Şimdi Ara

Çok düşük bütçeli mouse tavsiyesi (40 TL).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 tl ye kadar mouse arıyorum sağ elle tuttuğumuzda baş parmağımızın orda makro tuşu olursa süper olur. Tepkime süresi düşük olursa tadından yenmez ama tabiki 40 tl ye bu olmaz büyük ihtimal. Birde mousetan mouse değişiyor sanırım bazı mouselara parmak ucuyla basılırken bazı mouslarda bütün parmakla bastırıyorsun ben parmak ucuyla basılan bir mouse arıyorum bi an önce tavsiye ederseniz sevinirim şu anda çoğu zaman basmıyor basmaya çalışırken orta parmak kası yaptım.

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    A4 x7 f3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ne kadar logitechden hoşlanmasam da g100 ve g100s tek seçenektir o fiyata :D
  • @k@llone Hocam nedense logitechi daha çok seviyorum ve a4 hep kırtasiyede satılan dandik mouse markasıymış gibi geliyor acaba g100 veya g100s mi daha iyidir sizin yazdığınızmı ?

@E.Cullen Ben nedense logitech i seviyorum da siz neden sevmiyorsunuz ?
  • Emin değilim bir süre g300 kullandım alışamadım elime oturmadı falan işte
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    g100 vs a4 X7 f3 modellerinin ikisinide kullandım. Bence A4 çok daha iyi, şu an logitech g502 kullanıyorum mükemmel bir mouse ama A4 fiyat performans ve ele oturma konusunda çok iyiydi özellikle claw tipi mouse tutanlar için. G100 giriş tipi bir model, teknosadan 20 tlye almıştım, aldığım fiyata göre oda iyiydi ama A4 daha iyi. G400 ise palm grip bir mouse, palm grip kullanıyorsan fiyat olarak çok iyi performansı var. Bence mouse işi senin eline oturması ile ilgili. Elini rahatsız ettikten sonra kağıt üstündeki sensör kalitesi çok anlam ifade etmiyor.
  • g100 ve g100s knkı o fıyata baska yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • k@llone kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an en çok düşündüğüm mouse g100s . Benim için en önemli şey düşük tepkime süresi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.