Şimdi Ara

Çok Çekingenim Lütfen yardım ( ciddi lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 11. sınıf Dil bölümü okuyorum. Dersaneye gitmeye başladım bu sene ve sınıfımız 17 kız 2 erkek . Diğer erkek arkadaşla tanıştık ama Kızlarla pek iyi muhabbet edemiyorum hiç tanışma yeteneğim yoktur gerçekten çok çekiniyorum . Hele ki bi kız var .. Gerçekten çok tanışmak arkadaşlık yapmak istiyorum onla ama hiç muhabbet etmedik daha nasıl yapcağımıda bilmiyorum çok hoş bi kız gerçekten .. zaten hep birileriyle mesajlasıyo erkek arkadaşı olabilir ama olsun onla en azından tanışmak istiyorum .. lütfen yarım edin ??

• Arkadaşlar bakıp geçmeyin lütfen gerçekten bu konuda çok odunum yardıma ihtiyacım var nasıl tanışcam ben =/
  • saati sor. yada yere silgi at onu alirken kizin altina bakarsin sonra arkadas olursunuz.
  • Hee oldu . ciddi yarım istedik kaldık ortada Dh uyuma Göster kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoure

saati sor. yada yere silgi at onu alirken kizin altina bakarsin sonra arkadas olursunuz.

17 kız 2 erkek mi? çekingenliğini yenebileceğin sınıf bu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander41©

quote:

saati sor. yada yere silgi at onu alirken kizin altina bakarsin sonra arkadas olursunuz.

17 kız 2 erkek mi? çekingenliğini yenebileceğin sınıf bu bence

Sorma yaa onlar geliyo konuşmaya göz bebeğiyim ama o bitanesini çok fena kafaya koydum çok tatlı ama daha merhabamız yok

• Bence sen karşındaki kişileri gözünde çok büyütüyorsun özelliklede kızları.Onlarda normal insan gözünde bu kadar büyütürsen tabikide muhabbet edemezsin.Oda aslında normal bi insan işte ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sınıfımız 17 kız 2 erkek

Allahım herkese böyle bir sınıf..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

quote:

Sınıfımız 17 kız 2 erkek

Bu kadar bakıyorlar Sınıf mevcudundan fake zannedip sallıyolar heralde nazar değdirceksiniz be
  • diğer erkektemi konuşmuyo kimseyle.o konuşuyorsa onla birlikte davran.atla muhabbete yanında duruyorken bir bahaneyle.he oda konuşmuyorsa anlaşın diyin böle sus sus nereye kadar yine gidin birlikte kurun bi muhabbet
  • Kız erkek farketmez Merhaba nasılsın demen yeterli laf lafı açar
  • quote:

• quote:

Oha
  • Listeden ismini öğren ordan faceye ekle ordan msn ekle yavaş yavaş ilerletirsin işleri
  • bizim sınıfda 9 kız var geriye kalan hepsi erkek 21 erkek yani
  • quote:

quote:

Sınıfımız 17 kız 2 erkek

erkek başı 8 buçuk kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler.uUr

quote:

quote:

Sınıfımız 17 kız 2 erkek

erkek başı 8 buçuk kız

fanteziye bak sapık herif

• quote:

quote:

Sınıfımız 17 kız 2 erkek

Bizim sınıf 33 Erkek 3 Kız
    Hesapladık 1 erkeğe 1/11 kız düşüyor, kızlar ortalama 60 kg desek işte erkek başına 6 kilo falan düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

quote:

quote:

Sınıfımız 17 kız 2 erkek

Bizim sınıf 33 Erkek 3 Kız
    Hesapladık 1 erkeğe 1/11 kız düşüyor, kızlar ortalama 60 kg desek işte erkek başına 6 kilo falan düşüyor

6 kilo kiloylada oluyomu o iş

• Bizim sınıfta benzer durumda
    Mezunum ben 12 kişi sınıf 3 erkeğiz,kalan kız.
    Yapman gerekenleri de söyliyim.Bahsettiğin çekingenliği cıvıklık yaparak yenemezsin.sadece sohbete katıl,onlar senle konuştuğunda mesela sohbeti devam ettir.Telefonları falan al,msn al face al vs...
    Sadece erkek olanla takılma mesela.Kızlarla beraber takılın.Ama kesinkez söylüyorum cıvıklık yapma.
    Cool takıl,ağır ol.Daha çok ilgi çekersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.