Şimdi Ara

Çok Sayıdaki Dosyayı Göndermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Hemen konuya geçmek istiyorum. elimde bir dosya var içinde 400bin tane dosya var ve boyutu 10gb falan. bunu laptopumdan masaüstüme atmam lazım. harici hdd veya o kadar büyük usb belleğim yok. teamviewer ile atmaya çalışıyorum 1 sene falan diyor. winrarla sadece depola seçeneği ile denedim aynı sonuç. bunu bir dosya haline getirip masaüstümde nasıl açabilirim

• bilgisayarı bilgisayara baglayan kablo var onlardan birini al ve dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: nounless

bilgisayarı bilgisayara baglayan kablo var onlardan birini al ve dene

laptopun işlemcisi o kadar hızlı değil. teamviewer lan üzerinden bile saniyede 10 dosya atıyor
  • yada slax dene cd den çalışan inux yahut usb den winden daha hızlı kopyalama yapıyor + onarım
  • laptop diskini masaüstüne tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

laptop diskini masaüstüne tak

:D kolay fakat laptop benim değil sorun orda
  • Winrar ile bu 10 gb lik veriyi rarla ve dvd için (4.35 gb) 3 parçaya böl ardından 3 tane boş dvd ye yazdır sırayla bu dvd leri masaüstü bilgisayarına takıp ilk partı çift tıkla masaüstüne at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Winrar ile bu 10 gb lik veriyi rarla ve dvd için (4.35 gb) 3 parçaya böl ardından 3 tane boş dvd ye yazdır sırayla bu dvd leri masaüstü bilgisayarına takıp ilk partı çift tıkla masaüstüne at

:D 400bin dosya var winrarla depola dediğim halde haftalarca süre yazıyor. şu anda dosyaları böle böle flash belleğe atıyorum 6 saat sürecek gibi
  • Kardeş 10 liralık usb almamak için böyle uğraşmaya değermiydi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gb lik 400bin dosyayı merak ettim nedir onlar
    her birine tek tek bakmayı düşünüyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Kardeş 10 liralık usb almamak için böyle uğraşmaya değermiydi ya

usb buldum attım hata veriyor. acronis ile deneyeceğim olmazsa hdd sökecem artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewmez

10 gb lik 400bin dosyayı merak ettim nedir onlar
    her birine tek tek bakmayı düşünüyormusun

volkswagenin araba yazılımı. yıllarca güncellenmiş en sonunda bu kadar dosya olmuş. format atmam gerek atamıyorum :D
  • tm hallettim. acronis true image ile yedek aldım dosyaları winrardan katlarca daha hızlı yaptı. 1.5 saatte hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.