Şimdi Ara

Çok hastayım halinize şükredin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler görüyoruz forumda para kız ders konuları açılıyor ben yinede halime şükrediyorum ama siz sağlıklıysanız eğer hiç bir şeye üzülmeyin.

Doktora gitmeye korkar oldum daha 17 yaşındayım ailem özellikle babam dalga geçer diye gidemiyorum doktora aslında haklılarda çünkü gerçekten çürük çıktım.

Allaha şükür kanser gibi ölümcül hastalığım yok ama sınava hazırlandığım şu aylarda beni cidden yoruyor.

Bundan bir ay önce kronik bel ağrısı teşhisi koydu doktor bu rahatsızlığım yaklaşık bir senedir vardı geçen ay gittim doktora sırf babam dalga geçmesin diye boynum ve belimde sürekli ağrılar var.

Gözümde astigmat var ama doktora gidemiyorum babam bilgisayar başında otururken çok söylerdi gözlerin bozulcak diye, bozulduda babam kızar diye gidemiyorum.

Geçen hafta varikosel teşhisi koydu doktor ameliyat olcan diyo ama aileme söylemedim.

Oturup kalkarken her yerim kütlüyo bu size rahatsızlıkmış gibi gelmeye bilir ama insan yaşlandığını düşünüyor bir insanın bileği kütlermi yada ayak parmaklarınızı 10kez kütletebilirmisiniz ardarda.

Saçlarım beyazladı bu genetik zaten ama moral bırakmıyor insanda, çevrem hep saçımı dile getiriyor.

Dün gece idrar yaparken kan geldi baya korktum bunlar küçük hastalıklar olabilir ama hepsi bir insanda aynı anda olunca insan yaşlandığını düşünüyor buraya içimi dökmek istedim çünlü aileme veya arkadaşlarıma bunları anlatırsam benimle dalga geçerler halinize şükredin iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Manyak mısın olm baban niye dalga geçsin? Git söyle bir doktora görün.Tamam ergensin ama böyle gerekçe olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Manyak mısın olm baban niye dalga geçsin? Git söyle bir doktora görün.Tamam ergensin ama böyle gerekçe olmaz.

Hocam şöyle söyleyeyim babamla ne zaman hastaneye gitsem söylenir durur siz nasıl gençsiniz biz sizin gibiyken karda çıplak ayak gezerdik demiri elimizle bükerdik vs bu tarz laflar ediyor buda insana koyuyor.

• Anlaşılan dışarıdan gelen tepkilere karşı çok duyarlısın, çok içerleme dostum böyle şeyleri kafaya takma.Sağlığın kaybolduğunda kimse seni anlayamaz, vücudunla başbaşa kalacak olan sensin.Vücudu iyi tanımak lazım, sıkıntı hissediyorsan doktora görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 9 Ekim 2015; 22:28:23 >
  • Geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşturur inşallah zor bir durum yaşamayan bilmez. =(
  • gözler bilgisayara bakmak ile bozulmaz. bilgisayar gözleri sadece yorar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gbresice

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Manyak mısın olm baban niye dalga geçsin? Git söyle bir doktora görün.Tamam ergensin ama böyle gerekçe olmaz.

Hocam şöyle söyleyeyim babamla ne zaman hastaneye gitsem söylenir durur siz nasıl gençsiniz biz sizin gibiyken karda çıplak ayak gezerdik demiri elimizle bükerdik vs bu tarz laflar ediyor buda insana koyuyor.

Gitsene ölüm ya manyak mısın neyi zorluyorsun olecen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Kendinize İyi Bakın
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecmis olsun da baban niye dalga geciyor sendeki bu hastaliklarin cogu babanin genlerinden geliyor az kendine baksin

• Öncelikle geçmiş olsun.Bu tür önemli meseleleri ailenle konuşmalısın.Sağlık şakaya gelmez.Söylense bile baban sana değer veriyordur takma bu tür şeyleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşturur inşallah zor bir durum yaşamayan bilmez. =(

Saolun hocam yaşamayan bilmez evet ama ben ne olursa olsun allaha şükretmekden yanayım sonuçta kötününde kötüsü var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.