Şimdi Ara

COK FAZLA UYUYORUM VE YORGUN KALKIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene okul-dershane olduğu için yorgun oluyordum. Bu sene mezunum, dershaneye gitmiyorum ama hala çok fazla uyuyorum. Gece 3te bir yatıyorum 6.30da sabah namazına kalktiktan sonra bi daha yatıyorum bi kalkıyorum saat 12 olmus kahvaltı falan derken saat 2yi buluyor. Buna nasıl care buluruz? Ygs sıralaması 90 bin ist hukuk'a çekmemek gerek ama bu uyku tüm her şeyimi alt üst ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah namazı 6.30 da çıkmış oluyor birader.
    Geçmiş olsun.

Erken yat sabah namazından sonra uyuma öğle vakti 1-2 saat kestirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya da benim gibi sabah namazını bekle ben mesela 5 e kadar duruyom 5 te namaz kıldım ettim diyene kadar 6 da bi yatıyom 1 2 gibi kalkıyom .
  • sabah namazını güneş dogmadan kılman sart bro 6.30 da çıkar namaz
  • 11 de uyu 3 - 3,5 gibi kalk birazz çalış ve namazını kıl..ben de başlayayağım yine.bu şekilde düzenini sağla.ben geçen sene yapıyordum farklı bir duygu gece yarısı uyanmakçok özledim o günleri ..çok faydası var dene.ama birden değiil.yavaş yavaş...
  • Birader sabah namazi kaza edilebilir namazi kaciran eger uyuyorsa kalkar kalkmaz kazasini kılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara_hukuk

Arkadaşlar geçen sene okul-dershane olduğu için yorgun oluyordum. Bu sene mezunum, dershaneye gitmiyorum ama hala çok fazla uyuyorum. Gece 3te bir yatıyorum 6.30da sabah namazına kalktiktan sonra bi daha yatıyorum bi kalkıyorum saat 12 olmus kahvaltı falan derken saat 2yi buluyor. Buna nasıl care buluruz? Ygs sıralaması 90 bin ist hukuk'a çekmemek gerek ama bu uyku tüm her şeyimi alt üst ediyor

sabah namazını kıldıgın için öncelikle tebrik ediyorum .şimdi kardeşim ; Peygamberin sünnetini uygulayacaksın. ben uyguluyorum çok da faydalı. akşam yatsıdan hemen sonra uyu ; sabah namazına kalkdıgında kesinlikle uyuma.zaten hadisde geçiyor ;sabah namazından sonra uyumamanın önemi gibi. bilimsel olarak da insanın en verimli oldugu saatler sabah 6-10 arası. bir arkadaşım üniversiteye hazırlanırken maddi durumları kötü oldugu için ; aynı zamanda zor bir işte çalışıyordu. fakat zamanı az oldugu için sabah namazından sonra uyumayıp ders çalışıyor. düşün sabah 6 dan 8 e kadar 2 saat çalışıyor .işe gidiyor.oonun dışında da çok ders çalışma zamnı olmuyor .ama bu arkadaş ilk 20 binlere girmişti . o hep bu sabah saatlerindeki çalışmasına bağlardı. yalnız bu gece erken uykun gelmeyecek .onun için bu gece uyuma ; yarın akşama kadar .yarın akşam hemen erkenden uyursun .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.