Şimdi Ara

Çok iyi sistem istemeyen güzel hikayesi olan Rpg oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta belirttiği gibi fable hardtobeagod risen tarzı cok aşırı sistem istemeyen rpg oyun arayışı içerisindeyim hikayeside güzel olacak 2gb ram 256 mb ekran kartı var evet makina biraz eski ama olsun idare ediliyor çok şükür. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

• Yanlış yere mi açtım konuyuda cevap yazılmadı 8 kişi arasından ?

Şöyle sorayım dragon age origins veya dragon age 2 bunları kaldırırmı benim makina 2gb ram 256 mb ekran kartı.
  • Guzel hikaye lafi gecince direkt aklima Walking Deadin oyunu geldi. 10 numara hikayesi var. Bence bir goz at. Oyunun yapisi dedigin oyunlar gibi degil ama oyunun icindeki caresizlik havasi ve kurtulusu arayis temasi benim cok hosuma gitti. Sen sever misin bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 9 Eylül 2013; 0:56:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Guzel hikaye lafi gecince direkt aklima Walking Deadin oyunu geldi. 10 numara hikayesi var. Bence bir goz at. Oyunun yapisi dedigin oyunlar gibi degil ama oyunun icindeki caresizlik havasi ve kurtulusu arayis temasi benim cok hosuma gitti. Sen sever misin bilemem

Oyun güzel olmasına güzelde benim pc kaldıracak mı korkum o benim teşekkürler değerli yorumun için.
    Bu arada cok önemli ve bilmeyi istediğim bir sorum var hocam şimdi ben 1 -2 sene önce titan quest oyununun sonunu getirdim fakat immortal throne adlı ek paketinin oldugunu ögrendim 1kac ay önce ben indirdim bu 2 oyunuda fakat immortal t. yi acınca please insert orginal dvd hatasını alıyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim yada bir rehber var mı bunun kurulumu hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSilence

quote:

Guzel hikaye lafi gecince direkt aklima Walking Deadin oyunu geldi. 10 numara hikayesi var. Bence bir goz at. Oyunun yapisi dedigin oyunlar gibi degil ama oyunun icindeki caresizlik havasi ve kurtulusu arayis temasi benim cok hosuma gitti. Sen sever misin bilemem

Oyun güzel olmasına güzelde benim pc kaldıracak mı korkum o benim teşekkürler değerli yorumun için.
    Bu arada cok önemli ve bilmeyi istediğim bir sorum var hocam şimdi ben 1 -2 sene önce titan quest oyununun sonunu getirdim fakat immortal throne adlı ek paketinin oldugunu ögrendim 1kac ay önce ben indirdim bu 2 oyunuda fakat immortal t. yi acınca please insert orginal dvd hatasını alıyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim yada bir rehber var mı bunun kurulumu hakkında

Hocam dedigim oyun cizgi roman cizimi gibidir tablet surumu bile var.Dogru duzgun sistem isteme.fakat 2 tane oyunu var dizinin ,sen hikayeli olani ve oyunun basinda polis otosunda baslayani oyna. The Walkimg Dead The Game olarak gecer. Oyunun turkce yamalari da mevcut

Diger sorununu ise googledan arat mutlaka cikar ama crack ile ilgili bir sorun sanirsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 9 Eylül 2013; 1:10:10 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam dedigim oyun cizgi roman cizimi gibidir tablet surumu bile var.Dogru duzgun sistem isteme.fakat 2 tane oyunu var dizinin ,sen hikayeli olani ve oyunun basinda polis otosunda baslayani oyna. The Walkimg Dead The Game olarak gecer. Oyunun turkce yamalari da mevcut

Diger sorununu ise googledan arat mutlaka cikar ama crack ile ilgili bir sorun sanirsam

Teşekkürler hocam.

• Eskilere dön derim, Baldurs Gate, Fallout, Planescape:Torment, İcewind Dale ve Arcanum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzeldir Baldurs Gate
  • Dragon age originsi bi dene çünkü hikaye bakımından üstüne tanımam 7-8kere.bitirmisimdir

• skyrim çokda iyi sistem istemiyor
  • Gothic 2 - Gothic 3 düşük sistemler için uygun olacaktır
  • Arkadaşlar kusura bakmayın foruma bakamadım 2 gündür cevaplarınızı yeni gördüm herkese teşekkürler cevaplar için.
    Bu arada dragon age origins indirdim fakat oyun bana resimlerini gördüğüm oyundan farklı geldi rogue kadın elf sınıfını seçtim başlangıçta bi kadın bizi uyandırıyor bugün evleneceğimizi söylüyor dogru mudur acaba bu ve bu oyununun hikayesini nerden bulabilirim ben.
  • cod

• quote:

Orijinalden alıntı: galenmarek

Dragon age originsi bi dene çünkü hikaye bakımından üstüne tanımam 7-8kere.bitirmisimdir

dragon age origins indirdim fakat oyun bana resimlerini gördüğüm oyundan farklı geldi rogue kadın elf sınıfını seçtim başlangıçta bi kadın bizi uyandırıyor bugün evleneceğimizi söylüyor dogru mudur acaba bu ve bu oyununun hikayesini nerden bulabilirim ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galenmarek

Dragon age originsi bi dene çünkü hikaye bakımından üstüne tanımam 7-8kere.bitirmisimdir

dragon age origins indirdim fakat oyun bana resimlerini gördüğüm oyundan farklı geldi rogue kadın elf sınıfını seçtim başlangıçta bi kadın bizi uyandırıyor bugün evleneceğimizi söylüyor dogru mudur acaba bu ve bu oyununun hikayesini nerden bulabilirim ben.

Oyunun hikayesi sectıgın ırk ve cinsiyete göre şekillenio ve o ırkın icindeki durumlara göre ; insan soylusu büyücü cüce soylusu halk tabakasından cüce orman elfi şehirli elf ... Herbırının farklı hikayesi var muhtemelen insan soylusunu görmüssündür internette ve senın sectıgın şehirli elf olması gerek Hepsini oyna bence cünkü hepsi birbirinden zevkli

• Fallout 1-2 cidden çok zor ve eğlenceli oyunlar. Hikayeleri zaten efsane.
  • fable the lost chapters öneriyorum uzun süre önce bitirmiştim oldukça güzeldi.
  • Protype oyunun hikayesi ilginçtir. Sitem çok istemiyor diye biliyorum.
    Aşağıdaki sitede Oyunun hikayesini Türkçe olarak bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com...Ceq2qkPCls-JPlmZLNq5qhQ

PC oyunlarının hikayelerini türkçe anlatıyorlar.
  • Bir kişi de çıkıp efsane oblivion ve morrowindi söylememiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.