Şimdi Ara

Çok Moktan Şekilde Aşık Oldum Beyler Yardım Edin :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her şey dün gece izlediğim bir filmle başladı
    ilk gördüğüm anda bir şey oldu bana yani açıklaması yok içimde çok tuhaf bir his var tam göğüs kafesinin üstünde sanki hava birikmiş baskı yapıyor
    işin kötü yanı 17 sene boyunca kimseye aşık olma aşka inanma saçma sapan bir film seyret her şey değişsin
    en kötüsü de sıradan insanlarla okuldan mahalleden yakın çevreden falan birinin olmaması gidip bir film aktörünü bulmam
    dün filmden sonra direk ismine baktım hemen araştırıp aynı yaşta olduğumuzu doğum günümle arasında 14 gün olmasıyla bir kez daha aşık oldum
    ardından twitter falan derken gittim takmayacağını bile bile sana aşığım dedim ki takan kim :(
    bana yardım edin şuan ki durumum bir hayat kadınına aşık olmaktan farkım yok
    aklımdan çıkarmak istiyorum lütfen bir yardım edin
    Bir şey daha var kendileri Los Angeles ta yaşıyor
    tüm sonuçları toplarsak %1 bile şansım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessTiger -- 27 Ocak 2014; 16:03:09 >
  • Adı ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chloë Grace Moretz
  • 4 tane abisi varmış genç bi sakata gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrfelae

4 tane abisi varmış genç bi sakata gelme

abisini kim takar önemli olan kızı bulabilmek
  • her zaman bir şans vardır. işin aslı çoğu insan izlediği film karakterlerine sempati duymuştur.zamanla geçer bu takıntı yapmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardağın dolu tarafı

her zaman bir şans vardır. işin aslı çoğu insan izlediği film karakterlerine sempati duymuştur.zamanla geçer bu takıntı yapmamak lazım

"Her zaman bir şans vardır"dan sonrasına +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardağın dolu tarafı

her zaman bir şans vardır. işin aslı çoğu insan izlediği film karakterlerine sempati duymuştur.zamanla geçer bu takıntı yapmamak lazım

keşke geçse içimde bir şey var sabahın köründen beri geçmedi bir boşluk hava akımı gibi bir şey kurtulamadım gitti aklımdan çıkmıyor bir türlü
  • Hugo da oynamıştı. 17 yaşında sende öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

Hugo da oynamıştı. 17 yaşında sende öyle.

aynen kızın 3 4 tane filmi varmış bende haberim yok öbürlerinide bugün izledim yine bir tuhaf oldum zaten aklımdan hiç çıkmıyor
  • Bak bi tane manken vardı ismini unuttum. Liseli çocuk mezuniyet toreni için bir tane video hazirlamisti katy miydi alkislarla yasiyorumda birsuru videosu var mankende twittrr den kabul etmişti bulursan oyle bir video hazrlayablrsn.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep imkansızları sevdik
  • Hehe, bu kız çok farklı güzel bir kız :D hatta ismini bilmem, aynı yaştayız diyince aklıma direk bu kız geldi. Bende çok beğenirşm kendilerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Holy Alpaca -- 27 Ocak 2014; 18:40:56 >
  • bak bu yapılabilir
    twitter üzerinden mesaj attım da geri döner mi bilinmez
  • Ben bu kzıa aşık oldum o azeroth da yaşıyor ben dünyada o alliance ben horde benimki 0.00001%
  • senki kullanıcısına yanıt
    öhö öhö
  • Sen neden hep aynı konuyu açıyorsun.
  • Geçicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobiobito kullanıcısına yanıt
    senin ki daha betermiş
    geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.