Şimdi Ara

Çok kararsızım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum. İlk androidim olacak S5233W modelinden geçiş yapacağım. Arasında kaldığım modeller;

Samsung Galaxy S4
    HTC One
    Sony Xperia Z
    LG Nexus 4

Sizce ne yapmalıyım ?

• Ben olsam xperia x alırdım.
    Bir teknoloji mağazasına gidip telefonları incelemeni tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 4 ve Z yi inceleme imkanlarım oldu fakat Z nin home ve back tuşları ekranda olduğu için kötü duruyor birde 1850 TL vermişken S4 ya da ONE da alabilirim diye düşünüyorum ama Z tasarım olarak iyi Nexus 4 ise google'ın kendi telefonu ve özellik açısından da çok iyi ve gerek antutu gerek geek bench de yüksek puanlar aldığını gördüm açıkçası çok kararsızım. HTCler hakkında ise hiçbir fikrim yok ama S4ün de kasası çok dandik gibime geliyor.
  • bence htc one al ekranı std rgb gerçek pixel ( 1 pixel 3 alt pixelden oluşuyor.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru, Z'nin 3 adet dokunmatik tuşu var ekranın altında. Normal kullanımda sorun değil, ayrıca istersen bir uygulama ile kaldirabilirsin onları.
    S4 dediğin gibi malzeme kalitesi ve ekranı Pekiyi değildir. HTC one kamerası kötü ve Hafızayı arttiramiyorsun. Dahası ne zaman çıkacağı Allah'a kalmış.

Yani her telin kendine göre eksi ve artıları var. Acelen yoksa bekle diğer iki teli, eline alıp inceleyip kararını öyle ver.

• Peki kullanımda işlemci kalitesini çok fark eder miyim ? Yani S4 ve ya da Xperia Z kullanırken aradaki hız farkı çok belli olur mu ?
  • Ben xperia Z kullanıyorum, herhangi bir kasılma, donma ya da takılma suana kadar olmadı, yani yağ gibi akıyor telefon, en ağır oyunları da denedim real racing 3 gibi, hiçbir sorun yok. S4 kullanmadım bilemem, ancak benchmarklara göre konuşabiliriz ki görünene göre günlük kullanımda hissedilecek bir fark yok. İşlemci kadar yazılım ve yazılım optimizasyonu da önemli burada.

Son baktığım Antutu testinde Z 21.000, Htc one 22.000 ve snapdragon600lü S4 23.000 civarında puan alıyordu.
    Bu arada xperia Z'nin dış Hoparlör sesi kisikcadir, bangir bangir müzik dinleyemezsin yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu müzik dinlemek için almıyorum zaten. Benim için önemli olan işlemcinin OS ile uyumu yani akıcılığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Ben xperia Z kullanıyorum, herhangi bir kasılma, donma ya da takılma suana kadar olmadı, yani yağ gibi akıyor telefon, en ağır oyunları da denedim real racing 3 gibi, hiçbir sorun yok.

Peki o home ve back tuşlarının rengini değiştirebiliyor muyuz ? sanırım gri orası ben siyah yapmak istiyorum yani telefonun kasasıyla aynı renk ki orası belli olmasın, göze batmasın
  • Cevap verebilecek yardım edebilecek birisi yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikustaka

quote:

Ben xperia Z kullanıyorum, herhangi bir kasılma, donma ya da takılma suana kadar olmadı, yani yağ gibi akıyor telefon, en ağır oyunları da denedim real racing 3 gibi, hiçbir sorun yok.

Peki o home ve back tuşlarının rengini değiştirebiliyor muyuz ? sanırım gri orası ben siyah yapmak istiyorum yani telefonun kasasıyla aynı renk ki orası belli olmasın, göze batmasın

Değiştirebiliyorsunuz hocam , onun bi güncelleme gelicekmiş yakın zamanda , xperia z bence en doğru tercih şimdi yanlış anlıcak arkadaşlar ancak s3 kullandım yaklaşık 3-4 ay rehber kasılması vs birçok sorun yaşadım , s4 de 2 gb ram var ama benim fikrim yazılım yazılım optimizasyonu da önemli burada, bu konuda xperia z yağ gibi akıyor , geçen masada kazayla su döküldü telefona samsung s4 olsa atıyorum pert olmuştu kötülemek için söylemiyorum s4 de çok iyi bi cihaz ancak kasa kalitesi çok basit geliyor bana, xperianın su geçirmez özelliği pek dikkat çekmesede hayat kurtarır cinsten.

• S4ü bi gör eline al öyle değerlendirme yap kasası ve ekranı hakkında yani onlar kişisel tercih meselesi çünkü kamerada fotoğraf olarak s4 video olarak one iyidir performans olarak s4 antutuda 30000i geçen ilk telefon ve de batarya performansı z ve one göre çok daha iyi yazılım desteği de en iyi samsungda olur her zaman ama xperia z ve one da kötü telefon değiller ama sık telefon değiştirmiyorsan s4 daha uzun süre götürür seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

quote:

Orijinalden alıntı: ikustaka

quote:

Değiştirebiliyorsunuz hocam , onun bi güncelleme gelicekmiş yakın zamanda , xperia z bence en doğru tercih şimdi yanlış anlıcak arkadaşlar ancak s3 kullandım yaklaşık 3-4 ay rehber kasılması vs birçok sorun yaşadım , s4 de 2 gb ram var ama benim fikrim yazılım yazılım optimizasyonu da önemli burada, bu konuda xperia z yağ gibi akıyor , geçen masada kazayla su döküldü telefona samsung s4 olsa atıyorum pert olmuştu kötülemek için söylemiyorum s4 de çok iyi bi cihaz ancak kasa kalitesi çok basit geliyor bana, xperianın su geçirmez özelliği pek dikkat çekmesede hayat kurtarır cinsten.

Ama şuanda değiştirilemiyor yani değil mi ? Yanlış anlamadıysam sonra değiştirilebilecek. Peki Android için güncelleme gelir mi 2.2 ye yükselir mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.