Şimdi Ara

Çok sağolun peki Bit Defender i önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sağolun peki bit defenderi önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz. -- 27 Eylül 2008; 20:59:02 >

• AVG nin yeni sürümü birçok kullanıcı da pc yi yavaşlattı ancak ben bir yavaşlamaya rastlamadım kurulumdan sonra.Link tarama özelliği çok hoşuma gitti özellikle ancak Opera ile değil Firefox ve IE ile uyumlu.
    AVG nin free sürümünde Rootkit taraması bulunmuyor
    Avira nın Free sürümünde de Spyware ve Adware taraması bulunmuyor.Yani ikisinde de eksikler bulunmakta.
    Eğer ikisinin de ücretli sürümünü düşünüyorsan Avira derim.Aslında ücretsizde de Avira derim ama yanında mutlaka bir antispy programı bulundurman gerek.Hafiflik,veritabanı ve silme oranı olarak Avira diyorum.Üst konuda kampanyaları verdim.3 Aylık premium kampanyasından faydalanmanı öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_26761264/tm.htm

• Avira AntiVir hem free hem Premium olarak Avg'nin tüm versiyonlarından daha iyidir. (testlerden anlaşıldığı üzere)
  • Bitdefender güzel programdır,database i geniştir.Ancak spy konusunda biraz zayıftır.Onun dışında gayet etkilidir.Yine yanına destekçi olarak bir antispy kullanırsan daha etkili koruma sağlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 27 Eylül 2008; 21:02:08 >
  • Konu amacından çıkmış, konu içeriği değişmiş.... Bit defender ile ilgili forum içinde arama yapınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.