Simdi digelim okcuyuz ve full int gidiyoruz thunder force u attık ve yaratıga skill kullanmadan vurmaya başladık tahmini lvl 18 de 100 vuruyoruz eger skilide kullanırsak force acıkken skillde 200 küsür vuruyor ama skilin elimizden cıkışı zamanında ben zaten iki defa normal vuruş atıyorum ozaman bu skiller işe yaramıyrmu? yada full str gitseydim normal vuruşum coşsaydı üstüne thunder force atsaydım eger acaip bir katlanma olurmuydu ? yoksa magical atak oldugu için etki etmezmiydi
Sanırım skillerin ilerki lvlları işe yarıycak umarım yani zaten gördügüm kadarı ile yüksek lvl ların arada kapışmalarını izliyorum hiç skill kulanmıyolar statları geri alabiliyomuyuz?
işin aslı int yada str kasman pek bişe değiştirmiyor bence...zevk meselesiama skill kullan..ben lvl 20'den biraz daha çokken 1000 küsür vuruyordum pvp'de falan...(spear-fire)
bu arada bu yeni kullanıcım...admin açmadı banı...ayıp denen bişe var yaa...cı kcık cıkoyunu bıraktım
kardes oole bisi olamaz neden bahsediosun anlamadım ustelik mesela fire cısın dielim fire ı basmadan skill vurunca baya azalıo damage bi de oole dene
ya tamam dedigin dogru onu biliyorum ama mesela bak firei bastın skill vuramdın 100 vuruyosa skille 200 vuruyor o skill elinden cıkana kadar zaten 2 tane normal vuruş atıyosun oda 200 e niye skille mana harcıyoruz onu anlamadım
skillerin yanında yazan yüzde o skilli uygulamak için geçen süreyi belirtir. mesela ilk açtığın pacheon skillinin yanında 150% yazar. bu demektir ki normal ok atmak için harcadığın sürenin 1.5 katı harcanır bu skill için. bu bilgliyi aklında tutarak bir bak verdiğin hasarlara. eğer normal atışın 1.5 katından daha çok hasar veriyorsan kardasın demektir. ileride 350%lik skillerin olacak ancak o skillerin de oyundaki en güçlü saldırıların olacak.
Arkadaşım o işler şans yaw ben okla 30 30 vuruyorum büyüyle 100 vurduğumda oluyor 15-20de
hım ozaman tabi karda oluyoruz anladım ama genelde bakıyor thief hunter kapışmalarına okcular pek skill kullnmıyorlar