Şimdi Ara

Cok ilginc bi sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben ip4 kullaniyorum! Jb yok ve versiyon 4.1 yuklu! Sorunum ise yuklemis oldugum uygulamalar yada oyunlar kendi kendine siliniyor! Nasil oldugunu anlamadim ama bazen bi bakiyorum var olan uygulama yok olmus! 2 tane itunes hesabim var biri amerikadan kk siz aldigim hesap biride tc den kk karti bilgilerini verdiim hesap! Degistire degistire kullaniyorum. Acaba bunun bi etkisi olabilirmi? Sizler ne dusunuyorsunuz?

• Bilgisayara bağladığınızda iTunes siliyor olabilir. Sync yi iptal edip cihaz ismine sağ tıklatıp transfer purchases deyin.
  • Ayri ayri hesap kullanmanizdan kaynaklaniyor olabilir. Tek hesap kullanmamanizin nedeni nedir ?
  • Ayrı ayrı hesap kullandığın için oluyor. App ' den Sync iptal edersen programlarına dokunmıycaktır. Uygulamalarını tek hesap üzerinden yükle yanlız Aksi halde bir hesap görüp diğer hesapda görünmeyen uygulama olunca itunes otomatik an o ugulamaları siliyor.

Zaten şu itunes olayını çok kıcık yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergo93
    Ayri ayri hesap kullanmanizdan kaynaklaniyor olabilir. Tek hesap kullanmamanizin nedeni nedir ?

2-3 sene once ilk iphone aldiim zaman kk kartis hesap acmistim. Jb ile kullandi yillarca! İp4 u ise hic jb yapmadim onun icin yeni vi hesap actim k karti kullanarak aldim begendiklerimi! Ama satin alma islemi bitince k karti kullandigim hesaptan cikip diger hesabi kullaniyordum sebebi ise baska arkadaslara free olan uygulamalari yuklerken kullanmak icin! Kk karti olani kendim icin kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHABERDAR -- 13 Aralık 2010; 19:16:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV
    Ayrı ayrı hesap kullandığın için oluyor. App ' den Sync iptal edersen programlarına dokunmıycaktır. Uygulamalarını tek hesap üzerinden yükle yanlız Aksi halde bir hesap görüp diğer hesapda görünmeyen uygulama olunca itunes otomatik an o ugulamaları siliyor.

Zaten şu itunes olayını çok kıcık yapmışlar

İki hesap kullanmak sorun olmuyor. Yeterki iTunes'i kullanmayı bilin. Bana göre iTunes kadar güzel bir program olamaz. Telefonu her bilgisayara taktığında bir yedeğini bilgisayara güncelliyor. Bu program sayesinde telefondaki rehberinin, uygulamaların, müziklerin, videoların ... kısaca telefondaki herseyin bir yedeği bilgisayarda oluyor. Telefonun başına birşey gelse içindekiler için üzülmüyorsun. Eğer app sync'yi kapatırsan uygulamaların bir yedeği bilgisayarda olmayacak ve bütün uygulamaları telefondan indirmek zorunda kalacaksın. Bende ilk iPod kullandığım zamanlarda iTunes'den nefret etmiştim.

Yukarıda belirtmeyi unutmuşum. iTunes'de 2 hesapta authorize yapılmış olması gerekiyor.

2 hesap kullanmanın birçok sebebi olabilir. En önemlilerinden biride tr Store'da olup us Store'da olmayan uygulamalar var. Aynı durum tersi içinde geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah
    İki hesap kullanmak sorun olmuyor. Yeterki iTunes'i kullanmayı bilin.
    Eski bir konu ama yine de bir de buradan sorayım...
    belki konuyu takip eden bir bilen vardır.

Bir iTunes üzerinden, iki ayrı hesapla, iki ayrı kişiye ait iPhone'ları kullanmak;
    yani uygulamaları, müzikleri, kitapları yüklemek güncellemek vs mümkün müdür?
    Yani uygulamalar vs birbirine karışmadan etmeden bunu yapmak mümkün müdür?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce de oyle degil mi
    8 yıl önce açıldı
    tuhaf bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.