Şimdi Ara

Çok Büyük İhtimalle Aldatılıyorum, Ne Yapmalıyım? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ByGÖKTÜRK , fenerdenemekli , fenerdenemekli Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
267
Cevap
29
Favori
38.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5 AYLIKSA BÖLE İŞARETLER GÖRÜYORSAN %999 ALDATILIYORSUNDUR. Sormaya bile gerek yok. Kadınlar bizim gibi değiller.Bizler spesifik verilere bakarız...Bir kadın dese he he... deyip geçilmeli ama bir erkek derse orda %80 bir kesiniyet ve ciddi belirtiler vardır.Bu yüzden kesin aldatılıyorsun ve kanıt topla sesli görüntülü konumlu vs. Sonra da boşanma davasında resim video ses ne varsa koy ortaya avukata danışarak boşan avukat parasını bile ödet ona 👌

  • İş yerinde balkondan bozma mutfak var (camekanla kapatılmış ve içeriden görünmüyor) bende insanları çaktırmadan takip ediyorum. Çay çorba alma bahanesiyle aynı evli kadın ve kendini uyanık sanan enayi en az 100 beyaz yakanın çalıştığı 600 m2 ofisin 20m2 balkonunda bir günde kaç kere aynı anda aynı saniyede denk gelebilir inanır mısınız 15-20 kere Artık baş başa yemekler kesmiyor olacak ki kadının oraya geçtiğini görüyor 10 saniyeye hemen arkasından koşup gidiyor enayi Göstere göstere yapıyorlar artık Belki de kadın peşine bilerek takmış egosunu tatmin ediyordur bilemem. Bildiğim tek şey kadınlardan karakter olarak tiksinmeyenler kadınları tanımayanlardır, büyük ihtimalle de evlilerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 24 Aralık 2021; 0:6:28 >




  • Bu yüzden evlenmekten korkuyorum artık...
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

    Tam olarak bunu yaptım.


    WALogger diye bir uygulama var. Hangi saatte girip hangi saatte çıktıysa Whatsapp'a bana bildirim geliyor. Ancak sıkıntı karşıdakinin telefon numarasını bilmiyorum.


    Bir de bu uygulamayı kurduktan sonra çok ilginç bir şey farkettim. Whatsapp'a giriş çıkış zamanlarının %70'i çok çok kısa sürelerle gerçekleşiyor. Tüm kayıtların %70'i 1-10 saniye arasında. Şimdi düşünüyorum birisiyle konuşmaya kalksa en az bir 30 saniye civarı sürmeli.


    Sonra aklıma şey geldi. Acaba mesaj değil de Whatsapp üzerinden sesli arama gerçekleştiriyor olabilirler mi? Bir arkadaşımın telefonuyla test yaptım. Eğer Whatsapp'tan bir kişiyi ararsanız, karşıdaki açana kadar online gözüküyorsunuz sonra konuşma başladığı anda online gözükme sonlanıyor. Haliyle uygulama da bunu offline durum olarak algılıyor olabilir.


    İşin kötü tarafı Whatsapp'tan biri sizi ararsa ve açarsanız hiçbir şekilde online gözükmüyorsunuz. Bunun kayıtları yok yani elimde.


    Ha zaten Whatsapp üzerinden değil de normal yolla konuşuyorlarsa onu takip edemiyorum. Hattı kendi üzerine. Mahkeme kararı olmadan da bu verileri alamıyorum sanırım.


    Acaba Whatsapp değil de farklı uygulamalar kullanıyor olabilirler mi diye Telegram falan indirdim ama hesabı yok gözüküyor.


    Fikri olan var mı Whatsapp'ta bu kadar kısa süreli online olmanın nedeni ne olabilir?





  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz çok doğru. Bu kadar şüphelendikten sonra her şeyi bir anda aklımdan silip "aa tamam benim kuruntummuş" diyemem.


    Zaten bu duruma geldikten sonra ne yaparım nasıl toparlarım bilmiyorum. Boşansam bile bundan sonra başka bir insana da güvenemem ki. Bir yandan ailem aklıma geliyor. Onlara ne diyeceğim ne anlatacağım.


    Resmi olarak hiçbir şey yakalayamadım. Ama hala telefonunu benden sakladığını hissediyorum. Şarj kablosu çıkmış takayım diye elime aldığımda inanılmaz bir panik yaptı.


    Soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama gerçekten çıldıracak gibi hissediyorum.

  • jestappp J kullanıcısına yanıt
    Telefondan takip işini pas gecmelisin
    İş çıkışları gizliden takip et arabasına gizli ses kaydedici koy
    Üstte takip için güzel cihaz önerileri vermiş arkadaşlar

    En önemlisi
    Bu işin duygusallığı yok bunun farkına var kendini tut
    Sakın açık verme ömür boyu nafaka vermek gibi esseklige düşmemek için açık verme
  • jestappp J kullanıcısına yanıt
    Sakın zorlama niye izin vermiyon gibi sorular sorma tartışmaya girme tek tek bu durumları not et unutmamak için
    Sen gizli takibini yap iş çıkışları
    En önemlisi göreve gitcem birkaç gün de çık gizliden takip et kamera kaydı al telefonundan gizlice
  • Çıkarken de evede gizli kamera koy
  • Allah yardımcın olsun hocam.
    Duygusallığa yer vermeden inceden takip et .
    Mantıklı olmakta fayda var
  • Detektiflik olayının nasıl yürüdüğünü bilen var mı?


    Yani bunlar herkesin takip ederek elde edeceği verilere mi erişiyorlar. Atıyorum bana ikisinin bir yerde yemek yerken fotoğrafını çekip verebilir ama bunlar da biz sadece iş arkadaşıyız yemek yiyorduk diye inkar edebilir.


    Bağlantıları sayesinde benim kendim takip ederek elde edemeyeceğim şeylere ulaşabiliyorlar mı? Mahkeme kararı olmadan operatörden telefon kayıtlarını falan alabilirler mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestappp -- 23 Aralık 2021; 23:46:27 >
  • Arkadaşların da dediği gibi, hiçbirşey olmamış gibi davranıp herşeyi not edin ve arabasanı, kendisini takip edin.

    Sakın ona bu konuyu açmayın yoksa ömür boyu pişman olabilirsiniz.

  • İyi bir bosanma avukati bul ve taktik al.

    Olay dogru cikarsa ofkeni kaybetmemeye calis.
    Nafaka odemek istemiyorsan da avukati iyi dinle

    Olay gercek cikmazsa da kimseye anlatma. Burada ki konuyuda sil.
  • Öncelikle aldatılmaya dair hiç bir şey yok , aldatıldığınızı düşünmüyorum daha 5 aylık evlisiniz.


    Belli ki rahatsız olmuşsun yemek olayından , bence sen her şeyi bırak eşin senin düşüncelerini ne kadar önemsiyor bir onu tart derim.. Mesela ben eşime bunu yapma kötü hissediyorum desem beni mutlu etmek için bir daha asla yapmaz onu. Sen karşına alıp konuştun mu hissettiklerini yada tepkini dile getirdin mi ? Kızdın mı , kıskandın mı ? Başka birisiyle bu kadar samimi olman kıskandırıyor beni dediğinde senin düşüncene değer verip haraketlerine dikkat ediyorsa sorun yok.. Eğer üsteliyorsa zaten yanlış kişiyle berabersin güzel kardeşim benim.

  • Arkadaşlar eşimin halası normalde aramın iyi olduğu ve kendi ailesinde herkesin saygı duyduğu bir kadın. Acaba bu durumları anlatıp ondan yardım istesem mi? Normalde kimseye anlatmaz ama böyle bir durumda ne yapar onu da kestiremiyorum ama başka yardım istebileyeceğim kimse de yok.

  • jestappp J kullanıcısına yanıt
    tespit etmek ya da delil elde etmek için illa telefona gizli uygulama yüklemeniz gerekiyor gibi koşulanmayın.

    bu konularda bilgili bir avukattan danışmanlık hizmeti alın. çünkü olası bir tespit durumunda mahkemenin kabul edeceği türden bir delil elde etme gerekliliği doğacak. tespit edip mahkemenin kabul edeceği türden bi delil elde edememiş olmak ile olayı tespit etmemek arasında bir fark yok. hatta delil elde edemeyecekseniz tespit etmeyin çok daha iyi.

    telefona gizli uygulama yüklemek olası bir aldatma durumunu tespit etmeyi sağlar ama böyle bir durumda dahi o uygulama mahkeme nezninde delil olmayacak ve hatta o uygulamayı yüklediğinizi karınız asla öğrenmemeli zira boşanma mahkemelerinde erkekler ilk planda suçlu konumunda hakim karşısına çıkarlar yani karınız hakime "benim telefonuma takip uygulaması yüklemiş" dediği an sizin işiniz biter, %100 kötü adam ilan eder hakim sizi, bu noktadan sonra hakime karşı kanunen tanınan delil sunsanız bile hakim sizi "mağdur" değil "kötü adam" görmeye yönelik koşullanmış olacak. çünkü siz erkek tarafısınız. hakimin karşısına "%100 saftirik" ve "%100 mağdur" gibi görünerek çıkmak zorundasınız, karısının telefonuna uygulama yükleyen bir "simsar" olarak görünmemelisiniz. olay "suçlu - mağdur" ekseninde gelişmesini sağlamalısınız. olay "çekişmeli" yani "birbirine saldıran iki taraf" şeklinde algılanırsa siz erkek tarafı olarak %90 ihtimalle davayı kaybedersiniz.

    şunu da söyliyim. olası bir aldatma durumunun tespiti halinde sinirlenmeyin çünkü toplumda aldatmalar artık normal oldu. ne yazık ki günümüz kültürü erkeklere: "senin bir ruh ikizin var, siz birbirinize bağlısınız artık" yalanını küçük yaştan itibaren pompalıyor ancak gerçek dünyada kadınlar eşlerine pek bağlı değiller, çoğu kadın belli etmez ama gözü dışarıdadır. siz eğer aldatılmış iseniz şunu bilin ki çoğu kişinin yaşadığı ama farkına varmıyor olduğu bir şeyi yaşamış olacaksınız. sinirlenmeyin. gerçekleri kabul edin. günümüz modern çağında, instagram varken, foto paylaşıp gelen yorumları görmek kadınları tahrik ediyorken, ve kocasının arkasından iş çevirmek gibi gizemli şeyler de kadınları ayrıca cezbediyorken, aldatılmak içten bile değil.

    aldatan kadın diğer adamı kendi kocasından daha üstün gördüğü için aldatmıyor. aldatan kadın sadece "aldatma" gibi gizlice yapılması gereken bir şeyi yapmaktan haz duyduğu için aldatıyor. kadınlar böyledir, tekdüze yaşamı sevmezler. heyecan isterler.

    bu heyecan arzusu nedeniyle kadınların çoğu kendisini aldatan kocasını bırakmaz. kadınlar kocalarının onları aldatmasını istemezler aslında, ama, kadınlar kocalarının onları aldatmıyor olduğuna emin olmak da istemezler. kadın ister ki kocasının gözü hep dışarıda olsun ve kendisi de kocasını diğer kadınlara karşı korumak zorunda kalsın. bunlar kadına heyecanlı gelir ve kadının arzuladığı "tekdüze olmayan hayat" aktivitelerini ona sağlar. eğer kocası kadına aşırı bağlı ise, kocası hergün evde ise, kocasının onu aldatmadığı %100 ortada ise, bu durumda kadın heyecanı bulamaz ve kendi instagramdan foto paylaşmaya başlar, bi bakarsın eski üniversite arkadaşları ile buluşmaya gitmeye başlar, tüm bunlar kadının heyecan arayışıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Aralık 2021; 7:44:51 >




  • Evli bir kadının ne işi var başka bir adamın arabasında? Ben evli olsam, iş arkadaşım olan bir kadına çok mecbur kalmadıkça (yani işle alakalı bir şey söz konusu olmadıkça) mesaj atmam. Arabasına da binmem.
  • jestappp J kullanıcısına yanıt
    dün akşam Greg Adams'ın "Men catch their GF's/wife's cheating and learn a hard lesson" isimli canlı yayınına denk geldim, çok az dinleyebildim ve dinlediğim kısımda adam şunu dedi:

    "eğer kız arkadaşınız sizi aldatıyorsa, bunu en son siz öğrenirsiniz. arkadaşlarınız ve sevgilinizin akrabaları bunu bilirler, ya da bunu anlarlar, ve en son biri dayanamayıp size gelir ve durumu anlatır."
    https://www.youtube.com/watch?v=D-_Scx9Xh2Q&t=5m55s

    şimdi adam bunu dedi demesine ama, olay sevgililik değil de evlilik olunca, kadın daha gizli davranacaktır.

    ben şahsen böylesine çok ciddi bi konuda kızın arabasından yardım istemeye çok çekinirim, çünkü:

    1- Türk insanı dedikodu makinesidir. kızın halası size "bunu bana sormuş olduğunu kimseye asla söylemem" diyecek ama ilk iş olarak kendi yakın gördüğü kankasına "kız bak kimseye asla söyleme..." girişi yaparak sizin bu şüphenizi anlatacak, anlattığı kişi de aynı şekilde kendi yakınlarına anlatacak ve kısa sürede bu böyle eşinizin kulağına kadar gidecek. bu genellikle böyle olur yani böyle olma olasılığı yüksek.
    2- "komşu komşunun eşeğini türkü söyleye söyleye arar" yani siz erkek tarafı olarak olayın doğrudan muhatabı. olarak şu anda titiz olmaya ve çok ihtiyatlı şekilde adım atmaya çalışıyosunuz ama kızın halası ya da diğer herhangi biri sizin meselenizi sizin kadar önemsemezler, ve bu kişiler aslında kötü niyetli olmasalar bile sizin için kötü sonuçlara mahal verecek eylemlere kalkışabilirler.

    tabi bir de madalyonun öte yanı var. kızın halası belki de olayın üzerine gidebilir ve olası bir aldatmayı tespit etmenizi sağlayabilecek kişi de olabilir. bilemiyorum. karar sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Aralık 2021; 7:49:39 >




  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt

    Gizli ses kaydını hiçbir hâl ve şartta delil olarak kullanamazsın.

  • jestappp J kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle geçmiş olsun. İçinize kuşku girmiş ve bu insanı yiyip bitiren bir duygudur. Kendimden çok iyi biliorum. Size tek tavsiyem bu süreçte tüm hareketlerinizi ölçüp-biçip öyle gerçekleştirmenizdir. Haklıyken haksız duruma düşmemelisiniz. Her sonuca da hazırlıklı olmanız gerekmekte.


    Dedektiflik konusunda pek bilgim olmamakla beraber bu tür firmaların eli kolu çok uzundur. Senin ulaşamadığın her türlü bilgiye, çevreleri sayesinde kolayca ulaşabilirlermiş. Şimdi sizin yazınızı okuduktan sonra bir iki dedektiflik sitesine girip baktım. İlginç konular var, siz de bir göz gezdirin. (En çok ilgincime giden "evlilik öncesi araştırma" konusu oldu. Bu zaten normalde aileler arasında mahalleye gidip "nasıl insanlar" v.s. olan bir durumdu, kulağıma gelmişti. Yalnız günümüz şartlarında çok iyi seçenekmiş. Evlenmeden önce kesinlikle başvuracağım. İnsanlar çok güzel kamufle oluyorlar artık, imzadan sonra bambaşka bir kişiyle karşılaşmak istemiyorum.)


    Not: Hayata bir kere geliyoruz. En az zararla atlatmanızı dilerim. Bu olay sizden en fazla 2 sene çalar. Beterin beteri var diyip geçin.





  • ilk mesajında linea yı gördüm bekleyeceğim dediğini gördüğümde birşey çıkmayacağını anladımbeyaz linea Türkiyede trafikte en çok bulunan araç olabilir. eğer çok küçük bir şehirde değilsen her plakadan linea bol bol görebilirsin bence. sadece bundan evham yapmak doğru değil.

    aklıma takılan bir diğer şey 5 aylık evlilikte aldatma çok ilginç geldi henüz zaten yeni evliymişsiniz bu kadın ne ara mutsuz olduğunu anladı da kendine hemen birini buldu. burada ne şartlardaevlendiğinizi söyleseniz daha iyi çıkarımlar yapılabilirdi. severek mi evlendiniz görücü usulü ile mi, evlenmekte hanginiz daha istekli hanginiz daha isteksizdi yada ikinizde isteklimiydiniz. evlilikte aile baskısı var mı? cinsel sorununuz var mı? bu kadar kısa sürede aldatmadan şüpheleniyorsanız illaki arkasında bir neden olmalı (meşrulaştıracak bir neden kastetmiyorum ama kadının dayandırdığı bir sebep vardır, belki evlilik öncesi ilişki bile olabilir zorla evlendirildiğini vs. düşünüyorsa)

    bunu ispatlamak için en makul çözüm nanny camler. kamera gibi görünmüyor. Ayı olanı almaz isen şüphe de uyandırmaz, ayı olanı herkes biliyor artık.çok çeşitili farklı görünümlü seçenekler oluyor iyice araştır. makul fiyatlara da var diye biliyorum fiyatlarını da araştır ama ses kaydı yapanı al. 1 hafta izin aldım aileden birinin sağlık sorunu var gidip geleyim de odalara nannycamleri yerleştir. eğer aldatıyorsa sen gidince eve alır. en kötü ihtimalle telefon ile konuşur oradan yakalarsın. kendi aracını bırak kalın cam filmli bir araba kirala eşinin işyerinin önünde bekle nereye giderse takip et farklı bir araba camfilmlerinden seni görmez ise şüphelenmez de biriyle buluşursa da açığa çıkarırsın olayı net bir şekilde çözersin. kafan rahatlar yada yakalarsın.





  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.