Şimdi Ara

ÇOK CHAR SOYULDU, Bİ DÜŞÜNCEM VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllardır ne ben ne çevrem hf ile alakası olabilecek hack görmedi hf ile ilşkilendirme bu eski konuda olduğu gibi devam ediyor edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can~

siyah dos ekranında çalışan, kullanması biraz zahmetli ama çok seri olan bi program

Bunu bi açıklarmısınız ya

Bende bir aciklama bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

quote:

Orijinalden alıntı: Can~

siyah dos ekranında çalışan, kullanması biraz zahmetli ama çok seri olan bi program

Bunu bi açıklarmısınız ya

Bende bir aciklama bekliyorum

Pm alabilirmiyim :)
  • Vah Vaaaah. Yazik size, o programdan bu programa gecip duruyorsunuz soyuluncada "crying Baby" moduna giriyorsunuz. Birakin hileyi ADAM gibi oynayin ne derdiniz olsun ne tasaniz. Hile kullanmadigim icin +8 +9 itemlarimi kilitleme derdim bile olmuyor cogu zaman. Sizede tavsiye ederim.
  • Şu oyunda soyulmayı nasıl başarıyosunuz cidden anlamıyorum. Zamanında ex kasarken her türlü beleş koxpu kullanmışlığım var, 1 sefer bile soyulmadım. Şu bilgisayarı badozlama kullanmayın, her indirdiğiniz .rar ı şak diye açmayın. Anlatırdım ne yapılcağını ama gerek yok, koxp kullananlar soyulmaya mustahaktır.
  • Karaktere girince üstünde bir şey yok ya nası deli oluyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoThing2Lose

Şu oyunda soyulmayı nasıl başarıyosunuz cidden anlamıyorum. Zamanında ex kasarken her türlü beleş koxpu kullanmışlığım var, 1 sefer bile soyulmadım. Şu bilgisayarı badozlama kullanmayın, her indirdiğiniz .rar ı şak diye açmayın. Anlatırdım ne yapılcağını ama gerek yok, koxp kullananlar soyulmaya mustahaktır.

Anlatırmısın kardeş taze 60gbm soyuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

quote:

Orijinalden alıntı: NoThing2Lose

Şu oyunda soyulmayı nasıl başarıyosunuz cidden anlamıyorum. Zamanında ex kasarken her türlü beleş koxpu kullanmışlığım var, 1 sefer bile soyulmadım. Şu bilgisayarı badozlama kullanmayın, her indirdiğiniz .rar ı şak diye açmayın. Anlatırdım ne yapılcağını ama gerek yok, koxp kullananlar soyulmaya mustahaktır.

Anlatırmısın kardeş taze 60gbm soyuldu

Adam o mesajı 1 sene önce yazmış birader soyulmanın acısı başına vurmuş galiba neyse geçmiş olsun.
  • asdf
  • mümkün böyle programları kullananlar sonuçlarına katlanmalı
  • Bi seçenek daha var hiç kullanmayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.