Şimdi Ara

Çok pis gaza geldim kilo almak istiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 54 kilo 1.73 boyundaydım zayıflıktan bıktım ve boyuma uygun bir kiloya erişmeye karar verdim (62-63 civarı) o yüzden sigarayı bıraktım spora ağırlık verdim ve bol şekerli gıdalara, gece yemeğine ve ballı, pekmezli süte abandım. Şimdi 57 kiloyum. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım.

• süper kardeş nerden aldın
  • bende 46.4 kilo
    174 boyundayım senin yaptıklarını yapıyorum 2 haftadır alamadım
  • Arkadaşlar sağlıklı kilo alın ha
  • ortamlara gir
  • öyle kilo alırsan göbek bağlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTIMATE93

bende 46.4 kilo

46 kilomu sen yaşıyomusun

Bende 183 boy 68 kiloyum 80 kilo olmam lazım ama sigara ah sigara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karbonhidrat tozlari var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

quote:

Orijinalden alıntı: ULTIMATE93

bende 46.4 kilo

46 kilomu sen yaşıyomusun

Bende 183 boy 68 kiloyum 80 kilo olmam lazım ama sigara ah sigara

işin ilginci bende sigarada yok alkol de hayatımda almadım 18 yaşımdayım
  • Yaşım 17. Alkol ile kilonun alakası yok fazla fakat sigara çok keser iştahı. O yüzden ilk sigarayı bırakmak lazım. Karbonhidrat tozları yapay olduğu için biraz sakıncalı, doğal yollardan almaya çalışıyorum karbonhidratı ve proteini. Gece yemeği çok işe yarıyor.
  • offf gidin zaprexa alın 10 tane

1 AYDA 20 KİLO ALIRSINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

offf gidin zaprexa alın 10 tane

1 AYDA 20 KİLO ALIRSINIZ

oha sonra geberelim gidelim dimi? Doktor önerisi olmadan bu tür ilaçlar alınmaz. Bakkaldan şeker mi alıyorsun.
  • İlaçla kesinlikle kilo almayı bekleme, 3-5 kilo alıcam diye canından olma, herşeyin doğalına kaç proteinde, karbonhidratta, pilav,makarna,fasülye,bal,muz(günde 1tane) ve tabiki yumurta günde en az 2tane bunları tüket geceleri ılık süte bal karıştırıp içebilirsin, lor peyniride kalori olarak yüksek bir besindir tadı berbat olsa da her sabah bir elma da yararlı olur hemde uykuyu açar kahveden daha etkilidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepazystamasis -- 2 Kasım 2011; 22:50:48 >
  • Yumurtayı her zaman yiyemiyorum. Meyve iyi öneri deneyeceğim. Lor peyniri beni kusturuyor :D Uyku konusunda sorun yok iştahım az az açılmaya başladı. Bir kaç ay içine kilo alıp o yağları kasa çevirmeyi düşünüyorum. Sürekli spor yapıyorum zaten.
  • Yumurta bende yiyemiyordum söylediğin gibi fakat 1 yıldır her sabah 1-2 yumurta yiye yiye alışıyor insan hala da sevmem yumurtma ama yapacak birşey yok temel protein onda yararı tartışılmaz, ha birde şeyi önerebilirim bu mısır gevrekleri varya(corn flakes gibi) içerisinde bal olacak, yulaf ezmesini ayrı alıp karıştırabilirsin ikisinide sütün içine, birde fındık tüket günde 1 avuç falan hem enerji yapar sporda enerji önemlidir , hergün spor yapıyorsun hamburger gibi yağlı besinlerdende kaçın inan yararları yok kola sigara vs zaten kesinlikle tüketmemelisin ben bu söylediklerimin hepsini tüketiyorum ve çok yararını görüyorum gerek zindelik gerek enerji gerek hacim olsun her şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesFord

Yumurta bende yiyemiyordum söylediğin gibi fakat 1 yıldır her sabah 1-2 yumurta yiye yiye alışıyor insan hala da sevmem yumurtma ama yapacak birşey yok temel protein onda yararı tartışılmaz, ha birde şeyi önerebilirim bu mısır gevrekleri varya(corn flakes gibi) içerisinde bal olacak, yulaf ezmesini ayrı alıp karıştırabilirsin ikisinide sütün içine, birde fındık tüket günde 1 avuç falan hem enerji yapar sporda enerji önemlidir , hergün spor yapıyorsun hamburger gibi yağlı besinlerdende kaçın inan yararları yok kola sigara vs zaten kesinlikle tüketmemelisin ben bu söylediklerimin hepsini tüketiyorum ve çok yararını görüyorum gerek zindelik gerek enerji gerek hacim olsun her şekilde

Sigarayı bırakalı bir kaç hafta oluyor. Kola içmeliyim çünkü bir bardakta gerçekten yüksek miktarda kalori var. Mısır gevreğinin içine bal karıştırıyorum hem tadı güzelleşiyor hem diyetime katkıda bulunuyor. Hergün spor yapıyor dediğim dambıl ile kısa süreli antrenman yapıyorum. Onun dışında Cuma ve pazar günleri Taekwondo kursuna gidiyorum orada da canımızı çıkarıyorlar. Yağlı yemekler benim bildiğim önemli kilo aldırıyor. Yulaf ezmesini derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: JamesFord

Yumurta bende yiyemiyordum söylediğin gibi fakat 1 yıldır her sabah 1-2 yumurta yiye yiye alışıyor insan hala da sevmem yumurtma ama yapacak birşey yok temel protein onda yararı tartışılmaz, ha birde şeyi önerebilirim bu mısır gevrekleri varya(corn flakes gibi) içerisinde bal olacak, yulaf ezmesini ayrı alıp karıştırabilirsin ikisinide sütün içine, birde fındık tüket günde 1 avuç falan hem enerji yapar sporda enerji önemlidir , hergün spor yapıyorsun hamburger gibi yağlı besinlerdende kaçın inan yararları yok kola sigara vs zaten kesinlikle tüketmemelisin ben bu söylediklerimin hepsini tüketiyorum ve çok yararını görüyorum gerek zindelik gerek enerji gerek hacim olsun her şekilde

Sigarayı bırakalı bir kaç hafta oluyor. Kola içmeliyim çünkü bir bardakta gerçekten yüksek miktarda kalori var. Mısır gevreğinin içine bal karıştırıyorum hem tadı güzelleşiyor hem diyetime katkıda bulunuyor. Hergün spor yapıyor dediğim dambıl ile kısa süreli antrenman yapıyorum. Onun dışında Cuma ve pazar günleri Taekwondo kursuna gidiyorum orada da canımızı çıkarıyorlar. Yağlı yemekler benim bildiğim önemli kilo aldırıyor. Yulaf ezmesini derim.

Yağlı yiyeceklerin aldırdığı kiloyu almak istermisin bilmiyorum yağ olarak alırsın ayrıca temel zararları var tabiki bu hemen olacak birşey değil fakat damar tıkanıklığı vb sonuçlar doğurabiliyor, kolada da öyle kalori miktarı hakkında bilgim yoktu ama en ufak bir yararı yok aksine gereksiz ve çok zararlı birşey içmemeni öneririm ama senin bileceğin iş, yulaf ezmesi, mısır gevreği,bal karışımınıda tavsiyem geceleri yatmadan önce iç ve şişene kadar iç neredeyse kusma gelecek kadar

• bendede kilo alma problemi var.. boy 1.90, kilo 55.. yıllardır kilo almak için uğrasdım halada ugrasıyom ama bi turlü alamadım..suan karbonhidrat tozları içiyorum öğün aralarında... ama bundada alamıcam gibi gorunuyor....(benimkisi ırsi zayıflık ailede herkes böyle)
    sana önerim öncelikle bir diyetisyene git o ilk once neden kilo alamadıgını arastırıyor sonra ona gore bir diyet programı veriyor...diyete baslatıktan sonra düzenli sporda yaparsan hem dengeli kilo alırsın hemde hemde vücudunu şekillendirebilirsin..spora gidersende ek olarak karbonhidrat ve protein tozları kullanabilirsin...denilenlere bakma aşırıya kaçmadığın sürece hiç bir zararı yoktur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pac 04

bendede kilo alma problemi var.. boy 1.90, kilo 55.. yıllardır kilo almak için uğrasdım halada ugrasıyom ama bi turlü alamadım..suan karbonhidrat tozları içiyorum öğün aralarında... ama bundada alamıcam gibi gorunuyor....(benimkisi ırsi zayıflık ailede herkes böyle)
    sana önerim öncelikle bir diyetisyene git o ilk once neden kilo alamadıgını arastırıyor sonra ona gore bir diyet programı veriyor...diyete baslatıktan sonra düzenli sporda yaparsan hem dengeli kilo alırsın hemde hemde vücudunu şekillendirebilirsin..spora gidersende ek olarak karbonhidrat ve protein tozları kullanabilirsin...denilenlere bakma aşırıya kaçmadığın sürece hiç bir zararı yoktur....

Karbonhidrat tozlarını bende kullanmak istiyorum fakat hem pahalılar hem de peder izin vermiyor. Yulaf ezmesini deneyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.