Şimdi Ara

çok çok özür dilerim bu konuyu buraya açtığım için ama mecburum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok üzgünüm kuralları biliyoum bunu buraya açmamalıydım ama mecburum diğer tarafada açtım cevap veren olmadı elimde kredi kartı bekliyorum bugün halletmek zorundayım
    sorun şu
    gittigidiyorda nokia n810 tablet pc var onu alacam ürün sıfır kutusunda amerika garantili
    satıcıya şu soruları sordum ve cevapları aldım
    1- ürün kayıtlı mı bi sorun olurmu =üründe gsm özelliği olmadığı için sorun olmaz (sizce sorun olurmu amerika garantili olması ve kayıt olayı nedir nasıldır)
    2-ürünün bozulması halinde ne yapacam garanti nasıl işe yarar = ürün yaklaşık 30$ karşılığında amerikaya gönderilebilir ama orada bizim adamımız yo senin kendin halletmek zorundasın ( sizce garantinin bi anlamı varmı yani işe yararmı ürünü olurda gönderirsem gümrükte sorun çıkma olasılığı varmı)
    son olarak size bazı sorularım var ürünün türkiyede satılmaya bşlanmasından sonra burada tamir veya bakım yaptırma yada garantiyi burada kullanma ihtimalim varmı
    ayrıca sizce bi sorun çıkarmı para çok öenmli değil uçuk kaçık değil almamı önerirmisiniz çok özür dilerim tekrardan

• hadi lütfen yardım
  • Telefon olmadığı için sorun teşkil etmez, bozuluncada oraya gittimi geri gelmez diye düşünüyorum, burda yaptırabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper17

Telefon olmadığı için sorun teşkil etmez, bozuluncada oraya gittimi geri gelmez diye düşünüyorum, burda yaptırabilirsin

"Amerika'daki garanti burada işe yaramaz" anlamı çıkıyor.
  • yani bozulursa elimizde patlar peki sizce almalımıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme911

yani bozulursa elimizde patlar peki sizce almalımıyım

Sıfır ürünün bozulması için bir sorun göremiyorum üretim sorunu dışında
  • lütfen konu başlıklarınızı kurallar çerçevesinde oluşturun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdan Çok Değerli Bir İstek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.