Şimdi Ara

Çok kadın hiç kadın demektir. DERT İÇERİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar, güzel bi hayatım var. Hayatımda ciddi bir sorunum yok ve bunun bilincindeyim. Ama kaç aydır beynimi kemiren bir konu var ki asla geçmiyor.
    Ortalama üstü bir tipim var, iyi bir yerde okuyorum, kızların ilgisini bir şekilde çekebiliyorum. Bir kızla asla yetinemiyor ve çok fazla kızla aynı anda konuşuyorum.
    Tek bir kıza tahammül edemiyorum uzun süre, hemen sıkılıyorum. Çok kadın da hiç kadın demek, yalnızlıktır sonu misali çok yalnız hissediyorum. Bir sürü kızla aynı anda uğraşıyorum ve ego problemim olduğu için istediğim reaksiyonu birinden alamadığım anda kafayı yiyorum. Çok acı çekiyorum, Allah başka dert vermesin tabi ki ben şükreden bir insanım ama kızlarla boğuşmaktan artık çok bunaldım, ama konuşmadan da yapamıyorum. Ego problemimi atlatabilsem daha rahat olacağım sanki ama böyle olunca kendimi yiyip bitiriyorum. Ayrıca tipimde bir sıkıntı olsa, okuduğum okuldan atılsam etrafımdaki tüm kızlar gidecek bunu biliyorum ve buna da sinirleniyorum. Hayatımda sözümden çıkmayan, iyi huylu, iyi anlaştığım, güzel bir kız isterdim. sadece tek bir kız. Ama olmuyor, bu özelliklere uygun bir kız olsa bile ben kısa süre sonra yine ve yine bunalıyorum. Dünden beri içip içip bu konuyu düşünüyorum, düşünmekten başım ağrıdı. Tüm bu işleri bırakmak istiyorum, ama bırakamıyorum. tüm kadınlar nankör bunun farkındayım ve onları kafamdan uzaklaştırıp onlara prim vermemek istiyorum.

• Karaktersizsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de o kadar kızla muhabbet ediyorsun ki senin yakınlarında eminim istediğin gibi biri vardır ama fark edemiyorsundur. Arkadaşsan arkadaşlığını yap, ne bu kız merakı sendeki kardeşim!
  • (yapamadığı şeyleri burada yapabiliyormuş gibi gösterme çabaları)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.