Yıllardır ne ben ne çevrem hf ile alakası olabilecek hack görmedi hf ile ilşkilendirme bu eski konuda olduğu gibi devam ediyor edecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Can~
siyah dos ekranında çalışan, kullanması biraz zahmetli ama çok seri olan bi program
Bunu bi açıklarmısınız ya
Bende bir aciklama bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor
quote:
Orijinalden alıntı: Can~
siyah dos ekranında çalışan, kullanması biraz zahmetli ama çok seri olan bi program
Bunu bi açıklarmısınız ya
Bende bir aciklama bekliyorum
Pm alabilirmiyim :)
Vah Vaaaah. Yazik size, o programdan bu programa gecip duruyorsunuz soyuluncada "crying Baby" moduna giriyorsunuz. Birakin hileyi ADAM gibi oynayin ne derdiniz olsun ne tasaniz. Hile kullanmadigim icin +8 +9 itemlarimi kilitleme derdim bile olmuyor cogu zaman. Sizede tavsiye ederim.
Şu oyunda soyulmayı nasıl başarıyosunuz cidden anlamıyorum. Zamanında ex kasarken her türlü beleş koxpu kullanmışlığım var, 1 sefer bile soyulmadım. Şu bilgisayarı badozlama kullanmayın, her indirdiğiniz .rar ı şak diye açmayın. Anlatırdım ne yapılcağını ama gerek yok, koxp kullananlar soyulmaya mustahaktır.
Karaktere girince üstünde bir şey yok ya nası deli oluyor insan
quote:
Orijinalden alıntı: NoThing2Lose
Şu oyunda soyulmayı nasıl başarıyosunuz cidden anlamıyorum. Zamanında ex kasarken her türlü beleş koxpu kullanmışlığım var, 1 sefer bile soyulmadım. Şu bilgisayarı badozlama kullanmayın, her indirdiğiniz .rar ı şak diye açmayın. Anlatırdım ne yapılcağını ama gerek yok, koxp kullananlar soyulmaya mustahaktır.
Anlatırmısın kardeş taze 60gbm soyuldu
quote:
Orijinalden alıntı: Jinnet
quote:
Orijinalden alıntı: NoThing2Lose
Anlatırmısın kardeş taze 60gbm soyuldu
Adam o mesajı 1 sene önce yazmış birader soyulmanın acısı başına vurmuş galiba neyse geçmiş olsun.
asdf
mümkün böyle programları kullananlar sonuçlarına katlanmalı
Bi seçenek daha var hiç kullanmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme