Arkadaşlar bende Ipod Touch var. 2 sene önce Amerika'dan aldım. 3 ay öncede jailbreak yaptırdım. Şu ana kadar sorunsuz çalışmaktaydı... Fakat bugün okulda şarjı azdı ve ben oyun oynarken bitti kendi kendine kapandı. Sonra eve geldim şarja taktım. Açılınca parola sordu. Öyle normal 4 rakamlı parola da değil... Normal metin yazarmış gibi yazıyorsun. Ama benim cihazda ne bir parola vardı nede başka bir şey. Alet kendi kendini kapadı kısacası. Birkaç başarısız denemeden sonra "IPOD KAPALI (bilmem kaç) DAKİKA SONRA TEKRAR DENE" yazıyor.Arkadaşlardan biri şaka yapıyordur o koymuştur diyecem şifreyi fakat Ipod en son bendeydi 2-3 kerede kilitleyip açtım sorun yoktu. Arkadaşlarımın çoğunda da Iphone ya da Ipod var. Onlarda da hiç böyle bir olaya rastlamadım. Lütfen bilenler yardımcı olabilirse çok iyi olur... Bide herhangi bir şekilde sonuç bulunmazsa restore yapınca düzelirmi? Ve restore yapınca jailbreak kalkarmı? Bu arada şifre için olabilecek her şeyi denedim Apple Store ID ve şifreme kadar...
TEŞEKKÜRLER....
Valla kardeşim ne diyim bilmiyorum. Sen en iyisi restore yap. yedeklemeden geri yüklersin..
Restoredan başka çare yok zaten biraz daha yanlış girerseniz itunesa bağla diyecek,restoreda jb kalkar,shsh kaydı varsa aynı sürümden tekrar jb yapabilirsiniz yoksa en son sürüm yüklenir.
zaten içinde çok mühim birşey yok. ben sadece restore yapınca jailbreak gider diye kararsızdım eğer birşey olmuyorsa atarım zaten restore da sizde mi daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadınız??