Şimdi Ara

Çok Kararsızım Çok ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NidderuN

@sevket861
    Speedgear nedir?

@carsoul
    Dizel ve lpg yakıtta fiyat farkı nedir hocam söyleyebilir misiniz?
    Sınıf olarak iyi olmaları rahatlık verecek diye 307'ye yakın bakıyorum aslında. Punto olursa 307'ye göre ne dezavantaj olur acaba.

307ariza makinesi bir otomobil.bu rakama alinacak en iyi arac citroen c4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

megane 2 kesinlikle

+1 sebepleri;
    vergisi düşük yakıtı mükemmel parçası ustası her renaultta oldugu gibi bol ve ucuz 2.eli harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Öğrenci adama parçası pahalı, 2. eli olmayan, yakıtı çok, vergisi çok araba söylüyorsunuz. Adam hangisi daha iyi dememiş, hangisi bana gider demiş.

Sana Punto gider hocam. Bol yedek parça, vergisi yakıtı az. Bakımını yaptıracaksan LPG al, ama yaptırmayacaksan hiç bulaşma, patlayıverir.

Evet hocam siz çok iyi anlamışsınız demek istediğimi. Patlayıverir derken ? LPG'de patlama olaylarından hep korkmuşumdur, ne demek istediniz ?

Birde hergün 50 km yol yapacağım için benzine gücüm yetmez illaki LPG lazım, otomatik vites olacağı içinde dizel olmaz sıkıntı verir diyorlar.
  • NidderuN kullanıcısına yanıt
    Eğer periyodik(6 ayda bir olması lazım) bakımını yaptırırsanız benzin kadar güvenlidir LPG. Ama bakımlarını aksatırsanız, gaz kaçağı verirse, en ufak bir kıvılcımda vahim bir sonuçla karşılaşırsınız.
  • quote:

Bir türlü seçim yapamıyorum 20bin maks. 22binlik bir araç lazım, öğrenciyim ve otomatik vites istiyorum, dizel olursa manuel olacak ama.
    Punto,307,Polo,Focus,Fiesta,Golf,Megane1-2 git gel yapıyorum. Bir yardımcı olun kardeşinize :)

Punto al...

• @burock1997
    Anladım teşekkür ederim.

Punto'nun otomatik piyasası yokmuş, olanlarda eski model falan hep. Bütçeme göre istediğim punto yok.
    Şöyle detaylı bi araştırdım;
    Fiesta,Focus,Jazz,Civic,206,307 ve Golf seçeneklerini gündeme aldım.
  • Civic yada focus alırdım

• Sebepte söyleyebilir misiniz.
  • opel corsa dizel olabilir 2005 modelleri o fiyatlara..
  • Corsa düşünmüyorum tipi gerçekten çok itici geliyor.
  • Umut kırmak gibi olmasın ama öğrencisiniz b sınıfı almalısınız hele alfa147 filan hiç bakma sonra da oto.dediğiniz için Japon alın ki içiniz rahat olsun

• quote:

Bir türlü seçim yapamıyorum 20bin maks. 22binlik bir araç lazım, öğrenciyim ve otomatik vites istiyorum.

Fiesta,Focus,Jazz,Civic,206,307 ve Golf seçeneklerini gündemimde, sebebi ise HB,otomatik vites,piyasaları olması, parçalarının ucuz olması.
    Siz bunlardan hangisini seçerdiniz yada başka ne almamı önerirsiniz (Oto vites ve HB olmak zorunda.)

bence otomatik alacaksan megane2 al. parçası ucuz, lpg uyumlu geniş(bir arabaya 11 öğrenci binmiştik:)) honda derdim ama modeli çok düşecek araç yorulmuş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Umut kırmak gibi olmasın ama öğrencisiniz b sınıfı almalısınız hele alfa147 filan hiç bakma sonra da oto.dediğiniz için Japon alın ki içiniz rahat olsun

C sınıfı B sınıfı nasıl anlaşılıyor, nerede yazıyor acaba?
    Japonu çok övüyorlar o yüzden civiclere aklım yattı ve listeme aldım.
  • seni punto paklar. parcasi bol ustasi bol piyasasi hareketli.

alfalarda buyuk motor var ve maalesef tuketim daha fazla, benzine verecegin paraya acimiyorsan bence alinabilir, okuldaki en havali arabada sende olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Umut kırmak gibi olmasın ama öğrencisiniz b sınıfı almalısınız hele alfa147 filan hiç bakma sonra da oto.dediğiniz için Japon alın ki içiniz rahat olsun

C sınıfı B sınıfı nasıl anlaşılıyor, nerede yazıyor acaba?
    Japonu çok övüyorlar o yüzden civiclere aklım yattı ve listeme aldım.

Örneğin corsa jazz fiesta polo yaris b sınıfı, Astra civic focus golf corolla c sınıfı bu yüzden diyorum ki küçük olsun hem daha yüksek model olur az yakar parçası ucuz olur öğrenci işi yani

• Grande Punto. Ailemde Punto Evo olmasaydı alacağım araç olacaktı. Ama 207 ile başka maceralara atıldım
  • @Friedrich Engels
    Hocam oto vitesi yok maalesef puntonun. Yani yeni modelleri hoş onlardada bütçe yetersiz.
    @emre_fan_club
    Teşekkür ederim fakat bunu nasıl anladığınızı merak ediyorum daha çok. Birde sizce saydığım araçlar içinde en uygun olan nedir?
  • quote:

@Friedrich Engels
    Hocam oto vitesi yok maalesef puntonun. Yani yeni modelleri hoş onlardada bütçe yetersiz.
    @emre_fan_club
    Teşekkür ederim fakat bunu nasıl anladığınızı merak ediyorum daha çok. Birde sizce saydığım araçlar içinde en uygun olan nedir?

eski kasa puntoda alabilirsin he piyasasi cok gitmiyor ama benzin paranda cebinde kalir.

palioda bak. eski kasa (2005) corsa yada fiestada bakabilirsin fiyatlarini tam bilmiyorum ama

• Fiesta bir seçenek hocam, punto eski kasalar ve corsalar hiç içime sinmiyor, tamam benzin parası falan iyi hoşta bi de dış görünüşü az da olsa işime gelmeli. Fiesta'yıda sevmiyorum ama en azından azıcık gideri var, bu iki araç hiç bana göre değil.
  • Mitsubishi Colt 2-3 yılık düşük km bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.