Şimdi Ara

Çok partlı ''Winrar'' Dosyalarının Tek Partını Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok partlı winrar dosyalarının sadece elimizdeki partlarını nasıl açabiliriz?

• part1.rar olarak download ettiğiniz dosya üstüne gelip mouse sağ tuş'u tıkladığımızda EXTRACT FILES'e (dosyaları çıkart) tıklayın.
    * açılan menuden sol tarafta KEEP BROKEN FILES (bozuk dosyaları koru)yazan yerin yanındaki kutuyu işaretleyin ve ok tıklayın. eğer dosya şifreli ise şifreyi yazın.
    * ilk partı açacak ve diğer partlar eksik olduğu için part2.rar dosyasının eksik olduğu uyarısını verecek cancel' a tıklayın (eksik part için bir hata uyarısı alacaksınız)

tüm bu hata uyarılarına rağmen açmış olduğunuz part dosyası içindekiler oluşur ve download ettiğiniz kadarını seyredebilirsi niz..

Quotation:D kolay gelsin...
  • Bu şekilde videoda ileri sarma yapamıyorum sanırım.
  • Orijinalden alıntı: yusuf_MV

part1.rar olarak download ettiğiniz dosya üstüne gelip mouse sağ tuş'u tıkladığımızda EXTRACT FILES'e (dosyaları çıkart) tıklayın.
    * açılan menuden sol tarafta KEEP BROKEN FILES (bozuk dosyaları koru)yazan yerin yanındaki kutuyu işaretleyin ve ok tıklayın. eğer dosya şifreli ise şifreyi yazın.
    * ilk partı açacak ve diğer partlar eksik olduğu için part2.rar dosyasının eksik olduğu uyarısını verecek cancel' a tıklayın (eksik part için bir hata uyarısı alacaksınız)

tüm bu hata uyarılarına rağmen açmış olduğunuz part dosyası içindekiler oluşur ve download ettiğiniz kadarını seyredebilirsi niz..

aynen bu şekilde yaptım ama olmadı.boş klasörü atıyor sadece.varmıdır başka bir yolu?
  • Program dosyaları için mümkün mü bu?
  • Her dosya için geçerli ama program dosyalarının eksik partı varsa bu yöntem herhangi bir işinize yaramaz

Sadece filmlerde ilk partı indirip görüntü hakkında fikir sahibi olmak için kullanılan bir yöntemdir
  • Anladım teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki acaba birinci dosya yoksa aralardan başka tek bir part varsa, dosyanın yada filmim o ara parçasını nasıl çıkartırız?

Örneğin 20 partlık rarla sıkıştırılmış bir film dosyasında film.part13 yazan bir partı nasıl açarız?

Bilgisayar mühenslerine uğraşacak bir konu.

Bakalım çözüm bulabilecek babayiğit çıkacakmı?

Size on yıl zaman veriyorum Türkiye'nin güzide informatikçileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbisar

Peki acaba birinci dosya yoksa aralardan başka tek bir part varsa, dosyanın yada filmim o ara parçasını nasıl çıkartırız?

Örneğin 20 partlık rarla sıkıştırılmış bir film dosyasında film.part13 yazan bir partı nasıl açarız?

Sağol reis 10 yıllık zaman yeterlidir. Hedef 2023.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbisar

Peki acaba birinci dosya yoksa aralardan başka tek bir part varsa, dosyanın yada filmim o ara parçasını nasıl çıkartırız?

bende bunu merak ediyorum aslında
  • ozzyken kullanıcısına yanıt
    up
  • Eksik prtla inen video dosyasından filmin %90 kurtarabilirsiniz.
    Nasıl mı? 10 partlık videonun 8 partını indirdiğiniz düşünelim! İlk partın üstüne gelip (hangi parttan başladığınız, farketmez) "buraya çıkart" diyerek yolu masaüstünü gösterin, partlar çıkarılırken gözünüz ilerleme çubuğunda olsun yani çıkartma aşaması %95 veya %97 geldimi çıkartmayı duraklatın ve (buarada videomuzun büyük bir kısmı masaüstüne atılmış olacak) siz masaüstündeki videoyu yeni bir klasör oluşturarak içine kopyalayın ve yarım bıraktığınız parttan çıkartma işlemini devam ettirin, zaten %100 oldumu hata verip işlem sonlanacaktır. (ama elimizde büyük bir kısmı kurtarılmış bir video olacaktır zaten) ve işlem tamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 6 Aralık 2016; 10:15:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.