Şimdi Ara

çok önemli virus koruma programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilglsayarıma power scan programı benım bılgım dısında kurulmus bu program nedır bılen varmı acaba bunda taratınca bır suru dosya ısmı yada onun gıbı bırsey cıkıyor anlamadıgımdan ne yapacagımı bılmıyorum ...
    bırde winfixer 2005 kurulmus buda tarama yaparken bırden bıre bılgısayar yenıden baslat ıslemını yapıyor ama benım bır mudahalem olmadan kendı basına
    macafee 8 var bunu kendım kurdum butun bilgısayarı taraması uzun suruyor ama anlasılır ve kolay
    bu vırus korumlarla ılgılı bılgı veren olursa sevınırım

ayrıca bu ılk ıkı porogaram nereden gelmıs olabırlır
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx500 -- 5 Ekim 2005, 17:04:59 >

• 1 - Virüs koruma programı değil, anti virüs programı... ( Virüsleri korumak için bi neden yok dolayısıyla virüs koruma.. .eh :D )

2 - O ilk iki program başka programlarla birlikte gelmiş olabilir. Bi program yüklerken bazen sorar; - şu, şu, şu da yüklensin mi? - diye. Genelde buralarda "hee" diyip geçeriz ama arada butip programlar hatta trojanlar bile çıkabiliyor. Bunlardan biri olması muhtemel o iki programın.

3 - Anti-Virüs programı olarak Kaspersky öneririm. McAffee sistemi çok yorabilir.

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

1 - Virüs koruma programı değil, anti virüs programı... ( Virüsleri korumak için bi neden yok dolayısıyla virüs koruma.. .eh :D )

2 - O ilk iki program başka programlarla birlikte gelmiş olabilir. Bi program yüklerken bazen sorar; - şu, şu, şu da yüklensin mi? - diye. Genelde buralarda "hee" diyip geçeriz ama arada butip programlar hatta trojanlar bile çıkabiliyor. Bunlardan biri olması muhtemel o iki programın.

3 - Anti-Virüs programı olarak Kaspersky öneririm. McAffee sistemi çok yorabilir.

saygılar

Katılıyorum Kaspersky den şaşma..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.