Şimdi Ara

Çok şerefsiz bir arkadaşım var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar genelde 3-4 kişi takılan bir arkadaş grubuyuz , lise2den beri yani 4 yıllık arkadaşız fakat bu arkadşalarımdan 1 tanesi yılalrdır hep aynı şekilde fesat ve kıskanç.

    Yüzüne karşı çok iyi , ama arkamdan sürekli iş çeviren laf yapan biri. Başarımı falan kıskanana biri.

    bu kıskanç arkadaşımın adı Fatih , diğeri Mert. fatih hep mert ile birlikte takılmak istiyor , ben mert ile tek başıma gezmeye falan çıksam kıskanıyor falan.

    Bir yere gidecektik geçen gün işte seyahat gibi , kendisi dedi bu gidelim diye tamam dedim. Sonra bu sattı her zamanki gibi ben gelemem dedi , diğer arkadaş dedi ben gelirim sorun olmaz dedi , hemen bu kıskanç olan arkadaşım dieğrine "Olum o kadar yol parası mı vericen salak mısın sen" falan dedi , neyse o gece orda kaldı öyle muhabbet.

    Ertesi gün ben diğer arkadaşla konuştum gidiyoruz dimi bak diye , "Evet " dedi. Sonra bunlar bensiz dışarı çıkmışlardı bir gün ben uyuyordum , bu kıskanç şerefsiz diğer arkadaşın aklına girmiş bana dedi "Bizim iş yatar" diye , dedim "Yoo mert gelicekmiş" diye , baktım mert "Yok ya aga para çok gider falan" dedi. Halbuki daha dün gece para sorun değil demişti. Siz bilirsiniz dedim , o gün konuşmadım pek gezmemize rağmen.


    MEsela bu Fatih , benim evime gelip giden bir arkadaşım olmasına rağmen sürekli karı gibi dedikodu yapar , bana diyor yok o seni dövücekmiş , yok bu senin için böyle diyor falan. Diyorm ki ya millet ne derse desin yüzü olan yüzüme söyler sen boşver bana iletme diyorum. Sırf sinir etmek için iletiyor biliyorum.

    Lisede kavgalı oldugumuz çocuklar vardı , biz hiçbirimiz konuşmuyoruz onlarla işte , ben tabi FAtihi de konuşmuyor biliyorum , bir gün facebookta bir baktım kavgalı oldugumuz elemanlardan biri Fatihin durumuna kanka falan yazmış. Bayam uhabbetleri varmış.

    Lisede bir defa kavga olmuştu , müdür odasına falan tek tek çektiler bizi soru sormak için. Olayı oldugu gibi anlatıcaz ,birbirimiz suclamayacağız demiştik , meğerse bu fatih müdür odasında sadece beni suçlu göstermiş.


    Herşeyi sineye çektim hadi arkadaş ortamı bozulmasın dedim ama artık tak etmeye başladı bu son seyahat olayı ile birlikte.

    Msela bugün , gezeriz diye karkarlaştırmıştık topluca arkadaşlarla , bu beni aradı "GEzme işi iptal oldu benim işim var" dedi , ben de çıkmadım. Bu meğerse almış Merti yanına liseden bir hocamız var beni çok sever , ve fatihte kıskanırdı bu durmu. Onun iş yerine gitmişler bayram ziyaretine , sırf oraya gitmek için beni çağırmamış oyuna getirmiş bu gece diğer bir arkadşaım söyledi .


    yan kendi bir yere gelemiyorsa Mert'in de benimle veya başkasıyla gitmesini istemiyor. Yani bir insan gay olsa ancak bu kadar bir erkeği kıskanır.


    Herşeyin inini dibini merak eder karıştırır , sevgilimle ilişki drumuzu kaldırmıştık facebookta , bu bana dedi ayrıldınız mı diye hayır dedim. Nedense merak etmiş liseden kızlara falan sormuş beni tanıyan , geçen gün söyledi. Dedim nye dert ettin bu kadar sen benim ilişkimi diye, yok merak ettim sadece dedi.


    Daha yaptıgı onca şerefsizlik adilik var da yazsam roman olur uzatmayyayım daha fazla. son 20-25 günümüz sonra herkes başka şehire üni.ye gidiyor diye ses etmiyorum. Ama artık canıma da tak etti ne yapsam ?







  • Üşenmedim okudum.Bence arkadaşlığı kes.Böyle arkadaş mı olur?Ne kaybedersin ki.Hatta git yüzüne söyle bu yazdıklarını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Bora. -- 20 Ağustos 2012; 6:09:30 >
  • upp
  • Hocam benimde senin gibi arkadas grubum vardı. Zamanında mesela çok şey organize etmeye çalıştım şuraya gidelim , şöyle yapalım falan gibisinden ama hepside işim var,para yok gibisinden bahaneler buldular çıkıpta beraber biyerlerde takıldığımızı hatırlamam. Sonra bi baktım bu işim var , param yok diyen sözde arkadaşlar aynı hafta başkaları ile plan yapıp çıkmışlar ondan sonra olan plan falan yapmadım muhabbeti tamamen kesmedim ama araya mesafeyi koydum şuan sadece merhaba-merhaba eski samimiyet yok artık anlıyacağın.

    İnsanın hayatında maximum 3 tane kardeş dediğimiz cinsten arkadaşın olacak yediğin içtiğin bir olacak 3 ten fazlası bozuyor işi.
  • Yol ver gitsin çokmu zor ?
  • Dostum ciddiyim döv ağzını burnunu kır o çocuğun okurken ben bile sinirlendim nasıl sabır ediyorsun ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer 2 arkadaşına güveniyorsun anladığım kadarıyla onlara bunu göster.Hep beraber dışlayın gitsin onu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Az arkadaşım var
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adama şerefsiz demişsin iyi güzel de bu kadar yaptıklarına rağmen hala onla beraber takılıyorsan, kusura bakma sen de salak oluyorsun.
  • Diğer arkadaşlarınla bu durumu konuş ve o çocukla ilişkini kes
  • Üniversitene git mis gibi okulunu oku orada yeni güzel ark lar edin bunları da ne ara ne sor onlar arayıp sorarsa da yüz verme...bu adi lerin arkandan çevirdiklerini mi düşüncen hayatta daha önemli işlerine mi kafa yorcan... ama ortak ark.larla bağlantıyı kesme ki bu sefer arkandan cins cins laflar ederlerse bilgin olsun kendini savun böyle böyle diye durumu açıkla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Frankenstein -- 20 Ağustos 2012; 13:26:59 >
  • Baştan sona kadar okudum öncelikle nasıl dayandın böyle bir çocuğa helal olsun.20 gün sonra ayrılıcak olmasan hepsinide biryere çağır tek tek açık açık söyle anlat bunların hepsini sonra istediğinle arkadaşlığını kes yada bundan sonra kendine çeki düzen verceksen ver yoksa benden uzak dur gibi bir söz söyle derdim Mert'e ama yarın birgün ayrılıcaksanız bari kırgın ayrılmayın.En nefret ettiğim arkadaş tiplerinden biri kıskanç arkadaşının başarsını çekemeyen tipdir benim arkadaşım Cumhurbaşkanı olsun isterse en az onun kadar gurur duyarım kıskanmaya ne gerek var kıskanınca ele ne geçiyor bu dünyada yapılan fitne fesatlar öbür tarafta çıkıcak nasıl olsa.Bahsettiğin kişi düzelmedikce ondan uzak dur derim hatta ilerde hayatında gene karşına çıkarsa ve böyle olmaya devam ederse gerekirse güzel bir döv değil hayatına karışmak adını ağzına alamasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the psikopat

    Üşenmedim okudum.Bence arkadaşlığı kes.Böyle arkadaş mı olur?Ne kaybedersin ki.Hatta git yüzüne söyle bu yazdıklarını.

    arkadaşa katılıyorum bir gün aynı arkadaş çevresinin içinde suratına karşı herşeyi söyle.selamı sabahı kes.bak ben 31 yaşındayım ilkokul arkadaşımla iki senedir selamı sabahı kestim.çok kabiliyetsiz başkalarının sırtndan geçinmeye çalışan biriydi.bi gün bi patladım şimdi hiç aramıyorum hatta daha çok rahatım.hatta ondan daha iyi arkadaşlarım bile oldu..
  • Heryerde bu tip insanlar var.
    Fazla sabretmişsin zaten. Arkadaşlığını sonlandır. En iyisi bu. Ne senin ona nede onun sana faydası olacağını sanmam. Resmen asalak olmuş arkadaşın sana.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    arkadşalarımdan 1 tanesi yılalrdır hep aynı şekilde fesat ve kıskanç.


    Böyle biriyle yıllardır nasıl arkadaş kalabildin ? Bulunmaz hint kumaşımı ? "Arkadaş" bu çocuğun tanımına uymuyor.
  • Yapman gereken şeyi zaten biliyorsun.
  • okurken bile çok sinir oldum o fatihin ağzını burnunu kır ve arkadaşlığını bitir bu kadar basit... bizde 3 arkadaş dolaşırız hatta bu forumdalar onlarda hiç böyle birşey yok ama birbirimizi doğduğumuzdan beri tanıyoruz ondan olsa gerek
  • İsimler çok dikkatimi çekti yaşlar tutsaydı abime sorcaktım o derece :) Hocam bana kalırsa son bir kez sen bunu git çok fena benzet veya azarla insan olsun yoksa üniversitede bunun gibileri inanılmaz dövüyorlar hele il dışıysa başka evde kalacaksa bu elemana katlanmazlar yani sokağa atarlar.Arkadaşlığını falan zaten direk kes o konuda hiç çekinme.
  • bendede aynısının kız versiyonu vardı yılbaşında o kendi suçunu benim üzerime atınca bastım tekmeyi 2 senelik arkadaşımdı nerdeyse 9 ay olcak konuşmuyorum ama maalesef okul zamanı görmek zorunda kalıyordum açıktan okuduğumdan 1 gün yetiyordu zaten ilişkini kes birşey kaybetmessin
  • Bu kadar anlatmana değecek bırak arkadaşı,adam göremedim ortada ?
  • ver ayarı gönder yani böyle kişileri barındırma etrafında pisliklerden temizle kendini.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.