|
Beyler 15 yaşımdan beri acayip kıllıyım. Bu kıllarım yüzünden kendimi beğenmiyorum ve her zaman özgüvensizim. Özellikle yaz aylarında arkadaşlar bana kısakollu giysene, short giysene bu sıcakta vs. diyince valla bi daralma geliyordu. Takıntı yaptım bu kıl konusunu galiba. Ama vücudumun her yeri kıllı ve aşırı derece kıllı seyrek de değil. Makineyle kısaltıyorum ama nereye kadar böyle yapıcam bilmiyorum. Makine ile kısalltığımda bile diğer insanların kıllarından fazla gözüküyor. Yanlış anlamayın, ortaokulda ve lisede benden hoşlanan kızlar olmuştu ama bu sorundan hiç karşılık veremedim. O yüzden genelde 2 3 arkadaşımla takılıyodum. Çekingen birisi değilim herkesle konuşabilirim. Ama diğerleriyle konuşursam benim vücudumdaki kılları görürse bana iticiymişim gibi bakarlar diye hiç yanlarına gitmiyorum zaten. Ben olsam bende kendimi biraz geri çekerdim yani. Şu an 20 yaşındayım. Tüy dökücü denedim. Makineyle kısalttım ama bu süreçte psikolojik olarak çok yoruldum. Benim gibi olup bu dertten kurtulan var mı ? Ya da bi çözüm önerisi olan var mı ? Bunun gibi başlık önceden de açılmış onları da okudum. Ama lütfen bana bunda çekinilecek bişey yok gibisinden şeyler yazmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok fazla vücut kılından kurtulma yolu nedir
-
-
Tüm vücut lazer epilasyona gideceksin başka yolu yok. -
Doğru diyorsun. Ama o da çok pahallı diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ten rengine ve kılın yogunluguna göre, eger kumral veya acık tenliysen, ve kolun gözükmeyecek kadar kaplı değilse, tüy sarartıcı deneyebilirsin. rengini açar. açık oldugu için göze daha az çarpar ve daha seyrek/azmış gibi gözüküyor.
-
Çok kıllıysan epilasyondan sonuc alamazsın yapacak şey basit makinayla kısaltacaksın ayda 1-2 kere -
Vücut bakım kiti -
Eepilasyon ve benzeri yöntemler, geçici çözümlerdir. Bir de hamamotu var, biliyorsundur belki, onunla arada bir kılları temizleyip bir süre rahatlayabilirsin, ben hamamotunu kullandım hatta bacaklarımda baya kıl dökülmesi oldu malesef, şort giydiğimde 'neden bacağında kıl yok' diye dalga geçenler var, sende nasıl olur bilemedim bi dene istersen ama dediğim gibi senin için kalıcı çözüm olmayabilir.
Bunun dışında
Ya kendinle barışıp kafaya takmayacak hale geleceksin
Ya da paranı kazanınca, lazer tedavisiyle kökten kurtulacaksın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lazer işe yaramaz. Kesin çözüm iğneli epilasyon. Düzgün yere yaptırmakta yarar var yoksa enfeksiyon kapabilirsin. Epilasyon işe yaramaz diyenlere bakma iğneli epilasyon ile %90-95 arası kurtulursun ufak tefek kıllar kalabilir sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamisama- -- 22 Aralık 2020; 7:3:52 > -
Yorumun için sağol. Açık tenliyim. Ama kıllar koyu renkte ve seyrekte degil sert. Dediğin türden krem kullandım. Hiç işe yaramadı.
5 6 seans lazer epilasyon yaptırsan yarı yarıya filan seyrekleşir
Bir ara bende rahatsızlık duyup epilasyona gitmiştim. 3.seanstan sonra acısı fazla geldi pes ettim :) Ama faydası oldu. Bu işin tek yolu var kardeşim o da epilasyon başka hiçbir yolu yok !! İster kes biç krem sür ne yaparsan yap bunların hepsi geçiçi çözümdür. Pahalı olmasının yanı sıra erkeğe tam vücut yapan yerler bulmakta zor onu da söyleyim. Ben istanbulda Bakırköy'de bulabilmiştim. @bako39 un dediği gibi bütcen yetmiyorsa en azından bi 5 seans git normal kıvama gelir. Hem de sana güzel bir haber; kılların ne kadar kalın ve yoğun ise epilasyondan o kadar yüksek verim alırsın :)
-
Aynı kıl sorunları bende de var. Sana tek çözüm yolu söylicem git bi yerde çalış (iğneli epilasyon pahalı diye) para biriktir ve güzel bi yerde iğneli epilasyon yap. -
Benzin + çakmak -
kızla kıl ne alaka anlamadım. onlar da en az bizim kadar kıllı. senin kullandığın manada kılsız olmak üstünlükse çoğu kızdan üstün durumdayım fakat yine de bakmıyolar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı