Şimdi Ara

çok borcum var ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an yaklaşık olarak 2000 3000 liraya ihtiyacım var fakat bankalar bana kredi de kredi kartı da vermiyor yapılandırmam var kredi kartından, ayrıca kredi ödemelerim de düzensiz. bir kamu kuruluşunda memurum. nasıl bir yol izlersem bunu çözerim?

• Toplam borc ne kadar?

Kac tane KK var?

• toplam borcu bilmiyorum ,kredi kartı tek , kredim şubat 2018 de bitiyor her ay 1400 ödüyorum kredi kardı da 1900 tl ye kapanıyor.
  • cevaplayan yok mu?
  • volcano39 V kullanıcısına yanıt
    Devlet memuru olduğunu söylemişsin bunu baz alarak en düşük 2.5-3bin arası maaş aldığını farz edersek 1400ü krediye ödüyorsun kalan para kredi kartına yetmiyor anladıgım kadarıyla.benim tavsiyem bu ay krediyi ödemeden maaşla kartın bütün borcunu kapat sonra karttan taksitle gram altın al maximum 4taksit alabilirsin.aldıgın altınları tekrardan sat kredini öde.borcunda 4taksit e bölünmüş olsun en azından ödeme ihtimalin artar.taksitle alacagin icin 1900tl de ortalama 150tl felan zarar edersin ama en azından borcun taksitlenir ödeme ihtimalin artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıfbanka başvur.
  • hocam biraz daha sabredin. 2017 sicil affı çıkıyor. eğer kara listeye adınızı yazdırdıysanız sizin için bir çıkış kapısı var. hatta şu yazıyı okuyabilirsinizhttp://www.paylashan.com/2017-sicil-affindan-kimler-yararlanacak/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemkruger

hocam biraz daha sabredin. 2017 sicil affı çıkıyor. eğer kara listeye adınızı yazdırdıysanız sizin için bir çıkış kapısı var. hatta şu yazıyı okuyabilirsinizhttp://www.paylashan.com/2017-sicil-affindan-kimler-yararlanacak/

sicil affına çok ümitlenmeyin.
    yani hayal kırıklığına uğramanızı istemem açıkçası.
    kkb siler sicili ama bankalar bilir geçmişini.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Devlet memuru olduğunu söylemişsin bunu baz alarak en düşük 2.5-3bin arası maaş aldığını farz edersek 1400ü krediye ödüyorsun kalan para kredi kartına yetmiyor anladıgım kadarıyla.benim tavsiyem bu ay krediyi ödemeden maaşla kartın bütün borcunu kapat sonra karttan taksitle gram altın al maximum 4taksit alabilirsin.aldıgın altınları tekrardan sat kredini öde.borcunda 4taksit e bölünmüş olsun en azından ödeme ihtimalin artar.taksitle alacagin icin 1900tl de ortalama 150tl felan zarar edersin ama en azından borcun taksitlenir ödeme ihtimalin artar.

Bu yönteme ilişkin imzamdaki konudan da yardım alabilirsin. (Konuyu açan arkadaşa ithafen)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.