Şimdi Ara

Çok değil 5 - 10 yıl önceydi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden ne Facebook bilirdik ne Twitter. Pepe ile Cailou ile büyümedik biz. Pokemonlarla büyüdük. Havalı çocuk, Facebook'ta 1000 tane arkadaşı olan, durumlarını 2000 kişi beğenen değildi. En çok kimin tasosu varsa, oydu en havalı. Kaldırımlarda toz içinde kalırdık, dizlerimiz kanardı. Kabuk tutunca da yarayı kaldırmayı severdik. Sehpaları ters çevirip içine oturur sonrada kendimizi iterdik. Kaslı yakışıklı erkekler ; güzel kadınlar değildi hayalimizdeki insanlar. Anne ve babalarımızdı.. Hep onlar gibi olmak isterdik. Eskiden sadece gerçek olmadığını bildiğimiz halde "Öcü"lerden korkardık. Şimdi, insanlar gölgelerinden bile korkuyorlar. Nerde o kaldırımlarda taso oynayan çocuklar? Nerde bisikletin arka tekerleğine pet şişe sıkıştırıp motor sesi çıkaran çocuklar? Evine ekmek götürebileni "erkek" biliyorduk. Şimdi, sigara içip, kızlara laf atmanın "erkeklik" olduğu sanılıyor.. Çok değil, 5-10 yıl önceydi bunlar. Ne oldu da değiştik.
    Keşke hala yaramaz birer çocuk olsaydıkda sadece dizlerimiz kanasaydı.

Ne güldum yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gulmuydun papatyami

• Valla ben beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye gülüyorduk
  • Adam haklı.
  • Nereye duygulanıyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlztrk93

Adam haklı.

kardes profil fotografin cok hosuma gitti. deniz konusuyor sandim bi an

yazi da guzel bu arada. gulecek bi sey goremedim ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neresi komik bunun kardesim. kim söylemişse doğru söylemiş, o zamanlar daha iyiydi be.

• Güzel yazı olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok doğru söylemiş valla kim yazmissa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanginiz 5 yıl önce taso oynuyordu?

• duygulanan çıksın kasıo

• Nickin doğum tarihin değildir inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: 15Eylül2005

Eskiden ne Facebook bilirdik ne Twitter. Pepe ile Cailou ile büyümedik biz. Pokemonlarla büyüdük. Havalı çocuk, Facebook'ta 1000 tane arkadaşı olan, durumlarını 2000 kişi beğenen değildi. En çok kimin tasosu varsa, oydu en havalı. Kaldırımlarda toz içinde kalırdık, dizlerimiz kanardı. Kabuk tutunca da yarayı kaldırmayı severdik. Sehpaları ters çevirip içine oturur sonrada kendimizi iterdik. Kaslı yakışıklı erkekler ; güzel kadınlar değildi hayalimizdeki insanlar. Anne ve babalarımızdı.. Hep onlar gibi olmak isterdik. Eskiden sadece gerçek olmadığını bildiğimiz halde "Öcü"lerden korkardık. Şimdi, insanlar gölgelerinden bile korkuyorlar. Nerde o kaldırımlarda taso oynayan çocuklar? Nerde bisikletin arka tekerleğine pet şişe sıkıştırıp motor sesi çıkaran çocuklar? Evine ekmek götürebileni "erkek" biliyorduk. Şimdi, sigara içip, kızlara laf atmanın "erkeklik" olduğu sanılıyor.. Çok değil, 5-10 yıl önceydi bunlar. Ne oldu da değiştik.
    Keşke hala yaramaz birer çocuk olsaydıkda sadece dizlerimiz kanasaydı.

Ne güldum yaa

Neresi komik bunun?

• 10 15 yıl önceydi o
    5 yıl önce 2009 du çok eski değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

10 15 yıl önceydi o

Zaten 10 yaziyor

• Beş mümkün değil ama on yıldan biraz daha eski anılar bunlar. Güzel yazılmış. Benim ilk Pokemon tasom Poliwag'dı valla. Sonra ikinci bir taso daha almıştım cips kutusundan, o da Poliwag çıkmıştı. Bir de Taso TV'm vardı, onda da Squirtle çıkmıştı. Annem hep kızardı erkek misin sen ne yapacaksın bunlarla diye. Sonra abim almıştı hepsini elimden. Bir daha da görmedim.

• 2000 liler konudan kaybolsun siz anlayamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15Eylül2005

quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

10 15 yıl önceydi o

Zaten 10 yaziyor

o 5 ney ?
  • Ondan bilmem kaç bin yıl önce de insanlar mağaralarda yaşıyor, avcılık ile karın doyuruyorlardı. Ev, meslek vb. saçmalıklar yoktu. Birbirine üstünlük kurmayı başaran, fiziği güçlü olan, evine yemek getirebilen adamlar "cool" kabul ediliyordu. Yağmur yağar, şimşek çakar insanların ödleri kopardı. Bilinmeyenden korkma vardı. Nerede o bir av için birbirine girenler, rekabet edenler. Hey gidi günler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.