Şimdi Ara

çok ilginç bir internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dizüstü bilgisayarım son 3-4 gündür internet acaip derecede yavaşladı. video izlerken birşey indirirken 50 kb/sn lere kadar düştü. ilginçtir akıllı telefonla speedtest uygulamasından hız testi yaptığımda 10 mbit downdload hızı çıkarıyor. internete bağlantıyı dışarıdan gelen kabloyu, routera bağlayarak kablosuz olarak sağlıyoruz. heralde bilgisayarda virüs falan vardır diyip virüs taraması yaptım bişey çıkmadı. format attım hız yine aynı. sürücüler güncel. bilgisayardan kaynaklı bir sıkıntımı var diye düşündüm en son fakat arkadaşın dizüstü bilgisayarını getirip kablosuz bağlandığımda yine 1 mbit in altında bir hızla karşılaştım. 2 dizüstü bilgisayarda hız yerlerde sürünürken akıllı telefonda 10 mbit hız çıkarıyor. fakat yine çok ilginç bir şekilde dizüstü bilgisayarlardan ttnet hız testi sitesinden test yaptığımda 10 mbit hız çıkıyor. ama ttnet hız testi haricinde bütün indirmelerde internet hızı yerlerde. siteler çok zor açılıyor.

Buyrun sonuçlar
     çok ilginç bir internet sorunu(DİZÜSTÜ SPEEDTEST HIZ TESTİ)

çok ilginç bir internet sorunu (AKILLI TELEFON)

çok ilginç bir internet sorunu(DİZÜSTÜ TTNET HIZ TESTİ)

işin içinden çıkamıyorum kafayı sıyırmak üzereyim
     çok ilginç bir internet sorunu çok ilginç bir internet sorunu çok ilginç bir internet sorunu

• Aragorn A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, sorunu TTNET'e bildirirsen belki sonuç alabilirsin
  • Modeminle alakalı olabilir istersen TTNET'e bildir sorunu
  • Modemi sifirlayin. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemle ilgili bir sorun olsa telefondaki hız niye normal çıksın ki?

modeme şu an ulaşamam ama yarın belki bunu deneyebilirim
  • Aragorn A kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı ne modeminizde ne de kullandığınız cihazda. Sorun ttnetin proxy serverlerinde. Ttnet müşteri hizmetlerinü arayıp sorunu söylediğinizde onlar hallediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı neden kaynaklanıyordu bilemiyoruz ama sorun anca modemi resetleyince çözülebildi arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok İlginç Twitter Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yarım saat düzgün kaldı şimdi yine aynı bu defa hız 4 mbit e düşüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.