Şimdi Ara

çok öksürüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hafta önce bir hastalanmıştım. sabah kalktığımda boğazım şişmişti. alarmı 2 kere erteledim ama sabahki derse de öğleden sonrakine de gidemedim. aşağı yukarı 14 saat de uyanamamıştım.

boğaz ağrım theraflu kullanarak geçti.
    ama artık ilacı kullanmıyorum. yan etkilerinde de vardı, kullandığım sürede aşırı sinirlendiğimi fark ettim.

2 haftadır öksürüyorum, ama özellikle son hafta ciğerden çok kötü öksürüyorum. boğazım yırtılacak gibi oluyor.
    açıkçası kuru kuru öksürüyorum. boğazımdan ıslık sesi geliyor.

aldığım bir tavsiye, SİNEKOD adlı şurubun faydalı olacağı.

sizin doğal ya da şurup olarak bir tavsiyeniz olabilir mi?

• Bence yanlış yapıyorsun öksürük şurubu arayarak.Onun yerine bir göğüs hastalıkları uzmanına muayene olsan daha kısa sürede iyileşebilirsin(din).Sinekod klasik bir öksürük engelleyici ,öksürüğe neden olan duruma bir etkisi yoktur.
  • ya tam da yarama bastın aslında hocam.
    çok iyi saydıracaktım tam da.

geçen hafta gittin okulun hastanesine. kadın uyuz bir şurup verdi postaladı. şurubu almadım bile. alıp kafasında paralardım valla.

insan sağlığına zerre değer verilmiyorki
  • Okulun hastanesi derken medico bölümüne gittin sanırım.Zira göğüs hastalıkları uzmanı da büyük ihtimal tek şurupla eve yollayacaktır ama en azından durumunu açıklardı.Aslında 2 haftada geçmesi gerekirdi şikayetlerinin.Ateş vs falanda varsa git yine bence.
  • doğru düzgün numune hastanesinde görün arakadaşım allah göstermesin verem başlangıcı olabilir.
  • Bu ara ortalıkta öksürük salgını var herhalde, herkes öksürüyor, bizim evde de öyle.
  • yok ateş falan. boğazım da ağrımıyor. sadece kuru kuru öksürüyorum.

hastaneye gitmeyi hiç sevmem o yüzden şimdilik gitmeyi düşünmüyorum. eğer geçmezse gideriz.

tulum hocam ne yaptın ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabahları çok azgın oluyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en temizi bi doktara görünmek ondan sonra baktın olmuyo koca karı ilaçlarına geçersin
  • doktora git ve röntgen çeksinler boğaz kültürü yapsınlar. öyle ezbere ilaçla geçmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.