Şimdi Ara

Çok Filim Hareketler Bunlar (2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
0
Favori
9.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

güzeldi fena değildi.bir tek elalem ne der skeci kötüydü(sonu hariç)diğerlerini beğendim.seri halinde çıkmaya devam edebilir

Nasıl ya film skeçlerden mi oluşuyor

Bi bütünlük yok mu

film skeç skeç.eser çıkıyor skeçten önce biraz tanıtıcı konuşuyor sonra skeç.hıyarlı baba skeci falan var.tvdekinin farklı yerlerde geçeni

• Film çok kötüydü. Çok güzek hareketler bunlar'da yaptıkları daha komik. sadece uçak skeci iyidi. Ben sonlara doru bitsede gitsem dedim. Son zamanlarda izlediğim en kötü filmdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

güzeldi fena değildi.bir tek elalem ne der skeci kötüydü(sonu hariç)diğerlerini beğendim.seri halinde çıkmaya devam edebilir

Nasıl ya film skeçlerden mi oluşuyor

Bi bütünlük yok mu

film skeç skeç.eser çıkıyor skeçten önce biraz tanıtıcı konuşuyor sonra skeç.hıyarlı baba skeci falan var.tvdekinin farklı yerlerde geçeni

Bugün izmir galası yapılmış orda da söylediler açıkcası bana saçma geldi

Şuana kadar burda ve ekşide doğru düzgün olumlu yorum göremedim.

Eser ve metin haberlerde ''kötü olsaydı biz çekmezdik zaten yılmaz abi çekmezdi'' gibi bişey söylediler Yılmaz erdoğanda mı değişti ne oldu

• Uzun zamandır beklediğim bu filmle ilgili tek bir olumlu yorum görmedim. Gitmeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

Uzun zamandır beklediğim bu filmle ilgili tek bir olumlu yorum görmedim. Gitmeyeceğim.

konu bütünlüğü yok ama eğlenceli.gidilebilinir bence
  • eh arada bi güldürdü en güldüğüm kısım ise

This is KİLYOOSSS
    Agladım resmen orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

eh arada bi güldürdü en güldüğüm kısım ise

This is KİLYOOSSS
    Agladım resmen orda

uçakta metinle-ersinin konuşmasıda harikaydı.p... bakya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Calderon_ -- 28 Mart 2010; 15:06:43 >

• filmi dün izledim resmen pişman oldum.cok kotu bir film olmuş.1-2 espri dışında hiç komik birşey yok.tv de ki skeçler on basar açıkçası.1/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_Slayer

filmi dün izledim resmen pişman oldum.cok kotu bir film olmuş.1-2 espri dışında hiç komik birşey yok.tv de ki skeçler on basar açıkçası.1/10

Özellikle sinek skeçi komik diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

filmi dün izledim resmen pişman oldum.cok kotu bir film olmuş.1-2 espri dışında hiç komik birşey yok.tv de ki skeçler on basar açıkçası.1/10

Uçak skeciyle sinek iyiydi zaten başka birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Uçak skeciyle sinek iyiydi zaten başka birşey yok

uçak skecinde
    sadece ibrahimle oguzhanın muhabbet iyiydi
    .bide frgamn guzel olmuş gerisi boş

• nedense artık sıkıldım bu yüzlerden
  • Sinemaya 8-15 yaş grubu gider artık. Bakınız BKM'ye. Bir önceki filmlerini de indirdim ama halen izlemedim. Bırakın sinemaya gitmeyi.
  • Abartmıyorum çok çok kötüydü çok merak eden sinema çekimi indirip izlesin bir göz atsın
  • normal tv de bile gülen sesler hep 8-10 yaş sesi dikkat ederseniz oraya üniversiteden yada liseden aşşağı alınmaması lazım veletleri görünce izlemiyorum.
  •  Çok Filim Hareketler Bunlar (2010)

Başka diycek bişeyim yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoginet -- 28 Mart 2010; 21:06:58 >
  • Kız arkadaşım diğer kız arkadaşlarıyla gittiler telefonda bana ağzına geleni söyledi bumu tavsiye ettiğin film dedi bana ne bileydim.. sakar şakir aç izle bin kat daha iyidir dedi şok oldum hakikatten bu kadar vasatmı
  • @zoginet
    güzel olmuş

@GOGOMEZ
    tamamen tarz meselesi.mutfak ekibine gülmüyorsa film sarmaz.ama bence uçak skeci için bile gidilebilir
  • quote:

@zoginet
    güzel olmuş

@GOGOMEZ
    tamamen tarz meselesi.mutfak ekibine gülmüyorsa film sarmaz.ama bence uçak skeci için bile gidilebilir

Tabiki Tabiki kendim izlemeden ne kadar yorum yapsam sağlıklı olamayacağı için ben yorum yapmıcağım ama ekşi sözlükte yerden yere vuranlar bile var-bir terslik var gibim ama bakıcağız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

Filmin ismi çok kötü ve anlamsız. Ama tabi ki de önemli olan içerik, ekibin ÇGHB'daki kalitelerinin altına düşme olasılığı korkusu da var o yüzden sinemasına gideceğimi sanmıyorum.

kesinlikle katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.