Şimdi Ara

Çok mutsuzumm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bi türlü mutlu olamıyorum cok mutsuzum , herşey yolunda gitse bile birden içime bişey geliyo uzaklasmak istiyorum herkesten tek basıma kalıp hüzüne bulanmak istiyorum sürekli slow müzik dinliyorum anca ondan zevk alıyorm filmlerin bile dramatiğini seviyorum o şarkıları o filmleri izledikce daha cok rahatlıyorum sanki, cabuk sinirleniyorum birisi bişey dese dalga amaclı beni bozmak amaclı falan sinirleniyorum hemen dalasım geliyo, cabuk tripleniyorum en ufak örneginden mesela sınavda kopyalaşıyo herkez sağdakine sorunca bi dur soldakine sorunca bi dur falan desin hemen lan bi yürüyün gidin ne b yerseniz yiyin diyorum vazgeciyom hemen daha cok yalnız hissediyom kendimi, daha cok kin duyuyom millete vs, bazı kişiler hiç bozulmaz böyle barışıktır ama ben hem cabuk tripleniyorum hemde trip atanlara karsı üstüne düşmüyorum amaann ittirgit diyorm cok inatcıyım, sırf inadımdan pisman olucagımı bile bile yaptıgım şeyler oluyo, dısardaki milletin dostluklarını falan görüyorum ortamını imreniyorum bende yapıyım diyorum falan ama olmuyo bi trlü cevremdekilerle tam uyusamıyom zaman zaman nefret ediyom bazılarından diyorum bnlardan bi bo olmaz neyse bulurum zamanla kafa dengi arkadaslarımı falan diyorumda bulamadık bi türlü .s eskilerden var onlarlada fazla görüşemiyoz , yenilmeyi hazmedemiyom, bazı kişiler benden üstün olunca bazı konularda falan kıskanıyom tribe giriyom yine falan :S , bigün unutuyum herşeyi takmıyım falan diye düşünüyorum hayal falan kuruyorumda ertesi gün gidince okula falan sıkılıyom herşeyden böyle insanların yvşa aklıklarını, çıkarcılıklarını falan görünce daha cok sinirim bozuluyo herkesten igreniyorum o an tek bişey istiyorum yalnız basıma müzik dinlemek ve 1 2 dostumla içesim geliyo sabaha kadar cok istiyorum bunları yapmayı o an, hep diyorum millet ne yaparsa yapsın üzülmeye değmez bende öyle oluyum ne kaybederim sonucta mutlu olurum ama olamıyom işte :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado.11 -- 28 Nisan 2012; 1:15:53 >

• sadece 2-3 satır okudum ve sevgilin yok

BU BİR UYARIDIR !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok bunaldım artık
    2 yıl önce açıldı
    Gerçekten çok yanlızım ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.