Şimdi Ara

Çok Kötüyüm Be Forum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde bugün işi bırakacaktım.bayramdan sonra başka bir yere başlayacaktım.ama normal mesai bitimi 1 olmasına rağmen amirim beni mesaiye bırakmak istedi.bende gitmek zorunda olduğumu söyledi.Ve bunu duyunca anlamadığım şekilde birden cellallendi ve kolumu itip s...ir git şimdi çık dedi.ben de o anki şaşkınlıkla ne diyorsun sen diyecektim ki.bana senin kitabını s... diye bir küfür daha edip üzerime yürüdü boğazımı sıktı vs..yüzüm de iki darp izi meydana dudağımda patladı.hıncını alamadı beni dışarıya kavga etmeye davet etti.şimdi psikopatlığa binseydi ya o adamın ölüsü çıkardı ya benim.başka zaman olsa bir allahın kuluna daha kılıma dokundurtmadan gerekli cevabı verirken Böyle psikolojik olarak çöktüğüm dönemlerde hiç birşey yapamıyorum yada yapmıyorum.+ birde bunu yapan adam hem benden yaş hemde makam olarak büyüktü.bu küfürlerine rağmen saygısızlık yapmamıştım. Zar zor ayırdılar o sırada bana bu mübarek günlerde kitaba küfrettiği için ''sen kimin kitabını ...yorsun diye sinirli şekilde sorarken' bu sefer diğer vardiya amiri üzerime yürüdü.birden 2 kişi sebepsiz yere üzerime yürüdü zor zaptettiler.sonra yüzümün kanadığını görünce iyilik meleği kesildiler.sinirliyim kusura bakma dediler.ama bende birşey yapmamış olmanın ezikliğiyle olayı iş mahkemelerine intikal edeceğimi söyledim.aradan yarım saat geçtikten sonra toplantı vs.. oldu bu ikisi geldi yanıma bana sarılıp,içten öpmeye kısaca duygu sömürüsü yapmaya başladılar.yok ben şikayet edersem elime ne geçecekmiş..yok bu yaptıkları iş stresinden oluyormuş vs...bir sürü masal...hastaneye gittim darp raporu aldım.pazarteside iş mahkemesine gidiyorum..ama bunlar hiçbirşey esas üzüldüğüm nokta insanların bu kadar nankör,şerefsiz ve iki yüzlü ve birbirlerinin kalplerini bu kadar kolay kırmalarıdır..bu arada az önce iş yerinde ki tek arkadaşım aradı.bana arkamdan bir kaç kişinin bunu hakettiğimi,allah,kitap küfür ettiğimi vs..bunun gibi birkaç yalan söylemişler..insanların bu kadar alçalabileceği aklıma bile gelmezdi.ama neyse şu arefe günümde beni ağlamaklı eden herkesi allaha havale ediyorum.yaş 24 oldu ben istemememe rağmen hayatımda bu kadar kötü insanlarla beraber yaşamak zorunda olmam ve bütün sorunların üst üste gelmesinden dolayı cidden bu dünyanın artık yaşanmayacağını düşünüyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanlari_oynuyorum -- 11 Ekim 2007; 22:22:39 >

• yaş kaç?çalıştığın iş ne tür bi iş?inan hayat çok kötü ve acımasız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ceper

yaş kaç?çalıştığın iş ne tür bi iş?inan hayat çok kötü ve acımasız.

ewt
  • analarına acımıyolar...
  • Keşke takılıp kalmasaydın bi yumrukta yığsaydın Şerefsizi.
  • yaş 24 iş bir depo'da hurdalık ürünleri ayırmak,iade etmek.dostlarım bence hayattaki en kötü şey.insanların umutlarını,şevklerini kırmak öldürmektir.siz gidiyorsunuz içinizdeki tüm samimiyet ve iyi niyetle abi diye saygıda kusur etmediğiniz yakın sandığınız birine birşey anlatıyorsunuz.onun yaptığı ise sizi darmadağın etmektir.bu durumlarda uçurumdan aşağı düşer gibi oluyorum.işin kötü tarafı bu seferki kadar büyük olmasada sürekli bu tip şeylere maruz kalıyorum.

neyse yinede yumruk atmadığım karışılık vermediğim için üzülmüyorum.kendimi masum yada mağdur görmüyorum.bu olay beni biraz olgunlaştırdı.1 yıl önce bu işyerine girmeden önce sakin,kavga etmeyen mütemadiyyen daha iyi biriydim.ama burası askeriye gibi bir yer.50 tane erkek.her cinsten.ve hayvanat bahçesi/vahşi hayat gibi herkes birbirlerine birşey kanıtlamaya baskı kurmaya çalışıyor.bende zaman zaman kendimi korumak için onlar gibi oldum.ama bu bana üzüntü ve stresten başka birşey vermedi.bu yüzden karşılık vermedim allaha havale ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanlari_oynuyorum -- 11 Ekim 2007; 22:32:42 >

• iyi olmuş bırakmışsın inşallah güzel ortamlı geleceğin için yararlı olan bir işe girebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok kötüyüm
    11 ay önce açıldı
    Yalnızlık ne zormuş arkadaş
    10 yıl önce açıldı
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu yıl kardeşim diyenlerin ne kadar nankör,sahtekar olduklarını gördüm!Bana kardeşim demiyorlardı,en iyi dostuma kardeşim deyip arkasından vurdular.Olaylara bire bir şahittim! Bu yıl insanlardan aşırı derece soğudum ve kardeşim diyenlerede uyuz oluyorum! Allahtan dostlarım bana sadece seyit diyorlar!
  • iyi yaparsın sürünsünler mahkemelerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: isyanlari_oynuyorum

Normalde bugün işi bırakacaktım.bayramdan sonra başka bir yere başlayacaktım.ama normal mesai bitimi 1 olmasına rağmen amirim beni mesaiye bırakmak istedi.bende gitmek zorunda olduğumu söyledi.Ve bunu duyunca anlamadığım şekilde birden cellallendi ve kolumu itip s...ir git şimdi çık dedi.ben de o anki şaşkınlıkla ne diyorsun sen diyecektim ki.bana senin kitabını s... diye bir küfür daha edip üzerime yürüdü boğazımı sıktı vs..yüzüm de iki darp izi meydana dudağımda patladı.hıncını alamadı beni dışarıya kavga etmeye davet etti.şimdi iş psikopatlığa binseydi ya o adamın ölüsü çıkardı ya benim.başka zaman olsa bir allahın kuluna daha kılıma dokundurtmadan gerekli cevabı verirken Böyle psikolojik olarak çöktüğüm dönemlerde hiç birşey yapamıyorum yada yapmıyorum.+ birde bunu yapan adam hem benden yaş hemde makam olarak büyüktü.bu küfürlerine rağmen saygısızlık yapmamıştım. Zar zor ayırdılar o sırada bana bu mübarek günlerde kitaba küfrettiği için ''sen kimin kitabını ...yorsun diye sinirli şekilde sorarken' bu sefer diğer vardiya amiri üzerime yürüdü.birden 2 kişi sebepsiz yere üzerime yürüdü zor zaptettiler.sonra yüzümün kanadığını görünce iyilik meleği kesildiler.sinirliyim kusura bakma dediler.ama bende birşey yapmamış olmanın ezikliğiyle olayı iş mahkemelerine intikal edeceğimi söyledim.aradan yarım saat geçtikten sonra toplantı vs.. oldu bu ikisi geldi yanıma bana sarılıp,içten öpmeye kısaca duygu sömürüsü yapmaya başladılar.yok ben şikayet edersem elime ne geçecekmiş..yok bu yaptıkları iş stresinden oluyormuş vs...bir sürü masal...hastaneye gittim darp raporu aldım.pazarteside iş mahkemesine gidiyorum..ama bunlar hiçbirşey esas üzüldüğüm nokta insanların bu kadar nankör,şerefsiz ve iki yüzlü ve birbirlerinin kalplerini bu kadar kolay kırmalarıdır..bu arada az önce iş yerinde ki tek arkadaşım aradı.bana arkamdan bir kaç kişinin bunu hakettiğimi,allah,kitap küfür ettiğimi vs..bunun gibi birkaç yalan söylemişler..insanların bu kadar alçalabileceği aklıma bile gelmezdi.ama neyse şu arefe günümde beni ağlamaklı eden herkesi allaha havale ediyorum.yaş 24 oldu ben istemememe rağmen hayatımda bu kadar kötü insanlarla beraber yaşamak zorunda olmam ve bütün sorunların üst üste gelmesinden dolayı cidden bu dünyanın artık yaşanmayacağını düşünüyor insan.

en güzel şekilde davranmışsın sen. karşılık da vermemişsin. iş mahkemesine gitmen ve darp raporu alman onları utandıracak zaten mahkemelik olacaklar. karşında kötü insanlar var diye sen de kötü olmamışsın. tebrik ediyorum geçmiş olsun diyorum sana. bayramı zehir etme kendine kafandan atmaya çalış kötü düşünceleri . hayattta kötü insan çok fakat iyi insanalr da var senin gibi insanlar da var bizler gibi iyi insanlar da var. kendine hakim olduğun için tebrik ediyorum seni

• desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar
  • Geçmiş olsun arkadaşım.Bence hakkını sonuna kadar aramalısın bugün sana yapan böyle birşey yarın başkasınada yapar kimse karşı çıkmazsa ne olcak bu insanların hali verdikleri 2 kuruş para onuda adamın canını almaya çalışıyorlar üstelik birde böyle şeyler yapıyorlar.
  • en doğrusunu yapmı$sınn..
    gözünün ya$ına bakma $ikayet et .. onun gibi insanLarı affedersen bi ba$kasına da aynısını yapacaktır zatenn.
    geçmi$ oLsun ..
  • kardeş bende 3 ay gümrükte çalıştım hayatımda yemediğim küfür kalmadı 50 derece havada günde 10 saat koştur dur yinede yaranamadım hayat bazı insanları biraz sert yontuyor
  • Çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle bir olay ile karşılaşmazsın. Karaktersiz insan çok ve bunlara katlanmak zorunda kalmak ise cidden işkence, Allah herkesin yardımcısı olsun. Böyle insanlar en kötü cezayı hakediyor, esasında kısasa kısas yapılmalı ama sonucu birşeye yaramayacak yürek soğutmaktan başka. Mahkemeye vermen güzel ama ne kadar faydalı olur bilinmez. Allah yardımcın olsun.
  • geçmiş olsun. hakkını yedirme kimseye. olayda sakin davranmanda büyük erdem. tebrik ediyorum ve senin çok iyi bir insan olduğunu burdan görebiliyorum. bayramın kutlu olsun umarım istediğin gibi bir iş bulursun
  • çok gecmiş olsun mahkemeye vermekle en doğru olanı yaparsın gorsunler ağız burun dağıtmak nasıl oluyormus yanına kar kalmasın yaptıgı.
  • keşke gider ayak dalsaydın bi
  • Geçmiş olsun aziz dostum

iyiler geç de olsa mutlaka kazanıyor endişe etme
  • Hiç birşey yapmadan gidip bir acilden rapor alacaktın ve hem işyerini hemde amirleri şikayet edecektin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.