Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta Türkiye sunucusuna geçmiştim ama hiç memnun kalmadım ve tekrar weste geçeceğim. Zaten nickimden memnun değildim değiştirmiş olurum diyerek az önce westte hesap açıp asıl hesabımın nickini koymaya çalıştım ama bu nickin başka bir kullanıcıya ait olduğunu söyledi halbuki ben geçen hafta türkiyeye geçtim yani şu an böyle bir kullanıcı yok westte. Bu durumda weste geri geçsem otomatik olarak benden nick değiştirmemi ister mi yoksa hiçbir şey olmamış gibi aynı nickle mi geçirir? Yani hem orada kendi nickimde hesap açamayıp hemde geçmeye kalktığımda direk atmasın beni nickimle. Eğer böyle olacaksa hazır indirimdeyken hemen nick değiştirip sonra geçeyim. Lütfen yardım edin arada kaldım resmen
Beyler lütfen bir yardım etseniz...
ben de tekrar weste geçtim. west teki eski ismine dönüyor. arkadaşların felan geri geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: akabeyss
ben de tekrar weste geçtim. west teki eski ismine dönüyor. arkadaşların felan geri geliyor.
Yani nick değiştirme olanağı sunmuyor ha Peki tr de nick değiştirip geçsem arkadaşlarımda dahil eski hesabımın aynısı sadece nicki farklı olarak geri gelir mi?
Sanırsam bir süreliğine WEST'ten TR' ye geçiş yaptığın için O isim Bug'lı duruyor zira başkası o isimle hesap açamasın diye.
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
Sanırsam bir süreliğine WEST'ten TR' ye geçiş yaptığın için O isim Bug'lı duruyor zira başkası o isimle hesap açamasın diye.
Keşke tr ye geçerken nickimi değiştirmek aklıma gelseydi...
quote:
Orijinalden alıntı: Nervouz.
quote:
Orijinalden alıntı: akabeyss
Yani nick değiştirme olanağı sunmuyor ha Peki tr de nick değiştirip geçsem arkadaşlarımda dahil eski hesabımın aynısı sadece nicki farklı olarak geri gelir mi?
tahminim rp ile değiştireceğin nick kalıcı olur. değiştirmezler. konu hakkında bilgim yok ama. sadece tahmin