Şimdi Ara

...............ÇOK ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN (adsl kota..............

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhab öncelikle yeniüyeyim.
    ben kota sayfama bu ayın ilk haftası girdiğimde hala 0 kb yazıyordu....oysaki ben interneti kullanmıştım ve brsürü downlod yapmıştım.
    ama 1hafta sonra kota sayfam yine dolmaya başladı, ama o 1 hafta içindeki girdiklerimi yazmadılar!
    Sizc bu Telekomun kota sayfasındaki hatalarından biri olabilirmi?BU kadar şanslı bir hataya daha önce rastlayanınız oldumu? telekomu arayıp soracaktım ama, eğer bu bir hataysa, tekrardan o harcadığım kotayı tespit edip sayfaya işlerler diye aramadım:))
    ben herangi birinin modemime ping atmış olmasından şüpheleniyorum. çünkü modemimin User şifresini değiştirmemiştim hiç. eğer böyleyse, bunu nasıl yapabilirler ..? mesela beni tanıyan biri modemimin iki şifresini de bulursa, dinamik IP mi bilmeden Ping atabilir mi? msnde konuştuğum biri yapabilirmi bunu? yani IP mi bulursa.

ping meselesini bilenler bana izah ederse sevinirim. sizce telekomun hatası mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josephine -- 22 Şubat 2006 17:50:29 >

• Güvenliğin için modemin şifresini değiştir. Kullandığın kotalar kesin gelir merak etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Güvenliğin için modemin şifresini değiştir. Kullandığın kotalar kesin gelir merak etme.

hayır bence yanılıyorsun, kullandığı kotaları sonradan eklemezler kota sayfasına... ya harbiden unuttular(eğer öyleyse bala konmuşsun), çünkü forumdaki bazı arkadaşlar fazladan kota yazıldığını söliyenler bile oldu.. o sayfada o tarz yanlışlıklar yapılabiliyor. ama seninkisini forumdaki kimseden duymamıştım dorusu

ama sana birilerinin Ping atmış olma ihtimali de yüksek... yani sanırım kastettiğin bu @Minty, bi başkası senin bilgisayarına ağ oluşturur, sen bi başkasının bilgisayarı üzerinden nete bağlanmış olursun yanii...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.