Şimdi Ara

Çok garip bir sorun (ŞAKA GİBİ YA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba donanımhaber halkı. Hemen konuya geçmek istiyorum ;
    Bundan 1 ay önce internet hızımda problem yaşadığım için ttneti aradım , normalde hep 300 kb ile indiriyordum fakat hız testi yaptığımda internetimin 800 kb desteklediğini öğrendim. İlk işim ttneti aramak oldu tabi. Kadın evet hızınız düşmüş baya filan dedi düzeltti işte güncelledi bir şeyler. İndirme hızım bir hayli arttı , fakat inernetimde kopmalar meydana geldi bu seferde. Skypeden birisi çağrıya katılınca yada ben katılınca hep internetim kötüleşip , berbatlaşıp gidiyor. Bazen skype olmasa bile internetim kötüleşip gidiyor. Gittiğinde ise 2 ışık kapanıyor bunlar : İ hafi var böyle üstünde daire gibi bir şey var bu gidiyor 2. ışık ise yuvarlak var , sol üstünde bir yuvarlak daha var birleşikler ama pek anlam veremiyorum bunlara ben. Yuvarlağın üstünde yuvarlak olan sembol hep yanıp sönüyor hiç durmuyor.
    Neyse , internet kopmaları için aradım bir şeyler yaptı kadın yine , yaptıktan sonra indirme hızım yine 300 kb ye düştü , fakat internetimdeki kopmalar gitti. Malum bir daha aradım yine tam tersi oldu şaka gibi ya. 1 ay internetim kopa kopa idare ettim. Ne hikmetse internetim gitmeden böyle skypedeki sesler kötüleşiyor , internet geldikten sonra yine eski hd sese dönüyor. Aynı şey internet içinde geçerli , video vb izliyorsam (240p olsa bile) donmaya başlıyor , daha sonra internet kesiliyor ve geldikten sonra 1080p donmadan izleyebiliyorum. Şimdi de hem internet hızım falan berbat (arada 700 kb ye falan çıkıyor indirme hızım 2-3 dakika sonra tekrardan 90 kb ye falan düşüyor.) hemde internette sık sık kopmalar yaşıyorum.

Lütfen bu konuyu gören arkadaşlar , bir fikriniz bile değerli benim için , konuya yazarsanız sevinirim. Teşekkürler

• Ek olarak modemin markası tp-link
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graypast

Ek olarak modemin markası tp-link

modem değiştirerek dene
    elektirkli cihaz varsa konum değiştir
    hat kablolarını yenileriyle değiştirerek dene
  • hocam senin hattın bence o hızı desteklemiyor. hat değerlerine dikkat et. eğer aynı apartmanda o hıza ulaşanlar varsa senin tel hattında yada bina içi tesisatında sıkıntı vardır. ben uzun ve acılı bir sürecin sonunda kurtulmuştum bu dertten. :)
  • splitter denen meret de yapabiliyor böyle şeyler. modemi direk bağla hatta öyle dene bide
  • Bu problemi önceleri yaşamıştım.4mb hız kullanma hakkım vardı ancak 1mb i görmüyordum.aradım ttnet i,yardımcı oldular sürekli kopma yaşadım eski haline getirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ışıkların sonmesinin nedeni internetin kesilmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.