Şimdi Ara

çok kısıtlı bütçeye 32' lcd tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 550 civarı elimde nakit var, ve belki ay ortasında en fazla 650 falan olur yani, bu civarlarda tavsiye edebileceğiniz ürün varmı, sunny falan almak istemiyorum ...

• merhaba öncelikle senin bütçeye yatkın olarak 4 seçenek çıktı karşımıza bunların arasından istersen seçimlerini sen yap :)
    aynı zamanda içlerinden indirimde olanlar var

Vatan Computer
  • teşekkürederim, yalnız sitede en ucuz 32" lcd, 800 lira oda çok matah birşey değil sanırım,
  • valla o paraya markalar istediğin içinde bi cihaz zor

kampanya beklersen belki en düşük modelini alabilirsin

geçen hb kampanyasından arkadaşa bu tvyi aldık 650ye

http://www.hepsiburada.com/Liste/panasonic-32-hd-ready-lcd-televizyon-tx-l32c2ea-/ProductDetails.aspx?productId=evpantxl32c2&categoryId=155051
  • Panasonic o kadar tavsiye edilir bir tv değil bana kalırsa gözlerini yormaması bakımından . ama tabiki bütçe kısıtlı olunca :S
  • Aslına Bakarsan Biraz daha fiyat konusunda cürettkar olursan güzel birşey almanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buda Farklı bir seçenek olmuş tabiki dediğim gibi fiyatta birazcık daha yükseltirsen iyi birşey alabilirsin bence.
  • spot düşünürsen lg alabilirsin. yine garantili ve sıfır.
  • arkadaşlar kipada L32C3E 749TL realde L32C20E 729TL hangisi ??? hangisi daha üst model anlamadım !

panasonic ler çek malı nasıldır sizce, ha bide kipada sharp vardı, 779TL ye made in japan, ama siyahlar hiçte siyah değildi, bringtness midir nedir çoktu yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 9 Mayıs 2011; 15:25:17 >
  • Panasonic Viera TX-L32C20E 806 tl ila 1000 tl arasında sanki bu biraz dahada güzel ama bu fiyatı verebileceksen eğer bence lg nin vatandakini yakından bir görmeni tavsiye ederim
  • bilmediğin ürünleri almamanı öneririm :) bildiğinden şaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stingtechdept -- 10 Mayıs 2011; 9:38:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.