Şimdi Ara

Çok mu yumurta yiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahlar 6 yumurta beyazı 4 sarı olmak üzere besleniyorum sizce bir zararı olur mu? Bi de günlük 300gr tavuk yiyorum.Korkuyorum açıkcası hastalık falan yapar mı diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• body yaparken sabah 5 aksam 5 yumurta beyazi yiyodum sarilarda yag oldugundan atiyodum mecbur bence yemeden pek bi gelismede olmuyo yapicak bisey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sarılarının civciv olduğunu düşün yemen azalır knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaberke

body yaparken sabah 5 aksam 5 yumurta beyazi yiyodum sarilarda yag oldugundan atiyodum mecbur bence yemeden pek bi gelismede olmuyo yapicak bisey yok

Yaz mevsimi bittiğinden dolayı yağı pek umursamıyorum ben oradan gelecek yağlar kaliteli obliklere iyi geliyor diye 4 tanesini de yiyorum. Kolesterol falan yapar mı ki? Tavuklar da tarihi geçmeden tüketiliyor hep.Yakınımızda köy ürünleri satan biryer var oradan sipariş ettiriyorum göğüsleri.Kaliteli aslında.Ama doğal bi zararı var mıdır

• Sarısını günde 1 tane ye yumurtalar normal
  • 2 tane yumurta sarisi yeterlidir diyolar beyine yardimi falan oluyomus sarisindaki yaglarin 10 beyaz 2 sari seklinde beslenicem tekrar baslayinca

• Valla yumurtalayacam yada gıdaklıycam diye korkuyorum ha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O ne lan. Ağzın yüzün patlar. Kolesterolden de 40ını göremezsin. Her gün o kadar yumurtaya verdiğin parayı biriktirsen protein tozu alırsın 1 haftada.

• Kahvaltıda 6 beyaz 2 sarı yumurta omlet yapıp yiyorum lor peyniri kullanarak.

• quote:

2 tane yumurta sarisi yeterlidir diyolar beyine yardimi falan oluyomus sarisindaki yaglarin 10 beyaz 2 sari seklinde beslenicem tekrar baslayinca

10 beyaz ne hocam her gün 10 yumurta yiyeceğime 6 yaparım toz alırım ekstra :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

quote:

2 tane yumurta sarisi yeterlidir diyolar beyine yardimi falan oluyomus sarisindaki yaglarin 10 beyaz 2 sari seklinde beslenicem tekrar baslayinca

10 beyaz ne hocam her gün 10 yumurta yiyeceğime 6 yaparım toz alırım ekstra :)

o mantikla bakarsan oylede tozda biktiriyo adami, yumurtada biktiriyo gerçi

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Valla yumurtalayacam yada gıdaklıycam diye korkuyorum ha

Çok mu yumurta yiyorum?

• En kötü gut olursun. Oda halk arasında zengin hastalığı diye geçiyo zaten sıkıntı yok yani devam...

• Dostum vucut geliştirmeyle uğraşıyorsan doğaldır. Ben bi anormallik görmedim
  • Bişe olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lala23

o sarılarının civciv olduğunu düşün yemen azalır knk

puahahahha sevdim bu yorumu neden eksilenmiş :/
  • eğer spor salonuna gidip bunları kasa dönüştürmüyorsan ve yumurtayı çok pişirip proteinini öldürüyorsan zararlı yumurtayı yarı çiğ bir şekilde hatta mümkünse komple hiç pişirmeden yutmanı öneririm (miden kaldırırsa kaldırmıyorsa rafadan yap yağda kızartıyorsan patlatma cıvık bırak az) ha ama spor salonuna gidip kasa dönüştürüyorsan yumurtayıda dediğim gibi yiyorsan hiç bir zararı yok yalnız dikkat et ileri yaşlarda gut hastası olabilirsin babam gut hastası ordan biliyorum çok fazla protein almaktan oluşuyor diye biliyorum
  • Deathlessss kullanıcısına yanıt
    yumurtanın çiğ yenmesi faydalı olmadığı gibi zararlı diye biliyorum ilk başta bende çiğ tüketirdim sonradan baktım kaslarım ağrımaya başladı internetten araştırdığımda zararlı olduğunu öğrendim çiğ içilince protein alımınıda engelliyormuş onun için ya haşlayıp yada pişirip yemek gerekiyor ama bıldırcın yumurtasını çiğ içmenin çok faydası var
  • Günde 600 Gr Tavuk 5 Beyaz Yiyorum + 2 Sarili omlet bol lor peynirli + Ton baliği öğleden sonra proteinden ölücem + Protein tozuda kullanıyorum S:
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Günde 600 Gr Tavuk 5 Beyaz Yiyorum + 2 Sarili omlet bol lor peynirli + Ton baliği öğleden sonra proteinden ölücem + Protein tozuda kullanıyorum S:

Bulunduğumuz yaz sezonu için çok değil mi? :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.