Şimdi Ara

Çok borcum var ve ailemin haberi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işbankasına 230 lira , yapıkrediye de 450 tl falan borcum var. Ve ailem sadece işbankasına 150 tl borcum var diye biliyor. Öğrenciyim , aylık gelirim 250-300 özel burs - 280 tlde kredi alıyorum. Bizimkilerin de durumu kötüymüş evdekiler baskı yapıyor tatilde yurt parasını kendin ver dye. Halbuki benim tatilde planım alacağım paraları hiç ellemeden direk borçlarımı kapatmaktı.

Sizce ne yapsam ? bu ayın 18i ile 20si arsında 250 lira gelecek burs. Tatilde olacağım o srada. Yol parası falan filan derken 200 desek , 7 şubatta da kredi alıcam 280 tl.

Sizce ne yapsam ? Evdekiler öğrensin de istemiyorum halden anlamıyorlar kıyafet aldım falan diyemem kredi kartıyla kıyafete ne gerek var derler.

baya bi kapıştık babamla da ben kendi paramdan kuruş ödemem yurda falan dedim. Ama adam tutturmuş yok ödiyceksin diye.

Not: Şubatın 24ünde tatilden döneceğim.

• benim iş bank'a 1000 lira borcum var ve ailemin haberi yok..

gelen parayı kredi kartına atarsın harcamalarını karttan yaparsın bir süre.. eline sağlam para geçince kartın borcunu kapatıp nakit çalışırsın artık
  • Oda borçmu 8.000tl kadar kredi borcum var ve işsizim. Sen düşün halimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

benim iş bank'a 1000 lira borcum var ve ailemin haberi yok..

gelen parayı kredi kartına atarsın harcamalarını karttan yaparsın bir süre.. eline sağlam para geçince kartın borcunu kapatıp nakit çalışırsın artık

biraz daha acar mısın hocam tam anlamadım. Daha çok borclanmıycak mıyım kredi kartından harcama yapınca? Hayatımda ılk kez sahsıma aıt borcum var bu yuzden hıc bılmıyorum ne yapıcagmı..Bundan önce lisede falan en büyük borcum 5 lira falan almaktı bi arkadaştan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 11 Ocak 2013; 5:51:43 >
  • Allah yardımcın olsun hocam.
  • Benim 30 Bin küsür borcum vardı kapattım sen ne diyon
  • bizim burda cengiz abi var 150 bin lira borcu var,ama banka borcu ödemiyor adam.Minimumlarını filan ödüyor geçip gidiyor.Ticaretle uğraşıyor birde haciz tehlikesi filanda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapaksız Logar -- 11 Ocak 2013; 5:55:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

Oda borçmu 8.000tl kadar kredi borcum var ve işsizim. Sen düşün halimi

o borcu yaparken de işsizmiydin peki eğerki öyleyse hangi cesaretle yapıyorsunuz ondan biraz da bana lazım gerçekten ödeyebilirsin inş.
  • Çalış gardaş.
  • 4000 e yakında benim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

Oda borçmu 8.000tl kadar kredi borcum var ve işsizim. Sen düşün halimi

o borcu yaparken de işsizmiydin peki eğerki öyleyse hangi cesaretle yapıyorsunuz ondan biraz da bana lazım gerçekten ödeyebilirsin inş.

Yok ozaman çalışıyordum. Birden herşey boka sarınca kaldık böyle.

•  Çok borcum var ve ailemin haberi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

Çok borcum var ve ailemin haberi yok

Beyinsizsin.
  • baban sigara içiyosa ordan yürür gidersin raad ol
  • zordur bilirim durumlari, allah kolaylik versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumbarayı deldirin.
  • Valla ısınız zor.Derhal iş arayın bence.Anlamiyorum yani harcama yaparken hic sormuyor musunuz ben bunu nasil öderim diye.Bende de is bankasi kredi karti var+unide öğrenciyim bir Gun sıkıntı yaşamadım.Biraz iktisatlı olmak gerek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki arkadaşlar bu borcu ne kadar geciktirebilrm yani kaç ay daha az az ödeyerek sarkıtabilirim ? yapıkredi kartından nakit avansta çekmiştim o da dahil borca. Çalışma imkanım yok kaldıgım yerden dolayı, çok uzagım merkeze faln.
  • minimumlarını ödeyerek aylarca geciktirirsın biraz faiz olur ama dişini sikarsan yaza kadar biter borcun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın bir arkadaşın yok mu bir miktar borç verecek? Benim başıma böyle birşey gelse borç alacak çok arkadaşım var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.