Şimdi Ara

Çok güncel MMOFPSler öneriyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bakıyorum hala çoğunluk Wolfteam , Point Blank , S2 Son Silah gibi kalitesiz oyunlar oynamaya devam ediyor. Hack i bitmez macrosu bitmez çoluğu çocuğu bitmez çok gereksiz oyunlar olarak bakıyorum ben. Size bikaçtane F2P ve çok yakın zamanda çıkmış , şu anda oynanabilen , nextgen oyunlar paylaşıcam.

*S.K.I.L.L (Bir başka adıyla Special Force 2)

Ana Sayfa

*Warface
    Crytek'in yaptığı ve şu an browser üzerinden betasına katılarak oynayabildiğiniz bir oyun. Yakın zamanda da asıl çıkışını gerçekleştirecek.
    Grafiklerden tutun vuruş hissine , takım oyununa kadar her şey mükemmel derecede.

Beta kayıt sayfası

*Contract Wars
    Yine bir browser oyunu fakat ilk cümlemde saydığım oyunlardan her şekilde kat kat üstün bir oyun. Grafikleri Modern Warfare 3 kadar var. Killstreak sistemi mevcut.

Ana Sayfa - Register

*A.V.A
    Yakın zamanda çıkmadı , uzun zamandır ortada olan bir oyun fakat hala her yönden çoğu oyunun önüne geçebilecek kapasitede ve oyuncu sayısı hala fazla. Aslında çok daha fazlaydı fakat oyunu "ijji" firması "AeriaGames"e bıraktı , bu hareket oyunun düşüşüne sebep oldu.

Ana Sayfa
    Register

Listeye eklemek istediğim 1 oyun daha vardı ismi Artic Combat fakat Arctic Combat malesef 2 Eylülde serverlarını kapatmış bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valientee -- 23 Eylül 2013; 22:00:47 >

• warface güzel gibi
  • ah arctic combat ne oynardik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arctic combatı oynuyodum kapandıgında aglıyodum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.