Şimdi Ara

Çok önemli,Haberlerde duyamazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 9 Şubat 2021; 12:19:49 >

• Boylelerini asmali sulukler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri haber ajansına haber versin şu olayı
    Birde doğulu derken ne demek istedin anlamadım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Birileri haber ajansına haber versin şu olayı

Ajansa yansıması imkansız.Nedenlerini az çok tahmin edersiniz.Bunu yapanın iki yakası bir araya gelmez.Arkadaşlarımda orda çalışıyor.Bir tarihlerde bu embesile kadar bende oraya iş yapıyordum.Haktan hukuktan bahsedeni attırdı işten.Yerlerine sokturduklarıda hepsi hemşerisi okuma yazmaları yok.Full kürtçe azda olsa türkçe biliyorlar.Doğulu derken türkçe bilmiyor,eğitimsiz.Oturmasını kalkması sıfır...Babo diye hitap ediyor takım ceket içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

Ajansa yansıması imkansız.Nedenlerini az çok tahmin edersiniz.Bunu yapanın iki yakası bir araya gelmez.Arkadaşlarımda orda çalışıyor.Bir tarihlerde bu embesile kadar bende oraya iş yapıyordum.Haktan hukuktan bahsedeni attırdı işten.Yerlerine sokturduklarıda hepsi hemşerisi okuma yazmaları yok.Full kürtçe azda olsa türkçe biliyorlar.Doğulu derken türkçe bilmiyor,eğitimsiz.Oturmasını kalkması sıfır...Babo diye hitap ediyor takım ceket içinde.

Takım Elbise giymek ayıp mı olmuş ?

Bu arada o adamı bilemem ama Doğu diyince aklınıza kürt , pkk kavramları gelmesin. Her doğulu kürt değildir !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

Takım Elbise giymek ayıp mı olmuş ?

Bu arada o adamı bilemem ama Doğu diyince aklınıza kürt , pkk kavramları gelmesin. Her doğulu kürt değildir !!

Yüksek lisans yapan insanların cv'si çöpe atılıyor.O kadar anlattığımdan sadece şark'ımı seçtin ? O benim dünya görüşüm beni ilgilendirir.Konuyla hiç ilgisi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.