Şimdi Ara

COK ONEMLİİ LUTFEN GİRİN BAKİN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nikon D5100 kullaniyorum.Uzun suredirde lens almayi dusunuyorum.İlk basta 35 mm ve 50 mm dusunmustum ama kararimi deistirsim.18-55 kit lensim ve 70-300 sigma'm var... Benim tek istedigim aldigim lens makinama uygun olsun rica ediyorum konuya bakin bilgileriniz varsa esirgemeyin ..18-135 yada 18-105 alicam haziranda amerikadayim ordan alicam bu 2 lensten ustun lens varsa yaZin yada soyledigim ve soyleyeceginiz lensler makinama uygun olmali uygunsa not birakiniz tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne çekmeyi düşünüyorsun ona göre prime lens tele zoom veya zoom lens önerelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

Ne çekmeyi düşünüyorsun ona göre prime lens tele zoom veya zoom lens önerelim

Cicek resimleri kendimi ailemi arkadaslarimi dogayi

• Herkes mi konuya fransiz allah askina arkadaslar acelemm var 18-105 dusunuyom
    Yada ondan iyisi mi var ?
  • 50mm f1.8 hem portre hem makro cıcek resımlerı ıcın oldukca yeterlıdır.18-105 ve 18-135 tak gez lenstır.dıyafram aralıgı 50mm f1.8 kadar degıl.

• 3 lens arasinda kaldim kalinmicak lensler biliyorum ama :/. 18-105. 35 mm 50 mm hangisi daha iyi hangi acidan neden tavsiye edersiniz hangi fotolari daha rhat cekerim arkama bakmadan kullanirim ???

• d5100 en iyi imaj kalitesini bence portrede gösteriyor detay ve renk derinliği çok iyi. kit lensle dahi çok iyi portreler yakaladım. 50mm 1,8g versiyonu alırsan portrede çok iyi sonuçlar alabilirsin

genel çekim için 18-105
    portre için 50mm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamron 17-50 VC'SİZ ! olanı al ıstedıklerını tek lens ıle çek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.