Benim 8310 asla unutamadğım bir telefondur. Onu renkli yapıp birde blutut taksalardı hala kullanırdım
Nokia 8890 2 yil kullandim Simdi de Tasarimi ona cok benzeyen telefon olan N91 kullaniyorum Bir kac yilda degistirmem heralde..
ben panasonic gd90, alcatel one tach max, nokia 3510, 6610i kullandım ve hepsi de muhteşem telefonlar dı ki 3510u 4 yıl kullandım hala da arızası yoktu 8,8,2006 tarihinde sattım 6060 aldım ondan da gayet memnunum
ilk cıktıı zmnlarda motorola e365 almıştım çok iyi telefondu zamanında ama 1 sne anca dayanabildi
teşekkürler. unutamadığım bi telefonum daha var benim gf768 ericsson kapaklı bir telefondu ama batarya şarj problemi vardı şarjdan çektikten sonra yeşil ışığı yanarken arama yapacağım zaman kırmızıya dönüyordu uyarı ışığı
N-GAGE Tek kelimeyle hala bile harika bir cihazzz
nokia 8310 o tele 1,170 ytl weren tek kişiyimdir sanırım
ama cihaz o zaman kraldı tabi gören beni uzaylı sanıodu
N-GAGE ikinci el fiyatları nedir şu anda arkadaşım bana 100 ytl gibi bi fiyat soledı şaşırdım kaldım doğrumudur acaba?
7110 ve 8110 kullandıktan sonra unutamadığım telefonlardır.Şu anda 6230 kullanıyorum ve bundan da kolay kolay vazgeçebileğimi sanmıyorum
nokianın ilk mp3 çalan tel i o zamanlar bi bende wardı bide reklamrda...
5510
o telefonu alana vestel 37 veya 55 ekran tv verıyorlardı iyi hatırlıyorum fiyatı da 400 500 ytl gibi bişeydi
6610.. bu telefonun ustune cok telefon değiştirdim sonra gene buna döndüm.. değiştirmemyi düşüüyorum ama k750i de istiyorum
k750i tabi kiiii
quote:
Orjinalden alıntı: deja_vu06
o telefonu alana vestel 37 veya 55 ekran tv verıyorlardı iyi hatırlıyorum fiyatı da 400 500 ytl gibi bişeydi
yok walla bana hiç bişey wermediler bide 5510 pek tutulmadı çok büyük falan diye kimse almadı hatta bi ara yine kullanıyodum millet kamerası nerde diyodu
ben bi telefon bayisinde görmüştüm nokia 5510 +vestel tv diye yazmıştı adam. belki promosyon olsun diye yazdı elinde kaldı telefonlar
belki abartiyosun diyeceksiniz ama ben bir kere otobüste 1 kızda gördüm benim 5510 u başka bi yerde görmedim arasırada dandik telefoncularda çok hırpalanmış 5510lar görüorm aslında çok güzel bi telefon o zamanlar için en iyisi sayılır radyodan ses kaydı yapıodu mp3 gibi oluyodu walla bide kullanım kılawuzunda radyodan kayıt ettiğiniz şarkıları paylaşmayınız mı o tarz bişey yazıyordu