arkadaşlar çok üzgünüm kuralları biliyoum bunu buraya açmamalıydım ama mecburum diğer tarafada açtım cevap veren olmadı elimde kredi kartı bekliyorum bugün halletmek zorundayım sorun şu gittigidiyorda nokia n810 tablet pc var onu alacam ürün sıfır kutusunda amerika garantili satıcıya şu soruları sordum ve cevapları aldım 1- ürün kayıtlı mı bi sorun olurmu =üründe gsm özelliği olmadığı için sorun olmaz (sizce sorun olurmu amerika garantili olması ve kayıt olayı nedir nasıldır) 2-ürünün bozulması halinde ne yapacam garanti nasıl işe yarar = ürün yaklaşık 30$ karşılığında amerikaya gönderilebilir ama orada bizim adamımız yo senin kendin halletmek zorundasın ( sizce garantinin bi anlamı varmı yani işe yararmı ürünü olurda gönderirsem gümrükte sorun çıkma olasılığı varmı) son olarak size bazı sorularım var ürünün türkiyede satılmaya bşlanmasından sonra burada tamir veya bakım yaptırma yada garantiyi burada kullanma ihtimalim varmı ayrıca sizce bi sorun çıkarmı para çok öenmli değil uçuk kaçık değil almamı önerirmisiniz çok özür dilerim tekrardan
hadi lütfen yardım
Telefon olmadığı için sorun teşkil etmez, bozuluncada oraya gittimi geri gelmez diye düşünüyorum, burda yaptırabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: viper17
Telefon olmadığı için sorun teşkil etmez, bozuluncada oraya gittimi geri gelmez diye düşünüyorum, burda yaptırabilirsin
"Amerika'daki garanti burada işe yaramaz" anlamı çıkıyor.
yani bozulursa elimizde patlar peki sizce almalımıyım
quote:
Orjinalden alıntı: extreme911
yani bozulursa elimizde patlar peki sizce almalımıyım
Sıfır ürünün bozulması için bir sorun göremiyorum üretim sorunu dışında
lütfen konu başlıklarınızı kurallar çerçevesinde oluşturun...