Şimdi Ara

Çok fazla flame yapıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş hiç beceremediğim lane kalıyor (Jungle) stat açısından fena oynamıyorum ama ya mid ya da solo top'taki arkadaş ''xxx 0'' ''gank atsana okul çocu adamın 10. ganGı'' Falan yazmaya başlıyorlar deliriyorum ne geliyorsa yazıyorum aklıma.

Bugün 5/2 Kha'Zix oynuyordum günlerdir gitmeyen internet gitti ve 20 dk gelmedi kaybettik oyunu sonuçta.Maç sonu adamın biri ekledi ana avrat sövmeye başladı bende sövdüm engelledim sonra napmam gerekiyor bu flame'den kurtulmak için ? Mute işe yaramıyor bende açıyorum sinirden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yoksa siz hala tr de mi oynuyorsunuz ? West de istesen de flame yapamıyorsun . Ben mesela in-game kısmında asla flame veya blame yapmam . Oyun sonu ekranında yaparım ona rağmen sınırsız chat banım var . neden sınırsız diyorum çünkü her bittiği zaman yeniden veriyorlar en son 1000~ maç kalmıştı artık takip etmiyorum
  • Yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden tr de oynamıyorum.
  • peki sen flame yapınca adam düzeliyormu? daha iyi oynamayamı başlıyor? yada haklısın pardonmu diyor? flame'in bir + sı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

peki sen flame yapınca adam düzeliyormu? daha iyi oynamayamı başlıyor? yada haklısın pardonmu diyor? flame'in bir + sı yok.

Genelde 2 tipte flame yapan insan var.Kötü oynayıp yanındakilere suç atan var veya iyi oynayıp takımına.Ben kötü oynasam adam ana bacı sövüyor veya kda'sını düzeltmeye çalışıyor.Ben iyi oynasam takım kötüyse onlara sövüyorum bi ortası yok yani.Ama asla kötü oynayıp takımıma sövmedim.

• oruç tut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klavyenden oyun için gerekli olmayan tuşları sökebilirsin.
  • Benim gibi dia olunca yapmassın flame ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiliğinle ilgili bi olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

peki sen flame yapınca adam düzeliyormu? daha iyi oynamayamı başlıyor? yada haklısın pardonmu diyor? flame'in bir + sı yok.

Genelde 2 tipte flame yapan insan var.Kötü oynayıp yanındakilere suç atan var veya iyi oynayıp takımına.Ben kötü oynasam adam ana bacı sövüyor veya kda'sını düzeltmeye çalışıyor.Ben iyi oynasam takım kötüyse onlara sövüyorum bi ortası yok yani.Ama asla kötü oynayıp takımıma sövmedim.

bunlar Tr serverının yan etkileri ilk başlarda insanları küfür etmemeleri için uyarırken 1.5 yıl sonunda öyle küfürler ediyorum ki aklınız durur küfür hazneniz genişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kairos . -- 27 Eylül 2014; 14:14:29 >

• oyuna girince /ignore all yaz keyfine bak pinglerle anlaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

oyuna girince /ignore all yaz keyfine bak pinglerle anlaş

Konuşarak anlaşamadığın insanlarla,ping atarak nasıl anlaşacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

Klavyenden oyun için gerekli olmayan tuşları sökebilirsin.

Mantıklı
  • bende cok flame yapiyorum cevap verenleri muteliyorum
  • Obsession kullanıcısına yanıt
    konuşarak anlaşamıyorsan niye konuyorsun hiç değilse pingde geliyorum dikkat yada ss pinglerini atabiliyorsun adam pingden anlamıyorsa yazsan ne fayda
  • bugün takımına gelen muazzam master yi yi hatırlattın bana adam jungle gidicem diye tutturdu bişi demedim

adam red kesti base attı blue kesti base attı geldi kurtarı falan kesti base attı bot lane de supp oynuyordum ben 4 lvl ken adam 2 lvl falandı kaybettik tabikide oyunu
  • Weste geç hayatını yaşa diyicemde flamer adam ordada devam eder

• Oynarken klavye kullanma.

• okumayın gang
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.