Şimdi Ara

Çok gol yiyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar takımım lyon 4 3 3 oynuyorum şimdiden 17 maçta 30 gol yedim ne yapsam bi türlü çözemedim bu sorunu özellikle duran toplardan çok gol yiyorum yardıma ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takıma görede değişiyor. Oyuna yeni başlamışsın alıştıktan sonra sorun olmaz.

• takım talimatları ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçlarda goller cok çabuk olmuyomu her maç gol yiyorum kaleci ve defanslar cok tepkisiz aynı sekilde bende atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Takıma görede değişiyor. Oyuna yeni başlamışsın alıştıktan sonra sorun olmaz.

Alışmak nedir ya
  • Defansta orta ikiliyi sağlam al gerekirse en çok parayı defansa harca

• Takım talimatlarını gormek gerekir.. Bence sorun onlardadır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Attığım Harika Gol
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun oyuncuyla,taktikle ne bileyim başka bir şeyle alakası yok oyundan kaynaklı bir sorun bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Bunun oyuncuyla,taktikle ne bileyim başka bir şeyle alakası yok oyundan kaynaklı bir sorun bu.

Rakibin Öndireğe açtığı Kornerler ve Ortalar'ın %90'ı gol oluyor. Böyle saçma şey olamaz. Gol atmak kolay ama gol yememek çok çok zor.
  • mactan once rakip gozlemci raporuna bakıp dogru talimatları verdikten sonra yenersiniz ... Bence o kadar gol sorunu yok ... Ayrıca maçı izleyip duruma göre taktik veya takım takımlarında degişiklik yapabilirsin.. Bir taktik kurup hep aynı talimatlarla oynamayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

takım talimatları ne?

Topa sahip ol, kısa pas, defansı ileriye çıkar, göbekten oyna, daha çok pres, daha seri oyna

Hücum ağırlıklı ce akıcı oynuyorum özellikle kornerden çok gol yiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: talerk

quote:

takım talimatları ne?

Topa sahip ol, kısa pas, defansı ileriye çıkar, göbekten oyna, daha çok pres, daha seri oyna

Kornerden gol yeme sorunu herkeste var hocam
  • talerk T kullanıcısına yanıt
    taktiklerin birbiriyle çelişkili.
    kısa paslı oynayıp topa sahip olmak kaptırmamak istiyorsan göbekten oynamazsın geniş alanda oynarsın.
    defansı ileriye çıkartıp presi arttırırsan da kademe problemi yaşarsın, savunma öne çıktığında bekler pres yaparsa stoperlerin kademesine kimse giremez arkaya atılan toplar gol olur.
    gol yemek istemiyorsan kısa paslı oyna topa sahip ol, geniş alanda oyna.
    defansı öne çıkart komutunu kaldır, stoperlerden ve beklerden birer tanesini çakılı sigorta yap. pres yap, ayakta savun ve sıkı markaj yap. yüksek tempo ve disiplinli oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 14 Kasım 2014; 14:10:17 >
  • quote:

quote:

takım talimatları ne?

Presi takım talimatlarından ayarlamaktansa, rakip oyuncuları tek tek seçip pres yaptır. Takımca pres yapınca rakipte bir kişi hep boşta kalıyor. Mesela hızlı, rahat adam geçebilen birine pres yapma. Onun çevresindeki adamlara pres yap. İyi orta açabilen adamlara pres yap. Morali bozuk, notu düşük adama pres yap.

Markaj da önemlidir. Her forvete markaj yapmamalısın. Orta sahaya kadar gelip top tutan, pas dağıtan santrafor'a markaj yapma. Ama hep ileri ucda, altı pas'da gezinen adama yapmalısın tabi.

Takımda ki herkes pres yapmasın. Varsa ön liberon ve stoperlerden biri yerinde kalsın ki rakibin şişirdiği topları alabilesin. Beklerin de presli oynamayabilir takımın kanatlarına göre.

Bunlar hep maç içinde değişkenlik gösteren şeyler. O yüzden kapsamlı özette izlemelisin maçı.

• quote:

quote:

takım talimatları ne?

Kornerden cok gol yiyorsan duran topları savunurken oyuncuları ayarlayabilirsin ve savunma duran topları antremanı yaptır...yani savunurken daha iyi kafa vuran zıplayan oyuncular koy o bolgeye... Bide ayakta savunup rakibi rahatsız edersen cok calım yersin.. Defansı ileri cıkarma cıkarırsan da ofsayt taktiğini kullanabilirsin eger beklerin takım oyunu iyise tabi.. Defansın ortasında önsezi yüksek olan birini savunma hattının arkasına atılan paslara müdahele etmesi için görevlendirebilirsin... Takım talimatları da zaten arkadaslar soylemis sorunları ... Mac oncesi rakip gözlemci raporuna bak mesela orda en kötü özellik hız der sen de talimatlara yuksek tempoyla topu hızlıca ileri tasıyabilirsin.. Macları da seyretmen gerekir nerde sorun var daha iyi görürsün...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.