Şimdi Ara

Cok ciddi bir karar vermem lazim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lise 3. siniftayim ve buyuk celiski icine girdim. Simdi arkadaslar okula gitmeyi gercekten sevmiyorum, OKS de bir talihsizlik yuzunden yuksek puan alamadim ve serserilerin doldugu kotu bir okula gitmek zorunda kaldim. Acaba diyorum acik liseye mi gitsem cevre ve aile baskisindan cok korkuyorum. Acik lisenin fen bolumune gitsem hergun en az 2 saat calisma ile gecebilir miyim? Son sinifta ise guzel bir dershaneye gidip okul sorunu olmadan dershanede cok sİki calisip kazanabilir miyim? Gercekten desteginize ihtiyacim var... Acik lise bitirenlerin yorumunu bekliyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayin

• _____________________________

Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.

Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer
  • açık öğretimi tam bilemediğim için çok doğru bir şey söyleyemem ama aslında çokta kötü bir fikir değil gibi geliyor ama şuda var eğer nasıl olsa okula gitmiyorum vs. diyipte salarsan sonu çok kötü olabilir
  • Benimde aklımda böyle birşey var hatta konu açıcaktım

Lise 4 öğrencisiyim.4 senedir okuluma alışamadım okul yüzünden birçok psikolojik sorunum çıktı hastaneye yatma noktasına geldim sebebi ise saçma sapan öğrenciler ve Öss yi kazanıp üniversitede Pedagoji içeren derslerden kalan öğretmenler(Lise 2 de giren hocalar ve şuan girenler arasında nadir bulabileceğiniz hocalar hariç)öğrencilere pek fazla takmıyorum taktığım nokta bu öğretmenler nasıl gelecek nesilleri eğitebilecekHak ettiğim notları bir türlü bu okulda göremedim

Açık lisenin bugün sınavlarına baktım kolay okuldaki sınavlara göre fakat oraya geçip dersleri boşlarsak zamanında mezun olamayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 12 Ekim 2010; 1:11:16 >

• Benim bulundugum okulu bir gorsen ogretmenler cok insan kayiriyor ben prozac icmeye basladim hastane asamasina gelebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Benim bulundugum okulu bir gorsen ogretmenler cok insan kayiriyor ben prozac icmeye basladim hastane asamasina gelebilirim

Bizim lisedede var ve apaçık belli ediyorlar.Geçen sene bir hoca yakın arkadaşımı kopya çekiyor diye bıraktı tabi kopya çekince bırakması hakkı ama koskoca sınıfta diğer öğrencilere özellikle popüler öğrencilere neden yapmadıbu sadece bir örnek bir sürü daha verebilirim

• Açıkcası okul müdürü beni okulda görmek istemiyor
    Serserilik yapmadım çok az kavga çıkardım(birisi benden haraç almaya çalışmıştı)lise 2 ve 3 te bana yaptıklarını görseniz okulu yakardınız ben sessiz kaldım yine
    Kendisi arada sırada sınıfa girip bu sınıfta kendini bilmezler var deyip gidiyor

Düpedüz mobbing denen şey var okulda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 12 Ekim 2010; 1:24:59 >

lise 3

/

farkımız yok 1993 lüyüm lise 1 deyim ve sinir krizi geçiriyorum ,her gün
  • Umarim gecersin kolsy gelsin
  • eyv.sanada kolay gelsin.umarım herşey istediğin gibi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.