Şimdi Ara

###### ÇOK KORKUYORUM ACİL GELİN $$$$$$$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar Boynumda Beze Gibi Bişiy Çıktı,Hiç Sivilce Yara Felan Yok Bezenin Üstünde!,Bezenin İki türü Varmış Galiba Bi Yağ Bezesi Birde Kanser Olan Beze,Ço Korkuyorum Bunları Doktora Gitmeden Anlama Yolu Varmı?

• Yüzde 80 gelip geçici beze, yüzde 15 kalıcı ama zararsız beze, yüzde 5 zararlı bir beze. Doktora gidip zararsız olduğunu duyduktan sonra gelen mutluluk; paha biçilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PöyMörKörs

Arkadaşar Boynumda Beze Gibi Bişiy Çıktı,Hiç Sivilce Yara Felan Yok Bezenin Üstünde!,Bezenin İki türü Varmış Galiba Bi Yağ Bezesi Birde Kanser Olan Beze,Ço Korkuyorum Bunları Doktora Gitmeden Anlama Yolu Varmı?

orayı iyice bastır içe doğru.içeri çöküyosa iyi huyludur böyle bi yorum mu bekliyosun çok merak ettim?yarın en uygun zamanda doktora gidip göstermende fayda var...

• quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Arkadaşar Boynumda Beze Gibi Bişiy Çıktı,Hiç Sivilce Yara Felan Yok Bezenin Üstünde!,Bezenin İki türü Varmış Galiba Bi Yağ Bezesi Birde Kanser Olan Beze,Ço Korkuyorum Bunları Doktora Gitmeden Anlama Yolu Varmı?

orayı iyice bastır içe doğru.içeri çöküyosa iyi huyludur böyle bi yorum mu bekliyosun çok merak ettim?yarın en uygun zamanda doktora gidip göstermende fayda var...

göçüyor tabiki ama göçünce çok az ağrı oluyor ve sanki beze gitmiş gibi oluyor çok az çıkıntı luyor bastırınca!,iyi huylu şimdi bu

• sağa sola oynuyosa oraya buraya kayıyosa zararsızdır (sen ittirince)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyblueeye

sağa sola oynuyosa oraya buraya kayıyosa zararsızdır (sen ittirince)

nasıl sağa sola,küçük bişi biyere gitmiyo durduğu yerde duruyo
  • niye aynı konuyu açtın tekrar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _R3sp3cT_!LL3g4L_

niye aynı konuyu açtın tekrar?

kardeş bi kanser bezesi var bide normal korkuyorum.........!!!!!!! anla!!!!!!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 13 Nisan 2009; 21:29:05 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _R3sp3cT_!LL3g4L_

niye aynı konuyu açtın tekrar?

kardeş bi kanser bezesi var bide normal korkuyorum.........!!!!!!! anla!!!!!!

doktora git!düşünemiyo musun bunu?! diceksin saat geç etrafındakilere sor bi doktor tanıdık felan var mı ne biliyim ya da internette iyice araştır belirtilere dikkat et ne biliyim işte..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.