Şimdi Ara

ÇOK MU GERİDE KALDIM ? (EA 1K DEĞERLENDİRME)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hedefim ea'da 1k(boğaziçi işletme/econ) en kötü ihtimalle 3k(istanbul hukuk) ya girmek.

söylemeye utanıyorum ama bazı aksilikler ve kötü planlama yapmam yüzünden mikail hoca ile kasımda tyt matematiğe en baştan başladım, şuan köklü sayılardayım haftada 1 eğer zorlarsam 2 konu bitiyor. normalde ekimde kaf-1 e başlamıştım ama çok zor geldi moralimi bozdu bende mikail hoca ile temelden sağlam gitmek istedim.

matematikte ocağa kadar tyt konularını + fonksiyon-kümeler-2. der.denklem-parabol-polinomu bitirmeyi planlıyorum (umarım). mikail hoca ile acil tyt çözüyorum biraz zorluyor ve zaman alıyor ama geliştiriyor. ayt için de 345 ayt ve acil düşünüyorum.

ayt mat için marta kadar kaf-3 ve kaf-4 ü bitireceğim eğer planımda aksama olmazsa. en kötü ihtimalle kaf-4 nisanda biter.

geometride dik üçgenler bitti daha maalesef. kenan kara + karekök 0 + birey b gidiyorum.

matematik ve geometriye ek olarak şuan sadece paragraf çözüp (hız ve renk paragraf sb bitmek üzere) kitap okuyorum.
    edebiyat sosyale martta başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 6 Aralık 2019; 9:10:41 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam kötü mü o kadar ya kaf-1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence temel varsa maykıl kaf falan zaman kaybı onun yerine kaynaklara asıl gelişimi kendin gör soru çözerek daha çok hırslanırsın daha hızlı biter. (Linç yemek istemiyorum şahsi görüşüm)

• 6 ayda sayısal toparlayan var ya ne geçi hocam şaka mı

• Scath S kullanıcısına yanıt
    temeli kötü olanlar için iyi değil hocam.
    Daha Fazla Göster
  • Pilotless kullanıcısına yanıt
    hocam temelim olmadığı için mikail hoca ile gidiyorum gerçekten uzun sürüyor ama çok fazla şey öğreniyorum.

haklısınız 6 ay ciddi süre bir an telaşa kapıldım.
  • Biraz geri de kalmış gibi duruyor ama toplanamayacak bir şey yok bence geçen arkadaşla konuşuyorum limiti bitirdim türev kasıyorum diyor ama küp açılımını bilmiyor :) yani türevi bitirse ne olacak veya grafikle ilgili bir şey soruyorum tık yok e ne olacak isterse ocak 15 tüm konuları bitirsin bence şuan çoğu kişi böyle lti deyim diyor sen oturtarak gel hepsinden iyi yaparsın

Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86

Biraz geri de kalmış gibi duruyor ama toplanamayacak bir şey yok bence geçen arkadaşla konuşuyorum limiti bitirdim türev kasıyorum diyor ama küp açılımını bilmiyor :) yani türevi bitirse ne olacak veya grafikle ilgili bir şey soruyorum tık yok e ne olacak isterse ocak 15 tüm konuları bitirsin bence şuan çoğu kişi böyle lti deyim diyor sen oturtarak gel hepsinden iyi yaparsın
    teşekkürler hocam.

bir de bu analitik konusu benim kafamı karıştırıyor. doğru analitiği ile analitik geometri farklı şeyler değil mi ? trigonometri-limit-türev-integrale geçmeden önce hangi konuları bilmem gerekiyor hocam ? geometri bilgisi de gerekiyor sanırım bunlar için.

kaf-3 kaf-4 bittikten sonra mı analitik geometriye ve doğru analitiğine geçmeliyim ?
    Ben öyle yaptım lti geldim ama geçmedim analitik türevin can damarıymış alt başlığı hocam dedikleriniz direk analitik geonun tümüne bakın derim lti öncesi geometri bilgisi integrali kolaylaştırıyor analitik bilgisi türevi kolaylaştırıyor diye biliyorum ama geometri de ilerlemeye bakın derim ikinci kitap biterken siz büyük ihtimalle çemberi bitirmiş olursunuz eğer sonrasında lti geçecekseniz 3.kitabı atlayıp araya analitiği sıkıştırın öyle geçin derim

• 2xde izle. 1xde nasıl dayanıyorsunuz? 2xde haftada günde 5 saat çalışarak 35 saatlik ders bitirirsin. Ben limitteyim 2 günde 8 saatlik dersi bitirdim. Hiç yazmadan soruyu dinle sonra durdurup neyin nerden geldiğini düşünerek soruyu kendin çöz. Uygulama sorularına da direkt kendin giriş. Bunları da Sadece çözemediğin ve çözümünden emin olmadığın soruları dinleyerek çalış. En verimli böyle oluyor.
    3xde bile izlenir bu hoca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 6 Aralık 2019; 11:8:58 >
    Hocam benim dediğim şekilde rahat bitiyor dersler. Hayatımda hiç görmediğim konu mesela limit. Ama aktı gitti. Ki senin işlediğin derslerde illaki biraz altyapın vardır. Zorlandığın şeyler illaki olacak olmaması sorun zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 6 Aralık 2019; 11:12:37 >

Orijinalden alıntı: ea_guru

teşekkürler hocam. analitik geoyu nerden çalışacaksınız siz ? apotemi fasikül iyi midir ?
    Apotemi aldım br den izleyeceğim sonra kenan kara
    Kenan Kara ile çalış geometri hallolur.
    Türkçe dilbilgisi çalışıp Türkçe denemelerine ufaktan başlarsan çok iyi olur.

dostum butun olay telasa kapilmamakta. sogukkanli olman gerekiyo. Hicbi konuyu %100 anlayarak yapmana gerek yok. her konuyu hizlica bitir ve gec. deneme coz bi an once. kusursuz yapmaya calisirsan 2023te hazir olursun ama eger konularin temel mantigini anlayip gecersen marttan sonra sadece turev integral kalir. geometri icin fem simetri kitabini bul bence. ben ordan calismistim ve baya isime yaramisti acikcasi. 2 ayda bastan sona ayt tyt bitirdim. 30da 10 yaparken iki ayda bana 29-28 in asagisina inmememi saglatmisti. (30lu denemeler cozuyodum)

Bu arada konulari hizli gecip bi an once denemeye baslarsan inanilmaz etkili olur bunu fark edersin. Turev icin karekok sifir kullandim ben ve kendime 3 gun verdim. daha sonra turevim oldu yeterince. Denemeyle de oturttum. (2018 ayt mat 37D 2Y) integrale cok bakmadim bile. sadece yontemlerine bak. sonra integralin yuzune bakma bile. Integrali denemeyle oturttum ben. Soyleyince cok sacma geliyo biliyorum ama cozumlu denemelerin cozumleri integral konusu icin cidden yeterli. zaman harcanacak bir konu degil.

Yardimci olmak istedim. umarim isine yarar bu dediklerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.