Çok fonksiyonlu yazıcılardan almak istiyorum ,aradığım özellikler ;
Yazıcı-tarayıcı-fotokopi-fax-Fotoğraf
Fotoğraf kalitesi mümkün olduğunca yüksek olmalı.Aklıma Canon mp830 takılmıştı ama eminde değilim.Bu 830 modelinin daha üst bir resim kaliteliside varmı şu anda Türkiyede ?
Tüm marka ve modellerden tavsiye edebilirsiniz. Şimdiden teşekküler yardımlarınız için...
fotoğraf kalitesi çok yüksek bir yazıcı diye biliyorum bende MP830'u.. HP'de de aynı şekilde PHOTOSMART C7280 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS var.. ikiside iyi markalar.. tavsiye ederim..
orjinal kartuş kullanırım dersen de daha ekonomik olduğu için Canon'u öneririm..
Model tabi sana kalmıi ve bütçene ancak marka olarak HP'den şaşma derim ben ve LEXMARK'tan kesinlikle uzak dur
lexmark hiç kullanmadım ama kullananlardan hep aynı şeyi duydum.. uzak durmakta fayda var sanırım
HP 1500 serisi al ,mükemmel tarama ve baskı özelliği....Kolay kurulum ve kullanım... Ve sitesine yazıcıyı kayıt ettirmeyi unutma çoğu kişi bu konuları ihmal ediyor...
Bu arada eski hikayelerimi de anlatayım; Bir lexmark 3200 elimde patladı, çok iyi kartuş yapısı vardı laser ile yarışıyordu ancak dolum yaptırınca kartuşlar kendini imha edip daha sonra yazıcının elektronik kartını da yaktılar.
İki sene sonra Kartuş parasına yeni bir lexmark aldım o da ne?!!!! Eski yazı kalitesinden eser kalmamış hızı artıracağız diye mürekkep nozullarını büyütüp ,mürekkebi de sulandırmışlar ve taiwan vs..ülkelerine yaptırmışlar harflerin kenarları berbat derecede mürekkep dağıtıyor , makinayı aldığım gibi servise gittim müdürü ile görüştüm eski yazıcımın basılı sayfalarını da yanıma almıştım ,onlarda hayretler içinde kaldılar , sırf benim için renkli ve siyah iki yeni orjinal kartuş açtılar ve yazıcıda denedik sonuç gene aynı büyüteçle baktık berbat !!! Ve olayı kabul edip bu durumu toplantılarında ivedi olarak ileteceklerini bildirip yazıcıyı satın aldığım mağazaya telefonla bildirip (ve elimede yazı verdiler ) geri aldırıp tüm paramı iade ettiler..Bu nedenle ve beni dinleyip haklı buldukları için Lexmark Ankara yönetimine teşekkür ederim.. Şimdi Hp çok fonksiyonlu 1510 var,yerine yeni model olan lcd göstergeli bir modeli çıktı kartuşları farklı ama kasası aynı..Bendekinin üretimi durdu .... Bende gene şansızlık sonucu yazıcının içinde bir parça kırıldı ,(gerçekten kırılacak bir parça) garanti kapsamında götürdüm ve iki gün sonra tamir edilip hem mail ile hemde cep telefonundan birde normal telefondan tamir edildiğini bildirip almamı istediler, yazıcıyı aldım içine baktığımda tüm yazım mekanizmasının yeni model mekanızma ile değiştirildiğini gördüm herhangi bir masraf olmadan makine eskisinden daha iyi oldu HP Ankaraya da teşekkürü bir borç bilirim . Bu arada zaten orjinal mürekkepler ucuzluyor ve kaliteli başınız ağrısın istemiyorsanız dolum işlerinden kesinlikle uzak durun ,orjinal mürekkep kullanın.... Lazer yazıcıların ucuzladığını da varsayarsak önümüzdeki aylarda orjinal mürekkepler iyice ucuzlayacak....
hp officejet 4255 all-in-one fax yazıcı tarayıcı fotokopi xerox da düşünebilirsin
bende uzun zamandır incelemedeyim hp kartuş fiyatlarından dolayı önermediğim bir marka.. elimdeki 4280i sattım 1 ay kadar önce yakın bir zamandada önerilerin ışığında canon alıcam sende bir gözat mutlaka