Şimdi Ara

Çok kötü durumdayım. Lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 17 yasında lise son sımıf ögrencisiyim. İlkokulda hep ezik asosyal biri oldugum icin benle alay ederlerdi. Kimseye hakkımı savunamazdım. Somra liseye gectim hersey daha berbat oldu depresyoma girdim daha cok icime kapandım. Lise de hayatımın en kötü yıllarımı yasadım. Herkes benimle alay eder kimse beni adam yerine koymazdı. Okulu bırakmak istedim olmadı ailem izin vermedi. Anlayacagınız hayatım boyunca hep ezik bir cocuk oldum. Her ortamdan dıslandım. Hic kemdine güvenem biri olamadım..Bu yüzdem hicbi komuda basarılı olamadım. Şuan 12.sınıfım hala öyleyim. İleride bu yıllarımı hatırkayımca hep üzülücem. Kendimi cok degersiz ve zavallı biri hissediyorum. İçimde hiçbir umut ışığı yok beni hayatta tutan moral verem hicbisey yok. Ne bi arkadas ne bi dost kimsem yok su hayatta. Keske derslerim iyi olsaydı ordan yırtardım ama oda yok. Emdüstri meslek lisesine gidiyorum ygs sınavıma az bir zaman kaldı ama hicbisey bilmiyorum hic calısasımda gelmiyor. Her gecen gün daha da kötüye gidiyorum. Bıktım artık bu hayattan. Adalet yok bu hayatta. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz1

Ben 17 yasında lise son sımıf ögrencisiyim. İlkokulda hep ezik asosyal biri oldugum icin benle alay ederlerdi. Kimseye hakkımı savunamazdım. Somra liseye gectim hersey daha berbat oldu depresyoma girdim daha cok icime kapandım. Lise de hayatımın en kötü yıllarımı yasadım. Herkes benimle alay eder kimse beni adam yerine koymazdı. Okulu bırakmak istedim olmadı ailem izin vermedi. Anlayacagınız hayatım boyunca hep ezik bir cocuk oldum. Her ortamdan dıslandım. Hic kemdine güvenem biri olamadım..Bu yüzdem hicbi komuda basarılı olamadım. Şuan 12.sınıfım hala öyleyim. İleride bu yıllarımı hatırkayımca hep üzülücem. Kendimi cok degersiz ve zavallı biri hissediyorum. İçimde hiçbir umut ışığı yok beni hayatta tutan moral verem hicbisey yok. Ne bi arkadas ne bi dost kimsem yok su hayatta. Keske derslerim iyi olsaydı ordan yırtardım ama oda yok. Emdüstri meslek lisesine gidiyorum ygs sınavıma az bir zaman kaldı ama hicbisey bilmiyorum hic calısasımda gelmiyor. Her gecen gün daha da kötüye gidiyorum. Bıktım artık bu hayattan. Adalet yok bu hayatta. :(

Adalet var çalışıp zamanında anadolu yada fen lisesine girseydin dışlanmazdın öyle endistri de tabi öyle olur

• Hocam hayata olumlu yonden bak ve kendine ozguvenin olsun.
    "Soylemesi kolay" diyorsundur suan ama emin ol uygulamasi da kolay.ortada hicbir sey yokken belki senin tavrin yuzunden eziklendin yani rahat olmalisin biraz olay sende bitiyor.
    Suan bulundugun ortamda ezik durumundaysan ki ne kadar ezikleniyorsun bilmiyorum artik nasil insanlar nasil bir cevren var ama universiteye gecmeden once kesinlikle bu huyundan vazgec yeni bir ortama yeni bir bakis acisiyla basla seni hic tanimayan insanlar olacak sonucta cevrende

• up

• Aslında ailesi zebani okulda zindan

• nick avatar mesaj ahenkle dans ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Iniesta

quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz1

Ben 17 yasında lise son sımıf ögrencisiyim. İlkokulda hep ezik asosyal biri oldugum icin benle alay ederlerdi. Kimseye hakkımı savunamazdım. Somra liseye gectim hersey daha berbat oldu depresyoma girdim daha cok icime kapandım. Lise de hayatımın en kötü yıllarımı yasadım. Herkes benimle alay eder kimse beni adam yerine koymazdı. Okulu bırakmak istedim olmadı ailem izin vermedi. Anlayacagınız hayatım boyunca hep ezik bir cocuk oldum. Her ortamdan dıslandım. Hic kemdine güvenem biri olamadım..Bu yüzdem hicbi komuda basarılı olamadım. Şuan 12.sınıfım hala öyleyim. İleride bu yıllarımı hatırkayımca hep üzülücem. Kendimi cok degersiz ve zavallı biri hissediyorum. İçimde hiçbir umut ışığı yok beni hayatta tutan moral verem hicbisey yok. Ne bi arkadas ne bi dost kimsem yok su hayatta. Keske derslerim iyi olsaydı ordan yırtardım ama oda yok. Emdüstri meslek lisesine gidiyorum ygs sınavıma az bir zaman kaldı ama hicbisey bilmiyorum hic calısasımda gelmiyor. Her gecen gün daha da kötüye gidiyorum. Bıktım artık bu hayattan. Adalet yok bu hayatta. :(

Adalet var çalışıp zamanında anadolu yada fen lisesine girseydin dışlanmazdın öyle endistri de tabi öyle olur

14 yaşında eğlenmesi, hayatını yaşaması gerekirken kaç çocuk geleceğini düşünebilir. Kaç nesil bu zihniyet yüzünden telef oldu onlardan biriside benim. lise hayatım zehir oldu. allah tan son sene kurtardım kendimi. bir sene mezuna kaldım ama değdi. ama nice 2 yıllıklara gidip hayatını karartanlar var.

• Kardeşim bir yerlere gelebilmen için bazı şeyleri başarabilmen lazım.
    Maalesef bunlardan biri, şuanda önünde olan ve en önemlisi de YGS LYS sınavları..
    Bak bakalım geriye doğru bir önceki sene veya daha önce cektiğin acılardan - kötü hislerden geriye birşey kaldımı ?
    Ve 1 seneni de şu sınavlara heba etsen inan arkaya baktığında çok kötü bir sene demeyeceksin. iyikide çalışmışım yapmışım diyeceksin.
    Hem bu sınav senin için bir fırsat aynı zamanda. Eğerki çalışıp emeğinin karşılığını alırsan dünyanın adaletli bir yer olduğunu göreceksin. Her ne kadar her zaman adil olmasada..
  • Endüstüri bu kadar sert mi

• Hoş geldiniz arkadaşlar

Allahın ilk emri oku olmuştur Yıllarca okula gidip hayatı çürüt dememiş.

israf haramdır.

aileler toplumun tek derdi maddiyat olduğu için okulu çok önemsiyorlar tek amaçları maddiyat.

Malesef manevi çöküntü var huzur yok

• Ya ne leyesesi ne yegesesi. Abuk sabuk sacma sapan seyler bunlar. Sistemin insanlarin kafasina soktugu bi s..me yaramayan seyler ve bunun boyle oldugunu herkes biliyor. Hayata atilinca ve gecmise baktiginda inan bana su haline gulup gececeksin. Ne zenginlik ne tip hepsi bos is. Gun gelecek karsina senin gibi temiz bir insan cikacak ve sen gul gibi mutlu yasayip gidecen. Boyle seyleri hepimiz zamaninda yasadik. Parayi kazanan insanlar hep okulda basarili olan tipler mi saniyosun? Hayir tam tersi. Cem yilmazin dedigi gibi hayata bi atilirsin bide bakarsin ki hersey bosa gitmis ve sen bir o kadar yil daha harcarsin. O yuzden rahat ol. Leyesenin ... sana bisey olmasin dostum. O populer tipler dogrulukta durustlukte senin kopegin olamaz. Hayatta en buyuk erdem durustluktur. Bu da cok az kisi de vardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayata neden geldin? Asosyal olmak kendi tercihin burda ağlaman bizi ilgilendirmiyor gidip çabala. Ayrıca bu hayat sadece 80 yıl ebedi hayat için ağlamıyorsun da bu hayatta ki ezikliğine ağlıyorsun. Zavallı seni.

• Coni universiteye asıl. Bak valla bu modda olman guzel ne arayan var ne soran tam ders calismalik imkanlardasin. Ha meslekteymissin orasi seni biraz zorlayacak ama yapacak bir sey yok deli gibi ders calisacan. Universite de acilirsin emin ol benim de ayni srnin gibi bi arkadasim vardi oda meslek mezunu hacettepeden kiytirik bi yer kazandi ama kizlarla falan da takilmaya basladi baya acti kendini.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.