Şimdi Ara

Çok Cahilim Yardım Eder Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere açıp açmadığımı bile bilmiyorum 2. el parçalardan bilgisayar toplamak istiyorum.
    ihtiyacım olan bir sene boyunca çıkacak tüm oyunları ultrada rahat rahat oynatacak ses dosyalarının tüm detaylarını duyabileceğim ve rahatlıkla ses kaydı alabileceğim güzel bir ses kartı olan system toplamak istiyorum. arkadaşlarım fxx8 amd işlemcili r9 ekran kartı önerdi ve ben gerçekten parçalardan hiç anlamıyorum sahibinden de bakınırken bir sürü seçenek gördüm ddr4ler ddr3ler ramlar farklı mhzler bitler filan kayboldum.
    şimdi alacam parçaları uyumlu olmayacak elimde kalıcak o yüzden bana yardımcı olur musunuz? nasıl parçalar önerirsiniz en uygun maddiyatla nasıl çıkarım işin içinden?

bu arada antalyada olup yardımcı olabilecek kimse varsa görüşelim yada yardımcı olabilecek bi bilgisayarcı filan tanıyorsanız yönlendirin.
    çok teşekkürler şimdiden herşey için.
    EDİT: ekran kartın amd alacağım çünkü renkler daha sıcak ve hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusmika -- 2 Haziran 2017; 13:7:7 >

• Bütçe? Monitörünüz var mı varsa çözünürlüğü modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 2 Haziran 2017; 12:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikrofonu mausu ses sistemiyle filan toplamda 3000e kadar çıkabilirim tabi benim için daha az olması daha iyi monitörü de bi kaç senelik 21 inçlik asuslardan almayı düşünüyorum çözünürlük muhtemelen 1900-1020 olur hem sağlam oluyorlar hem 200 300 arası bulunabiliyor.
  • UP
  • bence mad fx seris işlemcili sistem toplamak yerine ikinci el intei 4.nesil i5 işlemcli sistem toplamak daha mantıklı olur.
  • Intel Core i5 7500 3.4 Ghz 6 MB 1151
    Asrock H110M-DGS R3 2133MHz
    G.Skill 8GB Aegis DDR4 2133mhz CL15
    Zalman ZM400-LX 400W
    Zalman ZM-T1 Plus ATX Kasa/Siyah
    Gigabyte GeForce GTX1060 WindForce OC 6GB
    Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm

3000 tl, sinerji.gen.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.