Şimdi Ara

Çok Fazla Kızla Konuşmamak Anormal Bir Şey Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilim ve 2-3 kız dışında Whatsapp’da konuştuğum kız yok. Geçen biri normal insanlar Whatsapp’da günlük 20 kişi ile konuşuyor demişti. Sizde durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence böyle bir şeyi düşünmeniz anormal hocam, hayatınıza bakın sevgiliniz de varmış işte
  • Konuştuğum kız sayısı SIFIR. Şu an bunu niçin hatırlattın yav.

• vay manita mı yaptın sevgilinde var peki niye gelip burda süslü püslü cümlelerle ağlıyon hacı anlamıyorum sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 13 Mart 2018; 14:59:35 >
  • Bunlar monşer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daggerboy

Bunlar monşer

bu adamı ne zaman görsem böyle uzun uzun süslü püslü cümleler yazmış ağlıyor sosyal medya da çok güzel hayatları olan insanların hayatlarını çok kötüymüş gibi göstermesini anlamıyorum bunlara rağmen depresyona giriyorsanız biz ölelim o zaman
  • çok kız kafa ütüler ben 1 kızla konuşuyordum terk etti beni şimdi yine 1 kızla konuşuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Bunlar monşer

bu adamı ne zaman görsem böyle uzun uzun süslü püslü cümleler yazmış ağlıyor sosyal medya da çok güzel hayatları olan insanların hayatlarını çok kötüymüş gibi göstermesini anlamıyorum bunlara rağmen depresyona giriyorsanız biz ölelim o zaman

Şaka kardeş konu ya. Sevgilim yok da sevdiğim var.

Biri sevgilim dışında konuştuğum kız yok demişti de olursa bende de durum o olacak ondan. Kızlarla konuşuyorum da sadece dışarı da telefonla mesaj attığım hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 13 Mart 2018; 16:23:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Curieux

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Bunlar monşer

Şaka kardeş konu ya. Sevgilim yok da sevdiğim var.

Biri sevgilim dışında konuştuğum kız yok demişti de olursa bende de durum o olacak ondan. Kızlarla konuşuyorum da sadece dışarı da telefonla mesaj attığım hiç yok.

pardon abi sözümü geri alıyorum o zaman

• kimse konuşmuyorum anormal mi :D anca netten böyle forumdan falan birileriyle konuşuyorum arada ama ben 2 veya daha fazla kişiyle aynı anda konuşamıyorum. tek kişiyle konuşabiliyorum diğerini bırakıyorum
  • Whatsapp vs. Olmak üzere sınıfta,okulda herhangi bir kızla konuşmuyorum. Daha doğrusu benle konuşan yok.

• Ben de sadece 1 "bir" kızla konuşuyorum ama kötü birşey mi iyi birşey mi bilmiyorum, sınıfta merhabamın olduğu kızlar var ama onlar sayılmaz

• Benim konuştuğum kız hiç yok.

• konuştuğu kız sayısı 30 UN ALTINDA OLAN "ERKEK(?)" erkekliikten atılmıştır

EN YAKIN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİP NÜFUS CÜZDANINDAKİ ERKEK İBARESİNİ SİLDİRMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR

• quote:

Orijinalden alıntı: salih uçan

Konuştuğum kız sayısı SIFIR. Şu an bunu niçin hatırlattın yav.

• Bırak konuştuğum kızı konuştuğum insan sayısı yıllar boyunca SIFIRDI sen neyin kafasını yaşıyorsun.

Sevgilinden başka bir kızla konuşman bana göre uygun değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.