Şimdi Ara

ÇOK FAZLA SERMAYE GEREKTİRMEYEN İŞ KURMAK İSTİYORUM. ÖNERİLERİNİZ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
9
Favori
210.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ps3 500 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabasevdası

    ps3 500 tl

    hayrola

    güzel hort
  • Bursada çocuk giyim imalatı yapmak istiyorum.Her türlü donanıma sahibim. Sermaye koyarak ortak üretim yapabileceğim ortak arıyorum.30-40 bin liralık bir başlangıç sermayesi yeterli olabilir..
  • Merhaba; Ben yatırım danışmanlığı ve dış ticaret danışmanlığı yaptım. Bu konuda tecrübeliyim. Öncelikle Size şunu söylemem gerekli. Ne iş yapacaksanız işin başında durmanız şart siz işe bakmazsanız oda size bakmaz (sermayenizle ortak olsanız bile bu bir gerçektir.) Biriyle ortak olmak çok risklidir. İş tutar mı, tutsa da ortağınıza ne kadar güvenebilirsiniz vs. O yüzden size tek başınıza yapabileceğiniz, günde bir saat bile işin başında durarak 70-180 TL/ $ / € arası para kazandıracak (daha uzun süre uğraşırsanız kazancınız katlanır) bir yöntem sunmak isterim. Bunun için 1.000 TL/ $ / € lık bir yatırım yeterlidir.Yatırım miktarı yükseldikçe kazanç miktarı da yükseliyor. Ancak Ben bir anda çok büyük sermayelerle başlanmasını tavsiye etmiyorum. Başlangıç olarak 1.000 TL/ $ / € ile başlayıp nasıl kazanılacağını öğrendikten sonra yatırımınızı artırabilirsiniz. Bu kesinlikle bir ortaklık teklifi değildir. Sizi dolandırmak gibi bir niyetimde asla yok. Sadece paranın ülkemizde ne denli zor kazanıldığını biliyorum ve kimsenin emeklerinin heba olmasını istemiyorum. Aklınıza şu soru gelebilir. Madem bu yöntem bu kadar iyi kazandırıyor ne den bunu kendine saklamak yerine benimle paylaşıyorsun? Yazımın başında da belirttiğim gibi ben danışmanım tabii bunu size bedava vermiyorum. Yılların bilgi birikimi sadece 7 adımda kazanmaya sığdırıldı. size bu konuyla ilgili geçici ortaklık teklif ediyorum. Ayrıca mail adresimden de aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz. Şimdi sizin kararınız. Başkalarına güvenip paranızı çarçur mu etmek istersiniz, yoksa size sunacağım yöntemle kazancınızı garantiye mi almak istersiniz. Her türlü sorularınız için roketforex@gmail.com adresine mail atınız. Yoğunluktan dolayı sitedeki mesajlara bakamıyorum.




  • İş kurmak isteyenler için yüzlerce iş fikirleri bulunanhttp://www.dukkanacmak.com/is-kurmak/ adresini inceleyebilirsiniz. Sizde küçük sermayeler ile iş kurabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poyraz4111

    İş kurmak isteyenler için yüzlerce iş fikirleri bulunanhttp://www.dukkanacmak.com/is-kurmak/ adresini inceleyebilirsiniz. Sizde küçük sermayeler ile iş kurabilirsiniz.

    bsg
  • Merhaba arkadaşlar
    BİLGİSAYARINIZDAN 1750 TL KAZANIRSINIZ

    3 SORU SORMAK İSTİYORUM
    BİLGİSAYARINIZ VAR MI ?
    İNTERNETİNİZ VAR MI ?
    eğer var ise

    PARA KAZANMAK İSTER MİSİN ?

    1 BİLGİSAYARINIZ İLE 1700 TL
    2 BİLGİSAYARINIZ İLE 3400 TL
    3 BİLGİSAYARINIZ İLE 5400 TL
    KAZANABİLİRSİNİZ...
    www.hayatimidegistirmekistiyorum.com
     ÇOK FAZLA SERMAYE GEREKTİRMEYEN İŞ KURMAK İSTİYORUM. ÖNERİLERİNİZ?




  • O degilde artik bi iş kurmali !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlek bir yola ufakta olsa tekel bayi tarzı büfe açın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimden su al sat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu da bizim de bi katkımız olsun. Yeni iş kuracaklar bence piyasanın kaymağını yiyebileceği işler düşünmelidir. Bu da yeni inovasyonlardan geçmektedir. Rekabetin olduğu piyasa da hangi işi yaparsanız yapın en iyisini yapmaya çalışacaksınız ki rakiplerinizden farkınız olsun.

    İş kurmak istiyorum diyenlere de aşağıda vermiş olduğum kaynağa göz atmalarını tavsiye ederim. Tüm yeni iş kuracaklara da bol kazançlar dilerim.

    Link: https://ebayi.co/yeni-bir-is-kurmak-istiyorum-ne-yapmaliyim/




  • 10 BİN TL SERMAYE İLE YAPILACAK İŞLER ARASINDAN BİRİNİ SEÇEBİLİRSİNİZ.
  • Solucan gübresi üretimi son yılların revaçta olan düşük sermayeli iş kurma fikirlerinden biri olmakla beraber üzerine düşüldüğünde bayilik sistemi ile çalışan firmalardan da yardım alındığında para kazanılabilinecek yeni bir sektör olmuştur. Organik gübre üretimi sayesinde ülkemizde yetiştirilen her türlü tarım ürünü kansrojen maddelerden arındırılmış olarak tezgahlarda bulunmuş olacaktır. Konu tarafımızca milli bir proje olarak değerlendirilmektedir. Devletimizin konu ile ilgili hem çiftçiye hem gübre üreticisine ciddi teşvikleri ve destekleri bulunmaktadır. Danışmanlık 5313068032 Ergün AKBULUT
  • temizlik şirketi acabılırsın bayılık verenler var dusuk sermaye ile
  • Kendi işinizin patronu olmak istiyor ama az sermaye ile ne iş yapacağınıza karar veremiyorsanız, bu iş fikirleri tam size göre...
    https://paratic.com/az-sermaye-ile-yapilabilecek-karli-is-fikirleri/
  • Gelişen teknoloji ile birlikte fazla maliyet gerektirmeyen çok fazla e-ticaret iş fikri bulunmakta. Araştırmalara göre dünya üzerindeki insanların 1,92 milyardan fazlaası çevrimiçi pazarda birşeyler satın almaktadır. Bu da bize e-ticarette çok ciddi potensiyel müşterilerin varlığını gösterdiği gibi diğer taraftan da e-ticaret iş fikrinin değerli bir girişim olabileceğini de gösteriyor.


    Tabi tam da burada hangi e-ticaret iş fikrinin denemeye değer olduğu sorusu akıllara geliyor. Sizlere fikir vermesi açısından aşağıdaki makaleyi okumanızı tavsiye edebilirim. Güncellenmiş verilerle 2022'ye damda vurabilecek e ticaret iş fikirleri sıralanmış. Umarım faydalı olur...


    link:

     ÇOK FAZLA SERMAYE GEREKTİRMEYEN İŞ KURMAK İSTİYORUM. ÖNERİLERİNİZ?
     ÇOK FAZLA SERMAYE GEREKTİRMEYEN İŞ KURMAK İSTİYORUM. ÖNERİLERİNİZ?yeni iş fikirleri 2022
    2022’de Denenecek 11 Karlı E-Ticaret İş Fikri - Yeni İş Fikirleri 2022
    https://yeniisfikirleribul.com/2022de-denenecek-11-karli-e-ticaret-is-fikri/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fulbaibu -- 20 Şubat 2022; 2:8:45 >




  • fulbaibu kullanıcısına yanıt

    KESSS . !!

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.