Konuyu buraya açtım yeni üyeyim derdimi anlatacak birilerini arıyorum lütfen yardımcı olun bana destek olun. Bundan yaklaşık 2 sene önce bana okb( takıntı ) teşhisi konuldu psikolojik olarak bişeyi çok takıyorum ve hastalık hastasıyım. Yani bi hastalık belirtisi olsa biyerim ağrısa hemen kötü bi hastalık var bende diye yataklara düşüyorum. Doktor fobim var, bişey çıkarsa , bişey olursa kötü hastalık olursa diye korkuyorum. Sıkıntı işte burada başlıyor. Yakın bi tanıdığımıza mide kanseri teşhisi konuldu akrabamız değil. Bende midemden rahatsızım. Belirtileri aynı , ama ülser de olabilir. Midem ağrıyor ara sıra , sağ kaburga altı ağrıyor ve iştahsızlık var. Kilo da verdim son Zamanlarda. Doktora gitmeye korkuyorum. Allah aşkına dalga geçmeyin korkutacak yorum yapmayın. Bana yardımcı olun lütfen günlerdir kafayı yicem. Aileme söylemedim söylesem hemen doktora götürür. İnanın ağlıyorum çok dua ediyorum Nasıl yapcam Nasıl etsem bana bi yol gösterin.
Ne cikti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Önce bi sakin ol (Telaşlı birine söylenecek en son şey olsa da ). Derin bir nefes al ve düşün. Nerem ağrıyor? Ne kadar sürdü? Günlük hayatımı engelliyor mu? Arada sırada mı aklıma geliyor? bunlara verdiğin cevaplarla mantık çerçevesinde düşün. Sonra kararını ver, benim de bacağım uyuşuyor bazen ama bazen ve kısa süreli kafama takmamaya çalışyorum. Yaşınız kaç bilmiyorum ama 22 yaşınızı geçmediyseniz ergenlikten dolayı olabilir. Hormonlar saçma çalışıyor çünkü eğer günlük hayatınızı etkileyen sizi ağrıdan halsiz duruma getiren bir şeyse bir hekime danışın derim. Bana sorarsanız vücudunuzu çok fazla dinliyorsunuz ki bu benim de yaptığım bir şey, ben anneme anlatıyorum o da bana size yazdıklarımı söylüyor aşağı yukarı. Geçmiş olsun umarım bir hastalık belirtisi değildir, ki tekrardan bence değil. OKB yi de aşarsınız ilaçlarınızı aksatmayın yeter